Nuffnang : Rezeki

thank you korangzzz...

banyakkkk kasi tips CARA NAIK KAN EARNING NUFFNANG  ^_^

serius talk aku buta it pasal nuffnang dedulu..sekarang pun still blur.. hek hek hek

aku dah blogging since 2009 tapi acc nuff aku ciput je....baca tips merata rata tapi still tak bejaya...

so ramai kawan belog slalu up entry tips dapatkan CPUV sekaligus menaikkan earning..

so aku try macam-macam tips lah...sebab yelahh aku tengok TOTAL UNIQUES aku banyak jugak tiaptiap hari...tapi awat laaaa cheq xdak dapat iklan tempek CPUV kan...rugi laa cheq.....

so cheq pun hantar la ticket dekat depa...dua tiga kali cheq hantar.....


lepas tu cheq tengok.....


Pap ! Pap ! Pap....hari hari CPUV masuk dekat blog cheq....duit cheq pun dok makin tambah..boleh beli kereta volkswagen golf gti seketoi dah..hahahahaha





nahh muka cheQ seketoi untuk hangpa semuaaa..

mmmmuahhh 

menyampah! 

(eyeliner habehh....boh mascara lentik lentik sikit cukup kot noh) 



till then ,
anis murah rezekinya..
29days ago 

32 comments:

  1. bila dh strt masuk CPUV, nanti msti byk msuk lg..hihi..tahniah2..

    ni nak bg alamat ni..muahahah

    ReplyDelete
  2. bak mai alamat yuii...boleh bg kad kenuri sekali...hehe

    ReplyDelete
  3. cpuv tu ape?? kikikikiki.. xtau langsung pasal nuffnang. main tepek je iklan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan yg on going yunk....selagi iklan berjalan,ada la duit yg masuk...ehehe

      Delete
  4. kata muka cengeii..tang mana..manis ja ceq tgk. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa tempek muka seriuss....seriuss beb! ahaha

      Delete
  5. serius seriau nti kalau tgk muka cengeii ang. ni sat td ceq terbaca anis nk bt kenduri. kawin ka tunang? tahniah noh. wish awai pasal kita nk outstation pasni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheq nak kawen abang....makasehhh...doakan cheq naa... ^_^

      Delete
  6. patut la muka naik seri :') tahniah anis. Barakallahu lakuma, wa baraka ‘alaikuma, wa jama’a bainakuma fi khair. pasni abg tak bole da nk gatai2,sat lagi kne putaq sama husben anis.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kaseh abg spomen...hihi xpa xgatai melebihi had...hahaha

      Delete
  7. Tiket apa ni...mcik nak jugak asyik ciput tu jer...canner nak beli keta besau ni..cer citer2...canner nak duit lebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. antar surat cinta dkt nuff teams acik..nnt maybe diorg akan start tgk kita punya blog and bg iklan dkt kita..hehe

      Delete
  8. akak lagi la buta it anis oi....CPUV tu ape...akak tak paham...muahahaha

    oo....counting days nak nikah eh. selamat berdupdapdupdap jantung tu! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak full hoswife kannn..akak bolehhhh sgt dpt duit just blogging je...try akak jgn xtry..rugi sesangat....


      hehe dupdap sikit jee.....

      Delete
  9. Pyka pnya cpuv tak pnah naik . Dari dulu ltak asyik mcm tuh je . Rase down jugak la . Mgkin bkn rezeki kot . Tapi tape lpas nie nak kena cari tips mcm sis jugak la . Mna tao tertiba naik ke kan .

    Btw sis make up simple mcm tuh pon dah cntik sgt . Comel akak pyka nie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pyka search je cara or tips nak naikkan earning nuff...byk sgt blogger kasi tips beguna..hehe makaseh pykaa....pyka pun comel ^_^

      Delete
    2. Ade jugak duk jmpa tips tuh tapi tak pnah mncuba lg la . Lpas nie nak try mmcuba tgk la kan . Hehe sis ada fb tak ? Nak add sis kt fb je boleh ?

      Delete
    3. boleh...add la :) tggu sis bg link

      Delete
  10. ala chomel yer anak sape erk!

    ReplyDelete
  11. Berkat rajin bertanya.. Tahniah Anis.. Akak pun dah lama tak anta tiket kat Nuff nih.. Kena gigih lagi anta tiket nampak gaya.. Hikhik! ^^,
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes..yg penting rajin usaha ^_^

      Delete
  12. tahniah..tahniah..dh beli golf gti tu habaq naaa...nk tompang.. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah...ntah bilaaaa..inshaallah ada rezeki.doa2 kan...

      Delete
  13. Alhamdulillah... Kan akak dah kata. Sekali masuk. Confirm! Lepas ni bertempek-tempek BE masuk blog Anis. Hikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..betol akak..sekali masuk senang nk dpt lg..tapi nk mulakan dia tuu..ya Allah sabar je lahh... :)

      Delete
  14. Alhamdulillah... Kan akak dah kata. Lepas ni. Confirm! Bertempek-tempek BE Masuk blog Anis :)

    ReplyDelete
  15. Ada antara tip yg diberi MJ apply berkesan, ada yg MJ buat dono, blog pun tak berhapdate, dpt jugak sketoi BE.. Ntahla apa yg nuffnang cari pn xtau..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol..nuffnang ni misteri...tp kannnn mmg untung..kdg2 baik hati diorang ni..rezeki.. :)

      Delete
  16. hidup laa puan kakton utk blogger! eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah..hidup dikton jugakkkk!

      Delete
  17. huu.. nuffnang ni kena buat majok dengan depa kot baru dapat BE.. huh.. heeee

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^