E-DAY MY BFF WANY

Alhamdulillah finally my BFF dah bertunang...

eh tak sangka alien dari planet pluto ada perasaan..
ingat alien takda perasaan...ngeh ngeh ngeh 

Barakallah...
semoga Allah memudahkan untuk step yang seterusnya :)

WANY,
ingat lagi tak ..
dulu time skolah rendah samasama tak ada boyfriend..
samasama ada 1st boyfriend...
samasama teman dating,hantar pegi dating..
samasama takada kawan 
dunia ni hanya ada kita dua..
hanya kita yang faham apa yang kita rasa
hanya kita yang faham bahasa kita..
gembira kita orang benci
pelik kita orang hairan 
bila kita pelik ada orang tak suka kita
jawapan kita cuma satu "Mungkin sebab kita lagi cantik kot" 
kita tak penah memuji kita tak suka dipuji kita geli 
yang memuji kita buang
hanya kita faham bahasa kita :) 



16tahun dah berlalu...kita masih kita :) 







 Cantik ke? malas ah nak puji...Zzzz -.- 


Congratz alien..
aku harap aku dah all out tolong segala-galanya
ikhlas sumpah aku ikhlas
jangan sedih tak ada orang datang..
macam kita selalu cakap..
HUSNUZON..
dan yang macam aku cakap haritu..
biar orang harap kita,kita jangan harap orang
berjanji dengan manusia cuma dapat kecewa..
takpa....AKU KAN ADA :) 

xoxo
aniswany


anis+wany 

12 comments:

  1. dua dua sama cantik..sama manis..baju org skarang meletop2 gitu kan..ai loikee!

    ReplyDelete
  2. Pinky Momma: thank u akak pinky baby twin..hehe

    ReplyDelete
  3. betul kata PM..org sekarang memang cun melecun....xyah kisah orang nak kata apa...

    ReplyDelete
  4. wow! tahniah... :)

    ReplyDelete
  5. O'gosh:baju ni la paling simple n paling cantik dkt butik tu akak..hihi rembat aje

    ReplyDelete
  6. Ein: maceh...bagi pihak kawan :p

    ReplyDelete
  7. kenape alien? :O
    hihihi
    kawan anis cantikk !
    anis pun cantik :)

    ReplyDelete
  8. cantik manis je orangnya :)

    ReplyDelete
  9. gadisbunga: sebab dia xda perasaann..hahaha macehh ^_^

    ReplyDelete
  10. Ann Ishak: tima kasih..jwb bg pihak alien..haha

    ReplyDelete
  11. assalam,

    terima kasih sudi keteratak bunda..

    ReplyDelete
  12. Bunda: sama2 bunda :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^