Cameron Highland

Marilah sama-sama ikut aku naik mesin masa..

vrommm vrommmm ....

sekarang kita berada pada bulan April 2013 :')

basi okay....cerita basi !

aku ni suka sangat pegi cameron highland...even sekarang dah tak sejuk..angin suam suam air kosong yang dekat cerek dah 25minit ditinggalkan tanpa api..wahhhh bahasa!  tapi memori sangat tauuuu o.O

lagipun nak pegi sana dari Penang ambik masa 2jam setengah gittew..borak borak...krohhh krohh tinggal Jeno drive sensorang..celik celik ehhh dah sampai..yeayyy

niat aku ke sana dari dulu sampailah sekarang semata stoberi coklat jek..tak penah jemu !

aku cakap dekat Jeno "xpala..sebelum kawen kita pegi jalan2 dekat mesia dulu,nanti kawen Korea Perth Paris pulak..." tibatiba Jeno pengsannn...drama sangat tauuu! ekekeke korangz doakan la aku sampai sana..jangan la asyik dengki jek dengan aku,aku tak kacau korangz punn.. #berpesan pada angin lalu -.-


Nih 1st time aku try lukis kening trend sekarang tuu...tunggu punya tunggu jeno dah beratus gambar aku dalam henset -.- mencik kitew 



Time pegi nih cuti skolah..so nak jalan jalan pasor pun paking bapak jauhhh -.- 
kurus dahku 10minit..10minit jek tauuu..pastu kembang balik..ekekeke 




Lepas tuh kengkonon sejuk laaa....tukar baju tebel tebel...berpeluh macam gitu jugak -.- 



Avant Chocolate...kalau datang sini beli serbuk cappuccino je lah yang sedap punnn...
beg dari #sometimeboutique pujaan hati :') 


Dah petang dah lemau dah makan stobeyi coklat..
jom balik ! 

BOH tea centre sungai palas ???
tak mungkin aku akan naik panjat panjat bukit yg tinggi bapakkk tuh..
serik! 

till then 
xoxo 

35 comments:

  1. pasai pa ang x singgah umah akuu? uma aku kat sane kowt! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hg xajakk..mana aku tauuuuu..rugi rugii -,- kalau x blh mkn cekodok hg masak kan

      Delete
    2. ckodok stoberi lg katekohhhhh

      Delete
    3. perghhhhh..meleleh air liur aku -.-

      Delete
  2. lama x nampak Jeno dalam blog ni....kan..kan..kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak...laki kita jgn expose sgt kak..tiru rosyam nor,sorok bini.kita sorok laki..ekekeke

      Delete
  3. wahhh so fashionable lah awakkk

    ReplyDelete
  4. outfit naek atas mcm nak pegi opis...heheheh...
    kat sane dah tak sejok sgt dah...dulu kala ade salji kata nya..hahahha...eh,,,buat la tutorial kening mcm tu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tetiba nk pg opis kannnz :D

      dulu ada salji???omg knpa xtau nii..haha

      nt kita pg clas mekap kita wat tuto k :)

      Delete
  5. You are invited to my "International Giveaway sponsored by Naked Minerals."

    Visit: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/06/international-giveaway-by-naked-minerals.html

    ReplyDelete
  6. kali terakhir pergi cameron mase bertunang dulu tahun 2009...lepas tu biler ajak laki lagi..tak mo..die kate boring..eeaah..bercinta dulu tak pulak boring nak pergi...nampak tak..hahaha...lepas kawen nan hado nak gi tempat sejuk2..die kate dok dalam ekon dalam bilik lagi besh...gggrrrr.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa mcm sama ja situasi kita..hmm harap2 jeno x ckp cmtu lah nnti pas kawen..hahaha

      Delete
  7. dah lama gila x jejak kaki kat cameron ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuti nanti pg tauu...menggamit memori sangat..ehehe

      Delete
  8. siyes yui lama tak p cameron..pdhl takde jauh sgt..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita memang...tmpt dekat la ssh nk pegi.yg jauh jgk kita pegi kannz :D

      Delete
  9. seronotnyerrr dia ek..... happy tgok korg happy... hehehe.... tahniah anis kerana menjadi semakin cantik !!!...

    lme nyer dah x gi cameron ni..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...semakin cantik pn tahniah ye..ekekeke

      Delete
  10. waaa.. tempat best tu.. byk stoberi.. teman sukaaa.. klu gi sana x sah klu x beli stoberi cicah cokeli kan.. hihihi..

    salam.. teman datang curi2 masa kunjungbalas tuan tanah disini.. thanx sudi singgah n baca entri teman yea.. jangan lupa singgah selalu yea.. heee.. salam meriah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnzz....kaya dgn stoberi..hihi :)

      Delete
  11. majuk mcm nie.. kakton xbwk dikton...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik ton kan ada b..ajak la b..ekekee

      Delete
    2. dh laa kakton, delete entry nie, delete! kihkihkih

      Delete
    3. HAHAAHAHA..tetibe kena delete entry!lempang nak?wahahaha

      Delete
  12. CH mmg terbaekkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ececehhh..dia ada somi lagi lah terbaikk kann kalo pg san ..haha

      Delete
  13. wah! bestnya g cameron highland. Lama haish tak singgah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom melawat malaysia bwk alia..ekekeke

      Delete
  14. Amboih segakknye .nnak jugakk stwbery coklat . Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheeeee...jom kita pg cameron highland mkn stobeyi

      Delete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^