Life Love Lesson

Dalam proses membuang saka malas update belog -.-

tapi nak cerita apa eh o_O pikir pikir..........

okay aku update apa yang aku buat sepanjang hari minggu lepas lepas lepas -.-


Kesahnyee..kami pergi menambah ilmu di dada....
selama ni aku belajar makeup dari youtube takpun dari belog..
tapi bak kata orang kan...nak belajar kena berguru..
kalau belajar dengan buku ja takot tersasar dari landasan :D 

*Dia cakap muka dia macam YUYU ZULAIKHA si blogger pemes -.-
sendiri yang cakap pun bolehhhhh..
mula mula aku tak perasan pun,pastu belek2 gambo tengok..ouhhh ada la sikit -.-




Bila pergi class ni ada cikgu yang nak bertanya itu ini
baru lah aku perasan...banyaknyaaa ilmu yang aku tak tawu lagi -.-
ingatkan dah cukup tawu..
kali ni memang aku belajar betul betul..taknak main main..
dah pandai nanti boleh makeup kan orang pulak..
kalau lahhhhh terrerrrrrrr kanzzzz 





fairus dari kening Elfira Loy terus jadi Ziana Zain haaa...
kemain penangan makeup :D 




Wan yang gebu nih..terus jadi taktau apa nak cakap...
GEBU MELAMPAU -.- 
amek aura gebu sikit....amek sikit...amek sikit..... 




Dah belajar makeup ,dapat lukis inai pulakkkk...
tapi ini tak belajar laa....
Serius cantik gila ahhh inai ni..
dia punya lukis..Zap Zap Zap siap !! 
tangan seni...gitu la gamaknyaaa..


Barisan barisan model CatWalk tak cukup inchi..
muehehe..
tuuu yang paling kanan tu sebijik macam muka si ADIRA
dah makeup,lagi comel laaa....
yang tepi kite tu la cikgu kite..kecik molek je org nyeee....


Okay lepas ni kena praktik harihari.....
sapa nak aku makeup kan muka ??? 
meh sini kalau nak jadi hantu cina ! ekekeke 


till then 
xoxo
aniswany 

12 comments:

  1. bolehlah mekapkan saya pulak lepas ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..awak lg terer makeup dari kite :D

      Delete
  2. lps nie kakton dh leh jd mak andam laa.. kerlassssss gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je adik ton..doakan kakton ye dikton ^__^

      Delete
  3. betullah.. ada iras2 sikit muka yuyu zulaikha :)

    ReplyDelete
  4. ilmu leh wat jd pndptn smpingan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kalau praktis sampai cekap :)

      Delete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^