Terima Kasih Kesayangan ;)

ramai jugak orang yang sayang dekat kite kan..hikss

terharu tahap menanges tersedu sedu..sobs sobs

untuk entry yang lepas i ada minta opinion memasing untuk wedding i..

ramai yang tolong kasi idea eh..nak hadiah tak?hikss

takpa takpa..nanti i buat contest bebetul k ^_^ hadiah haruslahh best ^_^

Pelamin inshallah done,untung lah berkawan dengan ramai wedding planner..
cuma mini pelamin ala ala photobooth gittew...tak beso tapi inshallah cute :p

Candy Bar inshaallah ada..nasib baik ada friends facebook yang buat candy bar..
harga affordable..yeayy ada cekelat time wedding nanti..hikss

Pelamin for nikah inshallah sahabat sahabat ada untuk men deco :p

veil hujung minggu ni inshallah akan jumpa dengan business partner untuk fikirkan idea :p

doorgift last week dah pergi survey harga..inshallah hujung minggu ni pergi beli..

eh apehal semua hujung minggu ni ?? arrrghhhhhhhh tension mak ayam!!

barang hantaran settle shopping ^_^ alhamdulillah...




p/s : tak sangka stalker lama masih ada,berminat sungguh dekat kita yg comel nih.hikss 
pssss..haii belum move on ke?? kesian.....cmacam mana kita tahu?tuhan tu ada nak bagi petunjuk..kita tak cari tapi kita nampak..kita doakan awak dibersihkan hati oleh Allah swt dan hidup bahagia dengan somi tercinta ^_^ 

21 comments:

  1. cntik sgt sis ni..comel je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. *kembang seketika* :p

      tima kaseh yunk..awak lagi comel :)

      Delete
  2. makin bz laa kakton.. dh masuk bln 9 nie ha... lg sebulan lebih... pang pang ko pang...

    weh stalker! move on laa weh! *tetibe* kahkahkah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bz benor mak....what to do..once a life :p

      ahahaha..terbaik ah dikton!!

      Delete
  3. wah...meriah ni dikton...bila..bila?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2hb november inshallah akak.. ^_^

      Delete
  4. alhamdulillah...lancar je perjalanan ke majlis tu ye.. moga lancar sampai penamat..



    pssst, lantakkan la stalker tu.. dia jeles lettew..kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..amin..amin...pss jga baby elok2 ye akak ^_^

      Delete
  5. hihi.. semua dok hempuk weekend.. sbb tu je masa yg ada & drasakan sesuaii.. masa kite dlu, mmg cmtu. nk nangis pn hade, tensenn + penat. heheh..
    oll da best dear! insyaallah smuanya dpermudahkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulahh..kesian weekend.kihkih keje kan,nak wat cmna..

      thank youuuu ^_^

      Delete
  6. bz bebeno... hehe. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..buat2 bz jek :p thank you

      Delete
  7. wahwah..suwiittt...sepadan...kite pn ade cik abam kesayangan jugak..meh la jenguk2 blog :)

    http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kihkih..inshallah kita pegi melawat blog awak ^_^

      Delete
  8. x jemu singgah blog ni.. owner blog cumey... pastu x sombong lak tu.. terbaekkk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeee nak nanges kite..huhu awak pun baikkkk sangat..hihi meowww :p

      Delete
  9. awak...bg address kat titeww...titeww nak send sumtine utk hari bahagia awk...hehehhehe...
    masyitah_june88@yahoo.com
    btw semoga semua urusan dipermudahkan oleh Allah swt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak!!!!terharunyeeeee..okay nnti kita email addresss yea..
      thankssss

      Delete
  10. anis punye kesayangan tu muke macam jehan miskin la.... very the sweet both of u!

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^