My Pregnancy Moments

Kan dah cakap aku blogger gambar tegar..

maka marilah menatap moment moment masa aku preggy

but let me bermukadimah sedikit mengimbau kembali kenangan lalu..

Aku bernikah 1 November 2013..but PJJ married..nak jumpa pun sebulan sekali sebab rumah sewa dekat Teganu susahlahhhhhh nak dapatnyerr..

Awal January dapat..yeayyy hiduplah bahagia kami somi isteri di tempat orang

story telling sangat kann...






Time ni 4month nak ke 5month
tapiii perot xde ponnn... T__T
takda orang tau aku preggy punn
masa ni baru habis alahan 4bulan..hukhuk
dan dah dihantar pulang ke Penang sebab Ganu sorang2 xda orang jaga..





5month nak ke 6month
happy sebab boleh balik Teganu duduk dengan somi
and bertambah happy dah xda alahan langsungggg
perot ?? still tak nampak....




6montah..
masa ni seronokkk tau dapat tengok wayanggggg
shoppinggggg
and paling best makannnnnnnnnn
aku makan macam JIN ok..


kan dah cakap macam JIN
pegi mana2 travel ke hape mesti bawak bekalan dari rumah
kih kih kih
dulu satu senduk nasi pun belum tentu habis
time nih satu periuk nasik pun tak cukup T__T
ya Allah...nikmat makan banyak paling best dalam hidup








6month
time ni la best....selalu ikut Jeno pegi outstation
boleh sekali holiday honeymoon babymoon
hihihi
paling tak sabar bab jalan jalan cari makan
makan lagiiii...haha




8month
baru lahh nampak perotnyaaa...
walaupunnnn tiap kali jumpa sapa2 orang akan cakap aku baru 5month 
T____T
nak bersalin dah acikkk uiii



8month+++
menunggu masa jer nih
and last time ngedate with somi
baju size xs and still boleh pakai
save duit kan?
aku manada shoping maternity dress pun
hihihi






okay till then
bye bye













12 comments:

  1. makk oi satu periuk boleh habiskan..dasyat penangan baby hahahaha

    yelahhh mmg x npk pun peyot tu..dah masuk 8bln baru npk..ateee comey sgt perut tu haaaaa hehehe

    tp sian anis..4bulan ek dpt alahan tu..alhamdullah pas2 dah ok2 ek..siap berkepit ngan Jeno manjang..jeles taw sbb leh jln2..mkn2 haha

    ok menanti kemunculan Jeno JR ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dasyat penangan baby...tapi enjoy the moment laa..hihi sebaya la anak kita ye kak...haha

      Delete
  2. lama jugak tak singgah sini [sebab awak tak update2].. tetibe dah nak beranak dah.. tahniah anis..semoga di permudahkan segalan nya..amiiinn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...mood ber belog kelaut akak...nk wat camnoo...

      Delete
  3. org comel cmne nak nmpk perut..hihih..

    mstilah rindu dia.. muaah2.. ekekek..

    ReplyDelete
  4. preggy pun comel.. akak preggy, jd serabai yg amat.. mekap la mcm mn pun, muka jd sgt kusam..hahaha.. sbb ank lelaki kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua preggy woman comels la akak...manada serabai...kehkeh

      Delete
  5. badan kecik comel sangat, tu yang perut tak berapa nak nampak :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^