Honeymoon Singapore with love . . . . Part 1

Beberapa hari lepas majlis bertandang gua dengan jeno terbang ke singapore ^_^

actually book tiket flight sangat last minit sebab kami tak tahu pun nak pegi mana..

ikutkan aku memang nak pegi Paris je..hua hua hua..

so aku cakap ikut je lah ke mana pun..iols okay je..

gambo majlis bertandang rumah jeno belum dapat la...so nanti lah gua update ye!

tak mintak ke?xpa...gua cakap dengan stalker gua..tak sabar haa nk tgk gamba gua..

hek hek hek . . . ye dak stalker stalker ku ?

DAY 1 ^_^

mom & dad inlaw antar kami ke penang airport 
dah lama kawen tapi still romantic..
harap harap kami pun macam tu..inshaAllah ;)

Flight pukul 11.00am nasib baik rumah dekat ja dengan airport . . 




sampai ja terus laju laju siap keluar jalan jalan...
alaa tak sempat jetlag pun :p 

Ini namanya menyempat...keh keh keh 
weolss duduk V-Hotel Bencoolen..
boleh laa....okay laa...not bad la....
heeeee


Eh best la dekat sana..semua orang disiplin kan!
nak lintas jalan segalanya lah diorang disiplin..
hisap rokok dekat tongsampah..
aku awal awal lagi dah cakap diorangz ni semua robot..
jalan laju segalanya laju..
public transport pun banyak gilos..
memang kalau foreigner takyah risau apa..
confirm tak sesat



okay till then..
esok part 2 pulak..
eheeee..







12 comments:

  1. Honeymoon dia. Mesti best kan :)

    ReplyDelete
  2. wah syoknye tak dan lagi nak sampai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti cik yatt pegi ye...sebelah ja singapore..eheee

      Delete
  3. nk tggu part 2 lak..


    yg benar,
    stalker dikau yg cantekkkk katanya..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah..xmenyempat haa nak benafas....

      Delete
  4. tunggu part 2 honeymoon dgn part bertandang jugak...

    Yang benar,
    Kakak stalker setia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh keh keh..baik lahhhh stalker yg jujur :p

      Delete
  5. berseri2 tau pengantin baru ni..... tahniah tau! upload la banyak2 gambor lagi......... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe..nak update dh part 2 tadi....gambo corrupt pulokk..haishh

      Delete
  6. kat SG pun rase mcm kat Paris gak hape.. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde saljiii.....panasss...hikhik

      Delete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^