Stripe Jeans VS Ombre Jeans

Wahh..tajuk kemain fashionista...

Aku nih jenis ada perangai tauu..perangai nih nak kata buruk ntah la buruk ke idok..
aku suka jadi trendsetter >.< means kalau orang belum try fashion nih,aku nakk try dulu..
so kalau aku pegi memana ada ja la mata yang menjeling..dalam hati wallahualam diorang cakap apa..
tapi aku nih husnuzon...aku anggap je diorang bisik tuh

 "eh cantik baju/seluar dia"

 "mana dia beli eh"

haaa gittuw..WALAUPUN kalau dalam hati diorang cakap..

"pelik nyaa dia nihh.."

"eee tak malu ke pakai camtuh"

ekekekek...kesah pulak aku..tak pelik tu bukan anis laa :p


STRIPE JEANS : 
Aku beli jeans nih masa awal2 keluar..1st nampak terus jatuh hati..gigih aku carik on9..
mahal kemainnn...nak tunggu murah memang semua org dah pakai laaa..
so korbankan duit >.< astagfirullah...nafsu kuda! 


Tapii...yelaaa nama pun beli online kann...agak ketat and agak singkat..sayang sangat T__T
so buat apa simpan,baik aku jual je...baru pakai sekali..aku lepaskan dengan berat hati..
Tuhan pun cakap kalau nak bagi barang,better bagi barang yang cantik n kita sayang..
so aku lepaskann dekat adik ipar kuu..

Jeng jeng jeng.....what u give u get back...
seminggu lepas tu aku dapat balik seluar stripes ni......Stripes Palazzo !! yeayy

#Maaf ini bukan aku...tapi kalau x mention pun orang tau bukan aku..ekekeke

OMBRE JEANS : 
Haaa jeans nih aku jarang jumpa lagi org pakai..so kalau pakai pun still lagi trendsetter nih ! 
Sebulan jugak aku tempah..homemade.penat pikir kaler last last aku buat kaler nih jek..
Aku pernah nak buat seniri jeans nih..tapi nang hado -.- susah tau tipah...
kalau jadi pun tak kemas..comot sana sini..aku tabik ahh dak nih..mahal pun xpa sebab aku tau kesusahan nak buat ombre jeans nih ! 



Aku pegi Jakel beli kain untuk shawl aku...semua makcik2 ushar seluar aku..
nak lettew...ekeke gurau je macik..entah ler apa yang makcik2 tuh pikir :p 
tapi serius talk -.- I LOVE OMBRE JEANS 

okeh itu je aku nak cerita :p 

xoxo 
HANIS 




30 comments:

  1. cntik yg ombre jeans tu...

    ReplyDelete
  2. fuyooooooooooo.
    cantik . sbb dh usha insta kan.hehe

    ReplyDelete
  3. Uikk..jeans pun ada yg buat sendiri ke....hebat tu....

    ReplyDelete
  4. cantik la seluar anis,kt pandang memang pelik tp bia da pakai rcantik,haritu tgk sorg ni dia pakai seluar leopard jarang org pakai tp cantik.suka anis pnya seluar yg kedua warna biruu :)

    ReplyDelete
  5. Anis, nk jugak beli.jatuh cinta dgn ombre jeans tu

    ReplyDelete
  6. anis pakai apa pun cantik.. suka tgk anis dressing.. cunn!

    ReplyDelete
  7. MizzTina: kalau pandai matching kaler lagi cunn akak !

    ReplyDelete
  8. Lyaa : ekeke...bru ada modal nk berbelog :p

    ReplyDelete
  9. jebateja:ahaaa ada laa..ingt puding je ada org buat?hahah

    ReplyDelete
  10. bella hamzah:itu laa..kalau nk pakai pelik2 kena berani je la :p

    ReplyDelete
  11. Syakella:boleh tgk instagram #bellalunaombre :)

    ReplyDelete
  12. tenku butang:aicehh..kembang :p macehh

    ReplyDelete
  13. awak sesuai pakai apa2..cntik je tgk...siyes..

    ReplyDelete
  14. yui:ekeke..kembang setalam kita nih :p

    ReplyDelete
  15. hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

    ReplyDelete
  16. babe cantik okay! i suka gile seluar you yang stripe tu. sesuai dengan you tau. tapi kalau i, memang takde keberanian nak pakai. heeeee.

    ReplyDelete
  17. Org cantik..pakai ape pon..pelik ker hape..tetap cantik...no worries..:-)

    ReplyDelete
  18. Asfira:alaaa..knpa xberani..dh ramai pkai skang :) cuba la..sure cantik ^_^

    ReplyDelete
  19. Aty_Fared : ehehehe..tgh kuatkan hati nk biarkan saja apa org ckp :p

    ReplyDelete
  20. kak ton, suar biru tu cantik.. nak tiru laa mcm nie!

    ReplyDelete
  21. E'in:tiru jgn x tiru adik ton..dia tgh open order utk next session..search ig #bellalunaombre

    ReplyDelete
  22. hoi napsu kuuudaaaa

    ReplyDelete
  23. kocix:auwmmmm...nak try meh arr..muahaha

    ReplyDelete
  24. anis..nak palazzo tu...jeans akak pun dah kureng...maybe perasan diri ini dah makin terbaja dengan makanan...hahaha

    ReplyDelete
  25. O'gosh:anis pun terrrjumpa palazzo nih time jalan2..nnti kalau ada byk anis beli.buat bisnes...huahua

    ReplyDelete
  26. Hello dolls, we're giving out discount to 5 earliest customer! Lets shopping with us! Variety of skirt available! Visit our instagram @skirtbypoupee !

    ReplyDelete
  27. Hello dolls, thanks for following us! We're giving out discount to 5 earliest customer! Lets shopping with us! Do visit out instagram @skirtbypoupee !

    ReplyDelete
  28. Hello dolls, thanks for following us! We're giving out discount to 5 earliest customer! Lets shopping with us! Do visit our insta @skirtbypoupee !

    ReplyDelete
  29. wow...memang fashionista
    stripe jeans sanagt ohsem

    ReplyDelete
  30. xnk tny ape cume nk tny dh kwen ke blm?hehe

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^