Move On

ini bukan move on putus cinta ke move on kecewa beduka lara..

ini move on ke suatu tempat ke tempat yang lain..haaaaa tatabahasa sangat

korangz ingat lagi tak itu ari aku ada cita pasal tak dapat rumah sewa  ?

alhamdulillah dah dapat.....takda lah murah punnn..mahal jugak -.-

tapi murah sikitttttttt dari yang lain..so dah penat mencari mungkin ni la rezeki kami..

Penang move on ke Terengganu....9jam huwaaaaaaaaa nanges kuatkuat

jauhh woihh...nanti mesti rindu nak gaduh dengan emak!

mesti sunyi sorang sorang dekat rumah.. T__T nasib ada somi..ehekhek

belum p sana pun dah pikir macam macam...positif sikit la!

k k doakan gua dan somi berbahagia diperantauan ya!!


Kenduri doa selamat rumah baru kakak..semua dah buat rumah sendiri cantikcantik
rumah kami?sabo je lahhh...biar stabil dulu :D 



till then
xoxo
anis yang swing mood nya -.-

15 comments:

  1. semoga cepat sesuaikan diri di tempat baru :)

    ReplyDelete
  2. Wah! Dah dpt rumah... Alhamdulillah. Bermula episod hidup berdikari Anis. Hehe ...

    ReplyDelete
  3. selamat berpindah ke rumah baruuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. thankyou nis...nis pun apa kurangnya ^_^

      Delete
  5. mesti penat kan pindah rumah baru.. selamat berumah bru..kehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time pindah..xpenat la sbb smua baru..penat duit je yunk! uhukk

      Delete
  6. alala...anis boleh..survivor..

    ReplyDelete
  7. yeay! lps nie dpt anak buah.. :p

    ReplyDelete
  8. Takpa pelan2 no.. insyaAllah boleh :D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^