Duta Product

wahhh tajuk....retis kemain tak ?

tak retis bukan gua laaa...

berebut rebut haaa...orang nak ambik gua jadi duta product.....

dalam MIMPI laaa......uhuk uhuk uhuk




walaupun gua pengguna tegar FCC FARMASI tapi gua tak pernah LIKE page tu dekat FB..

sebabnya gua ni memang selowwwww dengan FB...gua banyak habiskan masa gua layan gambo dekat stegerem haaa....pastu tengok drama dekat komen artis sambil makan popcorn..kah kah kah


kawan gua tag gua. . .



haaa kan dah terr jadi DUTA gara gara review gua itu ari...kah kah kah 

takda payment takpa...dapat sebotol FCC Foundation pun jadi ahhhh...

an an an ??? 


lepas tu kan....ada orang cakap CC CREAM FCC best . .

yeke ???? selowwwwwnya lahai aku...


tunggu kau !! sikitttttt masa je lagi aku beli kauuuuu..

muahahah 



till then ,
anis napsu kuda 


23 comments:

  1. anis napsu kuda? lol. kurgkn ckit ye anis :D mende krim ni lelaki bole pki tak. kulit da perfect,tp saje nk pki biar putih ++ lg.

    p/s: abg stalker.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh..boleh je bang...tu pun kalo rasa nak betukar jadi pondans..ahakss

      Delete
  2. xjd duta fcc pun xpe
    jd stokis pun untung wooo
    ada gak k.el dgr psl fcc
    ntah rmi feedback kata best
    trylah tgk testimoni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol..ada tgk diorg offer jd stokis tu....nakk tp mcm takot plak xreti nk bisnes ni..hehe

      Delete
  3. best eh dik pakai ni.. akak mcm xleh pakai foundation² ni.. mcm berminyak gitewwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. bg anis laa...ok.muka anis pn beminyak trok kak...pakai je lah...lama2 tu pandai2 la touch up minyak2 tu..hehe

      Delete
  4. Mana tau satu hari nanti betul2 jadi duta produk. Tuah ayam nampak di kaki. Tuah manusia... Tiada siapa yang tahu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi....inshaallah...aminnnnn :)

      Delete
  5. 1st time dengar psl FCC ni, macam menarik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg menarik..utk jenis xmekap ni blh try cc cream.. :)

      Delete
  6. ok ke FCC ni Anis? hu3.. teruja tengok apa yg anis pakai, sampai teman pun terikut nak beli.. teman dah beli 2 be gorgeous tu.. rasa dia sedapppp sgt.. teman suka.. buang toksin dengan cara yg sedapp.. hee.. selalunya kena minum teh n ada effect jerawat naik kat muka.. sekarang ni try 2 be gorgeous acane lak.. hee... thanx yea anis sebab share pasal 2 be gorgeous ritu.. memnag sedang mencari pun .. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalau jenis mmg slalu pakai foundation anis suggest try la sbb smua yg try ckp best..muka nmpk flawless..

      yesss 2begojes 1st try rasa terujaaaa sgt sbb senang gila detox..hihihi sharing is caringggg <3

      Delete
  7. best eh..akak lama dh baca pasal fcc ni..tp x berani nak try...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kak...tp org ckp cc cream lg best sbb xyah mekap tebal2 dh cantik..anis bru nk try cc cream nnt

      Delete
  8. teruknya napsu hang.....hahaha

    ReplyDelete
  9. wah wani dah bole jadi duta sebenar da ni sesuai sgt taw.. muke anis ni jadi duta.. mst laku punye.. FCC ni ok ekh.. terigin gak nak beli..dan cuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..idok le sampai ke situ...berangan je lebih..okay sgt yunk :) try laa

      Delete
  10. Itu hang ke wehhh.....betui2 jadi duta ke erk.....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku le tewww..tapi bukan duta :'( review je..hak hak hak

      Delete
  11. mana tau ada rezeki jadi duta FCC.. nanti dah beli review kat blog tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..inshaallah kalau ada rezeki :p okay nanti dh beli anis review :)

      Delete
  12. xlame lg kakton kuar tv!

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^