Life After Married ^_^

Gini la life after married...

belog terabai..diri sendiri terabai.. EH

takk...life after married sama ja actually..sebab kami tak duduk sekali pun..

monthly husband and wife....sobs sobs tsk tsk T_T sedey mak

belog ni terabai sebab......emmmm sebab takda PC kot..aku kekok nak hupdate guna laptop or ipad..

errr okay tak alasan ni ?? lagipun laptop rosak..dugaan betol kan ? haiyaaaa...

life after berenti keja patut tajuk entry ni..

ya Allah.....bosan giler! aku ni macam tak tahu arah nak buat apa dekat umah..dah la tak biasa tido siang..

dah bosan tido la...bila bangun sakit kepala....aiyakkkk...mengada2!!

bisnes online still activ...tapi pemalas nauzubillah..nak keluarkan design baru pun amek masa betaun..

padahal tebongkang jek dekat umah -.-


macam takda apa nak update pasni....duduk rumah keja masak je lah...

okay pasni nak jadikan belog ni BELOG RESEPI !

#hmmmm rindu nak belog walking...tapi selow benar tenet ni...soriii...rindu korangzzzzzzzz




till then
xoxo
anis yang sudah lemau lesu lemah tapi maintain cute! 
muahahaha

3 comments:

  1. mood rajin perlu diaktifkan ni

    ReplyDelete
  2. aku selamber ja biaq blog aku..hahaha

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^