Kejadian 13 June 2013 - PENANG

Salam Jumaat dari Penang :') 

Dont worry orang Penang semua selamat even ribut semalam sangat kuat >.<
tapi mangsa runtuhan pencawang elektrik kita ucapkan takziah..moga semua selamat
masa angin kuat semalam kami 1 family duduk dekat luar rumah,saja nak tengok apa yang terbang..
tiang telefon depan rumah dengan senangnya tumbang..bumbung2 rumah jiran terbang..
rumah kecik yang jiran baru buat runtuh macam tu jee...nasib takda orang dalam rumah >.< 
on the way pergi keja pagi tadi tengok semua signboard dekat highway tumbang..
pokok2 jangan kata la..tumbang jugekk...tiang2 elektrik semua senget ke tepi..wuuuuu

itu je aku nak cerita..
sebab aku tak ada banyak maklumat pun pasal ribut dekat penang nih..



Sumber  : Encik Google yang sangat membantu :p 


INI TIPU OKAY ! MANADA JADI MACAM NI DEKAT PENANG !
entah apa2 orang yang sebar cita macam nih -.- 


xoxo 
HANIS 


12 comments:

  1. nasib baik awak xde pape kak ton, alhamdulillah...


    wahhhhhhhh blog dh bertukar wajah...

    ReplyDelete
  2. salam~

    Jemput join 1st GA saya yer. Mekasih!

    http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Ein:alhamdulillah adik ton..kak ton selamat :)

    p/s : penat kakton betungkuslumus ubah belog..comel x blog kaktonnn..hahah

    ReplyDelete
  4. Sue Lynnda: wasalam :)

    ReplyDelete
  5. malang sungguh.....kesian kepada mereka yg menghadapi bencana ni...

    ReplyDelete
  6. lembut je kaler blog ni.

    ReplyDelete
  7. rumah ampa kena jugak ka..?? goyang ka..??

    ReplyDelete
  8. jebateja:itu lah...malang xberbau..

    ReplyDelete
  9. LelakiS: lembut mcm tuan dia..ahaks

    ReplyDelete
  10. zulhilmi:rumah kami alhamdulillah selamat,cuma lutut ada goyang..haha

    ReplyDelete
  11. terkejut gak dgr berita tu..huhu

    ReplyDelete
  12. MizzTina:kannnn..kuasa tuhan :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^