Penang -> Ganu -> Kolumpo

Gelar diri gadis blogger konon...

update entry 1000tahun sekali..


merujuk kepada tajuk entry...itu bukanlah alasan aku tak update entry..

masa besepah...terbuang terlingkup gitu ajee....alasan yang sebenar cumalah


M.A.L.A.S

sekian ,terima kasih .


Untuk pengetahuan semua...tindakan drastik sudah diambil..notis LETAK JAWATAN 24hours sudah diberi..so khidmat selama 4tahun dekat tempat kerja tamat lah sudah :')

tekanan kerja,beban kerja,beban hati beban kepala hilanggggg...banyak actually aku dapat dekat sana...
4tahun aku kat sana buat aku kuat,strong,tough...itu menambah..huahuahua  aku dah jadi sorang yang TAHAN MAKI,TAHAN TEKANAN,TAHAN HATI dan TIGA SUKU :)

okay dah sudah.takmo cerita pasal kerja yang nightmare tu....hihihi


and FYI ,kami still tak dapat rumah sewa dekat Ganu tu....nak cari area Kerteh memang tak ahh nak dapat..yang dekat2 pun susah..Kemaman..udah banjir pulak....hairan aku dengan orang sana,kenapalahhhh rumah sewa mahal gilabab1..rumah 2bilik sewa RM2000/1700 gitu...bapak ahhhhh
harga sewa paling murah RM1000..rumah xyah cakap la.....biasa sangat..tak kena dengan harga -.-
tak semua orang PET kaya.......tolonglahhh....huwaaaaa T____T






dahla..malas nak menaip..


till then
xoxo




ini kalau ada yang merindu :p



11 comments:

  1. ehem.. pengantin baru.. :D

    ReplyDelete
  2. Rindu dgn anis. Hehe... Mahalnya umah sewa. Harap2 cepat2 dpt umah sewanya yer anis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wiiiii rendu akak jgakkkk....tQ akak,amin.....

      Delete
  3. ye ke nis..adik ipar akak ada kerja kat kemaman..rumah murah je dia kata...siap dapat rumah teres harga rm450...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuba tanya2 orang...yg tolong pn 1000++ paling murah diorg dapat..nak rumah taman biasa jaa...susahnyaa lahaii

      Delete
  4. mahalnya!!! mengalahkn kt selangor ni hah.. xpe², maybe sbb banjir kot.. mana tau pas elok semua dia murah balik... *pujuk ati anis*..

    ReplyDelete
    Replies
    1. banjir x banjir sama aje akak..penang &kl jauhhhh lebih murah and cantikkk rumahnyaaaaa

      Delete
  5. Terkejut den.....mahal nya rumah sana......

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer google mudah and search rumah sewa area teganu...tengok lah sendiri T__T

      Delete
  6. hahaha... standard la tu
    rumah area kerteh dan paka memang mahal dear
    sebab sini tempat minyak dear
    hoho...

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^