New Aniswany :)

assalamualaikum :)

sopan gitu sebab dah tinggal blog ni sampai dia dah tak kenal tuan dia

time nak login masuk tadi siap begaduh dgn blog..dia tanya "siapa kauuuu"


muahahahaha tak kelako


perkenalkan diri balik ah camni..

hai saya aniswany lazim,dulu blogger tegar..

alaa blogger yg suka up entry gambar seniri..ceritanya ciput jer..mihmihmih

lepas dah kahwin macam2 kesah terjadi,maka hampir setahun tak up entry

Aku list eh takut korangz tak pecaya..walaupun korangz tak kesah pun

Sebab2 aku tak update belog

1.Laptop Rosak (sekejap je,alasan sangatttt yg ni)

2.Aku pregnant bulan January 2014

3.Alahan yg tersangat terokkkk sampai 4bulan preggy (bukan saja2 rahsia)

4.Abes alahan bulan ke4 tuh aku sibuk makan melantak yg 4bulan xmakan nasik tuh

5.Aku takda mood nak blog sebab tak tahu nak cerita apa walaupun byk sangat nak story


okay lepas ni aku janji aku coba update blog balik sebab BE aku ciput jer...nak jugak banyak cam dulu balik.....kah kah kah


bye.









4 comments:

  1. Wah tahniah anis. Bila due ni ke dah deliver. Akak pun rindu anis jugak. Patutlah tak ber'update :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..dh deliver akak...tgh berpantang..tQ

      Delete
  2. Lama cuti...welkem back... Dgn bby baru lagi...

    ReplyDelete
  3. haaaaaaaaaaaaaa..tercari2 gak anis ni..ntah mn hilang
    yg pada firasat k.el anis preggy kut
    tgh pantang ke?bila beranak nye tu hehehe
    mana gambar babyyy nak tgk anis JR hahaha
    tahniah anis for the newbaby born
    selamat berpantang ok
    tc

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^