Review My Big Day : Majlis Bertandang

3 November 2013

Majlis bertandang sebelah suami di Dewan Kastam,Jelutong Penang..

perlu update ya sebab kalau tak update tak lengkap rasa jiwa..kuikui

walaupun........dah berzaman.. -,-'


Makeup by sis NurulZaadah..
biasala gambar selfie dari stegrem..quality kurang..
but makeup dia memang vouge :)


















seriously jujur cakap baju ni time pegi fitting pandang sebelah mata je tengok patung pakai..
baju baru design sendiri...tapi bila siap aku tak bekenan pun..
tapi apakan daya kenduri dah dekat..pasrah jek...
but time last fitting baju ni sangat lah selesa and cutting betul betul badan i..
then lepas matching kan dengan veil applique diamond ni..
plus makeup..
i is sangat lahhhh puas hati !!
cantik!! 

okay..berakhir sudah entry pasal wedding aku yang dah hampir 6bulan lamanyaaa..
barulah boleh update pasal lain dengan hati yang tenang dan gembira..


kihkih..

xoxo
mmuahhhh




4 comments:

  1. cantik sangat okeh. tak mekap pon lawo dah mekap apetah lagi kan.....moga bahagia hingga ke anak cucu! sorry lambat wish pengantin baru...huhu

    ReplyDelete
  2. ko dah setengah tahun kawen baru update...heheh..apa2 pon..anis tetap cantik..dress tu cun... :)

    ReplyDelete
  3. Cantiknya

    pqazhar.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. cantek sgt uolssssss
    ternganga k.el tgk hahahaha ok ni x tipu ok hehehe

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^