Reception Day Aniswany & Jeno (2November2013)

Sabtu 2 November 2013 . .

Majlis berlangsung di Dewan LPPKN Bertam,Kepala Batas. .


Makeup & Berhias di Hotel Seri Malaysia ,Kepala Batas

Wedding Dress from Butik Renjis Renjis,Kepala Batas design baru..

Bunga tangan soooo last minit..lepas bersiap terus capai dekat butik time menikah haritu ;p 



Kasut ?tak kan tak ingat...kasut raya Charles & Keith haritu..main bedal je..

ekeke...

gua tak minat kasut butik bagi..style sama je muncung ke depan..rendah plak tu -.-'

MUA di import khas dari Pahang..dari awal tahun gua dah booked dia :p 

FB : NurulZaadah Juhari  (kening tak cukur)










  

Le BFF with her fiance..yang lagi 7hari nak getting married!! 

weehooo..nama pun BFF sehidup semati kennnn..
mana boleh sorang single sorang Puan :p 


BFF tingtong with her risik guy..kehkehkeh..

tak lama dah nak bertunang tuuu. . . 

abang & kakak ipar kepada kaka gua...

pening pening... hehe 

Le sister buyong with her husband ame...

Le brother with his comel pendek girlfriend. . 

ahahaha 

kawan kawan tingtong gua. . 

Le BFF mulut puaka celaka yang paling gua sayang !! 

dayah,jangan nak rapat sangat dengan jeno gua.....haippppp 

kawan skolah rendah skolah menengah...
wiwiwiw terharu tau korangzz nii.....



Le BFF time skolah form 1 2 3 till now...


adek aten yang cuwet with her malumalu boyfriend..hehehe
sudi datang!
ishhhh nak menangesss sedu sedu ahh camniii....

aaaaaaaaaa ni lagi ah nak sedusedu golekgolek gulingguling..
berry forrest (aaliaa)
dah la kenal dalam pesbuk je betaun taun..
sudi datang majlis gua dengan bf dia yang jambu tu..
ishhhhhhhhh terharu tau tak!!!
dah la comel nak mamposss..ahahaha 


mak abah dengan kakak gua..
gambar dengan gua tak siap lagi kot..
takda pun dalam pages gua nak cilok :p 




Bridesmaid yang lagi sehari nak kenduri baju baru dapat dekat tangan..
yang labuh sangat la ketat sangat la...haa ambek kauu...ahahaha
shawl semua beli malam kenduri...
loklaq tauuuu hampa ni!!
nasib comey comey :p 
lagi dua bridesmaid kena tolak tepi sebab ketegaq xmau pakai baju color kuning!
ekekeke 






ambuiii...dah banyak belanja gambo dah nie...
cukup la kot kan..
nak tengok banyak banyak mai rumah tengok album kawen..
ekeke 


till then ,
anis yang akan merantau ke pantai timur tak lama lagi..
in my dream lahhh...hmmmmm





















14 comments:

  1. 1stly, semua sgt cantek.. menawam qalbuuu..


    tp kannnn..gmbr le kakak blogger kiut ni xde pulak.. LOL


    anis mmg comey!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. le blogger semua jauh2....hukhuk xpa xda rezeki nak jumpa..eheee

      Delete
  2. cantiknya anis...siyes! semua cantik..bestnya..bestnya..kalau dapat pegi..uhuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak mai...gambaq dgn akak la paling byk...sbb teruja..hehehe

      Delete
  3. gojes giler..

    dayang2 pun comel belaka..

    ReplyDelete
  4. apehal gmbr dikton xde?

    cissssssssss!!!!!!!!!

    p/s: pegi laa cari keje kat area sane.. t xjauh ngan jeno..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar dgn dikton rosak! ahaha tetitbaaa....

      xnak...xnak keje!

      Delete
  5. comelnya baju pink kamu.. di tambah pulak bridemaid yang comel3..cantek kombinasi warna

    ReplyDelete
  6. Cantiknya Anis. Serius!!!

    ReplyDelete
  7. Selamat Pengantin Baruuuuu.. soooo gojessssssssssssssssssssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou mak dara............ ^_^

      Delete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^