NUFFNANG : KEYWORD / EARNING / CAMPAIGN

monday blues. . . .

tetiba macam takda keja pagi ni kan...MACAM. .padahal report bapak banyak tengah tunggu tuu. .

tapi takpa..kita ambik feel dulu before start keja -.-

. . . . . . .

aku ni suuuuka tengok nuffnang..sebab aku suka tengok keyword. . boleh gelak guling2 kot. .

tapi kalau tengok earning aku menanges tersedu sedu..berapa?? usah kau tanya. .

ini untuk hari ni . .


Happy jugak tengok banyak search pasal shawl..kira aku nya bisnes boleh la jalan kan. . .tapi apasal nak MURAH saje...kihkih

pastu yang "AKU HITAM AURA WHITE MINUM" agak2 ada mamat bangla ke search benda ni?

kahkahkah. . . 

"AWEK TUDUNG BADAN LENTIK" apehal................search tak senonoh -.- 



ini untuk minggu lepas. . 


yang ni lagi melampau...bukan nak murah dah...nak RM5 jeeeee..baik ko type TUDUNG FREE -.- 


ini yang minggu2 lepas. . 


"AWEK TUDUNG BAJU KETAT" 

tension aku baca -.-


bye nak start buat kerja..

bismillah..

till then ,
xoxo
anis yang bekerjaya 




12 comments:

  1. Kahkahkah... Akak pun tension campur gelak baca keywords nuff tu. Hikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak yg xsenonoh dr senonoh :p

      Delete
  2. huhu..akak x rajin plak nak tgk...sat nak p usha jugak...kot2 lagi tingtong keyword depa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok akak jgn xtgk..luar dr kotak pemikiran diorg searc haa..haha

      Delete
  3. Ad tdung free jgn lupa yui ya..kih3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik lah yui..yui org 1st anis bg..kihkihkih

      Delete
  4. kih...kih...cer ko try...laki bertudung plak....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 klau try search tu kompom masuk blog jebat kan??

      Delete
  5. keyword aku hitam aura white paling x tahan..kelakar lah hahaha
    tp rmi yg search nama anis ea..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. confirm bangla yg search pasai aura white tu..kihkih

      yg search nama anis tu maybe peminat setia..hahaha

      Delete
  6. hahahahahaha.... guling2 gelak

    ReplyDelete
  7. samalah ngan azie suka tgk keywood..boleh gelak guling2 tau hahaha

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^