DIY BIRTHDAY CARD FOR MY LOVE

Actually birthday my Jeno bulan 5..dah lepas dah pun..
saja ja nak share kekreatifan aku dengan korangz...ekeke
kretip lahh sangatt....

aku nih kalau boleh birthday card or hadiah memang aku nak buat seniri..
TAPI......bakat yang memang tak ada nih membataskan aku..
TAPI.....tapi lagi...demi kasih dan cintaku kepada sang arjuna..
ku gagahkan jua kudrat ku.... (semangat waja)

TADAAAA.....


Di sebabkan aku nih suka dengan design GUCCI...nampak exclusive gittew
maka terciptalah GUCCI birthday card...
banyak jugak lah idea aku...nak buat GUESS simple sangat..nak buat britian style renyah nak mampos..
sooo alaa setakat potong panjang2 ikut pembaris apa ada hal......budak tadika pun boleh..ekeke



Isi dekat dalam dah kalau tak jiwang macam aku nih...
korangz tempek je lahhh gambar banyak2..(idea sangat tauu)
tapi 2011 2012 2013 jek..2010 nye manaa...dah tak muat...so next year aku kena buat dekat atas papan playwood yang besar tu! baru muat semua gambar...ngeh ngeh ngeh 



Birthday Card Gucci..tetiba hadiah Guess...ekekee
okay lettew kann..Guess dapat Guccie dapat...
next year kita buat card LV pulak...mahal tauuu.... :p 


p/s : every year kita tak pernah celebrate birthday sama sama..tak pernah ada ritual celebrate pun...masing2 busy kerja..masing2 duduk jauh..tapi kita laa pasangan paling bahagiaaaaa..serius tak tipu !! 
buat muka serius sikit ('-') 

xoxo
HANIS 



30 comments:

  1. nak tempah kad! heheheh..kad buat sendiri ni ade high sentimental value...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eceh..segan plak kite dia nk tempah..haha rosak nnti :p

      Delete
  2. pasti dia suka..comel gtu kad nya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeno..bg apa semua dia suka,semua dia appreaciate..hikss

      Delete
  3. kad tu lawa...beg kertas hadiah Guess lawa...orang lawa...baju lawa...bencilah....Jeles tahu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ada somi encem..anak2 encem comel...jeles jugak!!

      Delete
  4. fuiyo..
    nanti bila dah ada anak mesti lagi menarik album nye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekeke...kalau rajin lah time tu :p

      Delete
  5. cantiknyaaa !
    kite tak reti nak buat kad sendiri. selalu beli dah siap je. hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh...alaa beli pun kira ok laa,ada gak usaha nk bg kad :)

      Delete
  6. Cun tulisan...ni sblm kawen buat la kad selalu..kot nnti lepas kawen sang arjuna tak merase dah air tangan kad dr bini..eeaahh..apesal kutuk diri sndi nih..heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa...mintak2 la rajin lepas kawen nnti..hiksss

      Delete
  7. eh...eh..kira hensem le kad tu wehhh...kreatif tu...kalau den...tak fikir langsung nak buat mcm tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala jebat lagik kretip!! pandai buat puding,anis nih agar2 pun xpandai buat :p

      Delete
  8. anis anis..boleh tempah kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh acik...tempah utk beday adik mia,syafiq,syameqi...hihi

      Delete
  9. Cantek..eksklusif gitu..

    ReplyDelete
  10. sekali pandang mcm buku order tu.

    hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau 2x pandang plak agak2 mcm apa? hahahaha

      Delete
  11. kreatif la sis ni! kalau saya dah lama beli je kat kedai..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek...kretip sikit je,merepek yg lebih :p

      Delete
  12. serius kretip.. tak terfikir pun nk buat diy card.. lg cantik dr yg kat kedai kot.. paling penting sentimental value kat situ.. huhu..

    ReplyDelete
  13. wah wah....cantek kad...hehe

    ReplyDelete
  14. akak mmg tak kreaatip huhu..mmg dari mula kenal ai beli je hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa akak...yg penting ingat ^__^

      Delete
  15. hai.. udahlea cantik.. kreatif lak tu.. heee..

    salam.. teman datang curi2 masa kunjungbalas tuan tanah disini.. thanx sudi singgah n baca entri teman yea.. jangan lupa singgah selalu yea.. heee.. salam meriah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishh biasa2 je la wak :) thank you

      Delete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^