Review My Big day :) WEDDING DAY

Hello :D

2 November 2013 majlis resepsi sebelah perempuan...theme colour?siapa yang kenal aku mesti garu kepala...pink lagi keknis?tanya kawankawan seangkatan..ambuii dah lekat nama keknis dekat aku..kahkahkah bajet blogger femes hanis zalikha gittew..diorang panggil bukan aku suruh --'

alaaaahhh..bukan apa,pink kan colour selamat..nampak comel suweet gitu kan..lagipun senang fikir..

mother inlaw tanya "anis nak hantaran telekung colour apa?" 
aku "pink pun okay mama"

father inlaw "anis nak ba beli alquran pelangi colour apa?"
aku "pink lah ba"

kawankawan "baju pengantin colour apa keknis?" 
aku "pink lahhhh"

suami "sayang nak b pakai kemeja colour apa?"
aku "pink la b......"

tailor butik "awak nak baju baru colour apa?"
aku "okay design sebijik macam ni..saya nak colour pink..pink yang betulbetul pink ye"

kahkahkah...sejenis manusia yang otak takyah pikir banyak...aku latuuu...


DRESS FOR RECEPTION

tapi sayang...orang tak tahu di lubuk hati aku yang paling dalam,aku tak bekenan dengan baju aku...
sobs sobs ..ni rahsia tau..korangz jangan bagitau orang lain --' cutting tak macam yang aku nak and baju ni agak besor...so nampak macam pakai baju orang walaupunzzz itu baju baru!akak butik cakap ni diorangz upah orang lain..so dia jahit kurangz elok...i is pasrah! 




MAKE UP FOR WEDDING

sorry ah tertipu sikit...carik gambar original tak jumpa...kah kah kah...ini dah edit instagram memang la gebu..emma maembong pun kalah oii....tapi makeup yang stunning ni tak tipu la.KakZ ni makeup orang yang kurang kelayakan dipuji cantik pun meletops..ahaksss kening tak cukur okay,very the halal..bulu mata lagi panjang dari CheTa..jangan mainmain kau....and she's very profesional..lemah lembut..positif je KakZ nih! 
now dia dah luaskan empayar ke area Kuala Lumpur and sewaktu dengannya..tunggu apa lagi..
sangat RECOMMENDED! facebook NurulZaadah Juhari

okay tu je kot...aku peram entry ni 6bulan kot dalam draft...kahkahkah 

bye..
















5 comments:

  1. kalau baju wedding tak kenan msti mcam badmood..huhu

    ReplyDelete
  2. tapi tatap cantik... heheh..senang yer jawapan nya..pink jer semua.. :)

    ReplyDelete
  3. walaupun akak x minat pink..tapi lawa je akak nengok....mana anis ni....mabuk dah berisi eh...huhu

    ReplyDelete
  4. ish ni memang very the gegirl ni.....very the gol n gincu ni...pink sesajer. tapi akak suke jer anis pakai pink..lawo sangat.

    mata tu mata tu...kalo forward ke che ta kompem nanges terus kat bahu zain. hahaha che ta pon jeles eh ade org lagi lwo dari aku aku ingat aku sorang paling lawo di malaysia. gituw. kehkeh

    ReplyDelete
  5. cantiknye mekaup uolsss berseri2 haaa

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^