HOT ITEMS! AURA WHITE / BEDAK ARAB KOKURYU / CANDY LIPTINT

Alhamdulillah :)

Entry yang lepas aku cerita pasal barang yang aku jual sikit je..tapi ramai pulak yang sms/whatsapp/wechat tanya pasal produk tuh.Yeayy !! 

COMEL TAK KAKTON........
nak comel macam kakton tak?
meh la beli barang kakton...muehehehe..
i olls nak explain pasal barang2 yang korangz tanya semalam tu :) 


AURA WHITE GLUTACOLLAGEN 900 000mg

Sebelum aku jual AuraWhite nih,aku dah consume 2 bekas tau!
ramai orang cakap minum nih boleh jadi putih gebu macam HANEZ SURAYA..
tapi aku minum semata-mata untuk hilangkan parut and kesihatan dalaman.
Nak gebu memang tak ah sebab korangz bayangkan kulit tanned macam NABILA HUDA
tetiba gebu sebab minum AuraWhite..no no no :) 
TAPI......aku terkejut sebab bila PERIOD aku dah tak senggugut!!
even seminggu sebelum period aku tak naik jerawat :)
kalau duluuuuuu....seminggu sebelum period tu jangan cakap ah,jerawat buat party kot 
now ceewahhhh...jerawat tegar manada muncul dah.Setakat jerawat mcm kecik2 tu apaadahal..
mak okay je sebab janji xtinggal parut :)) 
ai lebiu AuraWHite :) 

BEDAK ARAB KOKURYU SUMMER CAKE



Bedak Arab nih dia kira 3 in 1 laa...

FOUNDATION/CONCEALER/POWDER 
kan dah save duit dekat situ :)
bedak ni sesuai dengan orang yang tak suka makeup tebal tebal..
nanti dia jadi light je dekat muka tuh,tapi tetap nampak berbedak okay :) 
Basahkan span,then sapu rata dekat muka..
tadaaaaaa...macam orang arab ha muka tuh..over tauu! haha
PALING PENTING! boleh dibawa solat :) 

OBUSE CANDY LIPTINT

Best Selling ! banyak kali aku restock CandyLiptint nih..
letak lah dekat mana mana,semua beli.
Dah la colour comel,bau buah buahan dia eyyy geram betul.
macam nak gigit gigit botol kecik tuh ! 
Colour dia memang terang betul...macam pelakon korea gitu bibir korangz..
untuk yang tak suka terang2 bibir tuh ramai gak beli colour orange..
nampak basah gitu haa bibir korangz..tahan lama! calit sikit je..
yang penting uolls...MURAH ! 

SABUN SUSU BERAS

Terbaik.Itu je aku nak cakap.
Sejak guna sabun susu beras ni memang dah tak sentuh sabun lain..
muka rasa tegang je lepas basuh..yang penting,bau beras tu tetap ada.
so rasa macam cuci muka cara tradisional je...puas hati !
malas ah cakap bebanyak,sapa yang dh guna tu tahu la camna feeling nya.. 
MURAH sangat ! 

sms/wassap/wechat 017-3454767

xoxo
HANIS 

26 comments:

  1. betul ker dah tak senggugut hanis makan ni?

    hanis tipu..takdelah macam nabila huda...anis putihla....

    ReplyDelete
  2. awat hang tak letak harga sekali...?...ke kena sms dulu baru leh taw harga..??

    ReplyDelete
  3. teringin nak aurawhite tu..tapi wang enggak ada..huhu

    ReplyDelete
  4. 795

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kaLAU NAK MATA BESO MCM OWNER BLOG CAMNE LAK? EHEHEHEHE..

    ReplyDelete
  6. aahhh ok ....ok2!



    hehe!

    ReplyDelete
  7. Asma: ngilu still ada kak,tp dh xnanges2 mcm slalu..siap blh shopping xsedar pn dh period..hehe

    *harap maklum,anis tan colour.edit ja nmpk putih.sumpah! haaaa

    ReplyDelete
  8. jebateja: hehe kena letak eh?ok2 next review letak harga :p

    ReplyDelete
  9. Cik Yatt: simpan duit sikit2..lama2 jadi bukit :)

    ReplyDelete
  10. tenku butang: bangun pagi2 bukak mata luas2 cenggini haa @__@

    ReplyDelete
  11. assalam,

    terima kasih sudi keteratak bunda..

    ReplyDelete
  12. banyaknya bedak. wohohoho

    ReplyDelete
  13. Bunda: welcome bunda :)

    ReplyDelete
  14. Carlos Santiago: nak 1 ? hehe

    ReplyDelete
  15. wah dah jadi businesswoman skang ek huhu .. macam best jew candy lip tint tu huhu

    ReplyDelete
  16. man : kite comel?time kaseh...haha

    ReplyDelete
  17. nazirah:hai wife org..hehe try la beli,mmg best liptint ni :)

    ReplyDelete
  18. sabun susu beras sangat best....wangi gile weh....hehe

    ReplyDelete
  19. sabun susu beras??
    hmm.. apa khasiat susu beras pada kulit muka ek..
    kalau susu kambung tu paham la gak..

    ReplyDelete
  20. kak ton dh jd peniaga skrg...

    ReplyDelete
  21. nini: kannnnz..sekarang ni semua org pakai sabun ni :)

    ReplyDelete
  22. kyo_9 : SABUN SUSU BERAS
    Ia mengandungi 100% dari bahan semulajadi dan di rumus khas dari susu beras yang asli.
    • Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
    • Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
    • Berkesan menanggalkan -sel kulit mati, parut-parut jerwat, jeragat & kulit berminyak.
    • Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
    Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu:
    • Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
    • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
    • Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
    • Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
    • Boleh menghilangkan bau badan
    • Boleh digunakan sebagai pencuci muka untuk menanggalkan make up pada kulit wajah
    * Menaikan Aura Seri Wajah secara semula jadi
    * Menjadi kulit lebih cerah, halus dan tegang tanpa penglupasan
    * Berkesan menanggalkan kotoran, minyak, sel kulit mati, parut jerawat dan jeragat
    * Berkesan menanggalkan bekas Makeup pada kulit muka
    * Menghilangkan kesan hitam pada bawah ketiak, di celah paha dan siku
    * Sesuai digunakan untuk orang yang menghadapi masalah kulit dan resdung
    * Mampu memberi kesegaran sepanjang hari serta badan tidak melekit walaupun berpeluh
    * Boleh mengatasi masalah bau badan

    ReplyDelete
  23. Ein:tambah sumber pendapatan adik ton :)

    ReplyDelete
  24. anis, akak nk wassap psl aurawhite tu nt ye...

    ReplyDelete
  25. MizzTina: boleh akak... :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^