Honeymoon Singapore with love Part 2 - USS Universal Studio

Janji di capati......

hai....baru ada masa nak update entry ..busy benar mak...

Virus trojan telah melanda semua gadjet gadjet ku...oh nooooo


DAY 2

Gambo depan cermin wajib...
quality tak okay sebab cilok dari stegrem jee


MRT yang lengang..tunggu sat pukul5..
macam semut hurung gula


Muka pasrah silap naik train..
patut 5minit dah sampai tapi kami pusing satu singapore..
hek hek hek


Cable car ke Sentosa Island..
kalau nak sendiri sendiri memang mahal la kan...
so pandai pandai la cari pakej untuk ke USS
kami cari dekat Harbour Front
then beli tiket untuk Cable Car sekali tiket ke USS
murah jugak untuk dua orang :) 


Here iam...Sentosa island


Naik bus No1 untuk ke USS..
tadaaaa....sampai...

























tabik hormat dari laki bini untuk hampa semua...

huahuahua


#best giler dekat USS ni...besor..satu hari memang tak cukup
#semua mahal standart lah kan...5hari dekat sana kebulor nasik lah jugak
#apa yang aku dapat dekat USS?dapat BURN dekat muka..meqelit
#best best best best 

ps:hmmmm nanti kan part 3 4 5...huahuahua


12 comments:

  1. lawanya kasot..jeles tgk kasot awok..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheee..beli dekat nose je awak ^_^

      Delete
  2. anis...nape peha kecik sangat...stress akak tengok paha anis ni..paha akak besor. hahaha

    kasut very the gojessss...pastu sape yang tangkapkan gambor korang eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. peha kecik tu sbb pandai cari angle time nk begambo..realiti nyaa peha ayam kepci jugakkk...ahahaha

      ~kalau pegi uss xyah risau,stiap tempat akan ada sorg photographer tlg amekkan gambar..best kan ??

      Delete
  3. syggg... awk da kawen ekh.. tahniah dear.. heppy for u.. siyez cantek sgttt.. titew sukew tengok .. weee... serOnOknye bulan madu kat singapOree.. tingin nak ke sana.. weeee... jelly la tengok gambar2 ni hee.. lepas baby kuar.. kte nak bawak die g singapOre la heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye...dah kawen...eheeee okay uss mmg wajib pegi!best giler....mcm duduk dkt alam katun..hekhekhek

      Delete
  4. dikton dh 2 kali pegi USS tp xpuas lg.. jom pegi lg thn dpn nak?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi xhajakkk....jom taun depan pegi Paris plak ahhh dikton!

      Delete
    2. paris? *pengsan*

      Delete
  5. Wah! Bestnya dpt pegi singapura... Honeymoon pulak tu. Bilalah akak nak sampai sana :)

    ReplyDelete
  6. sgt best dpt bergambar ngan byk character, jeles tau...
    kami gi ujan... huwaaaaaaaaaaaaa.... dpt bergambo ngan betty boop jerk ... ;(

    ReplyDelete
  7. teringin nk kesana...
    anis lawa lah kasut anis tue......bekenan pulak

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^