Jemputan Majlis Kahwin Aniswany Lazim



awal lagi ke beb ?

ni je laaa dalam kepala hotak aku....dok rasa awal lagi je...

lagi 21 hari. . .

kawan-kawan tak jemput lagi. . .event dekat FB pun belum create..

so dekat sini...dengan seikhlas hati nak menjemput kawan-kawan blogger yang jauh dimata dekat di hati. . sayang dia lain macam sikit dekat kawan-kawan blogger..even tak nampak muka tak jumpa tak hapa2 tapi rasa close sangat...haaa nampak tak permainan kipas susah mati kat situ?tak tak..seriusss ikhlas ^_^


so my dear friends...followers..strangers..(hope no strangers here sebab semua kawan) stalker..opsss..

jemputlah ke majlis Anis ye :) kawan-kawan blogger yang kenal anis since start anis blogging plesss datang ke majlis anis...menanges tersedu-sedu haku kalau korangz datang..

boleh jalan-jalan Penang yang nan indah lagi permai ni..ahaksss..so ada la alasan korangz nak ajak hubby datang Penang ye dak....

sesiapa yang memerlukan kad ::

PLEASE EMAIL YOUR ADDRESS HERE :: gadisblogger@yahoo.com 





p/s : nak senaraikan nama-nama2 blogger yang selalu datang belog kita & dekat di hati :
-Ein (dikton)
-LublyDarius
-Ogosh
-Fizanolie
-Asma Azuani
-MizTina
-Penyisir rambut
-Nuyui a.k.a miss yui
-Lyaa Suriani
-Nazirah CCI
-Tengku Butang
-Akak EL
-Myra Jay
-Pykaa Pdot
-abang superman/stalker
-Hanis MY
-kocix
-Anisa Hang Tuah
-jebateja
-ehh ada lagi la blogger yg rapat deduluuu..pless munculkan diri anda

maybe ada yang terlepas kot.....jemput ye semua ^_^ im waiting for your email !



till then,
doakan yang baikbaik saja 

21 comments:

  1. dikton xdpt dtg.. jauh... sedihnyeeeeeeeeeeeee :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa dikton..doakan untuk kakton pun cukup ^_^ saaayang dikton

      Delete
  2. akak nk wassap je leh x?? kekeke..


    mekaseh sbb xlupa akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh akak...hehe

      mana boleh lupa akak ni..rajin datang sini ^_^

      Delete
  3. Nak kad nak kad..hehehee :)
    InsyaAllah tiada aral boleh sampai ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehhhhh...nanti anis bagi ye ^_^

      Delete
  4. SMS/Whatsapp boleh dear? MJ kekadang jrg bkk email..

    Ni no MJ 0124353088

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. Welcome to the club :)

    ReplyDelete
  6. heee.. jangan lupa teman yea.. alamat dah wassup2.. hik3

    ReplyDelete
  7. akak doakan semuanya berjalan lancar..nama titew ada....terharunya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou akak...nama akak mesti la ada..blogger paling lama and terrr rapat... sedihhhh akak xblh mai

      Delete
  8. Sedih!!!
    If ada bajet dan dekat. Confirm akak pegi. Thanks anis kerana menjemput akak.

    Apa2 pun. Even masih awal. Akak nak jugak wish. Selamat pengantin baru dan semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis pun sedih!!!

      nak sgt jumpa akak....xpa anis paham..jauh kan..

      thankyou akak ^_^

      Delete
  9. insyallah lau k.el free and en. hb pun free akan dipenuhi undangan tersebut hehe thx jemput k.el..nti k.el email add k

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.el ddk penang je....wajib mai.....hehe

      Delete
  10. hihi.. tq dear sudi jemput.. insyaALLAH tak p tp yui tetap doakan semoga semua berjalan lncr..aminnnn..

    tak dpt kad post gambar kad kat entry pun jd =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheee thankyou...ok nanti anis post gambar kad ok ^_^

      Delete
  11. Majlis bila yunk
    sory baru baca post ni. sbb dah lama tak terjah dunia blog. asek dok instagram je

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^