Assalammualaikum :)


Auuucakk !! 

hai bloggers...rindu tahap cipan ! 

busy benar mak sekarang sejak jadik bisneswoman nih..

Nak letgo IPAD nak beli LAPTOP 

tak suka update belog guna ipad,thats why jarang sangat update belog T__T 

kita orang kampung je.....tibatibaaaa -.- 


bye sayangsss

ye ye...aku jual barang2 nih..
semua aku guna..serius terbaikk..sebab tu nak share dgn kowangs semua :)
best price !!
sms/wassap/wechat : 017-3454767 

xoxo
HANIS

14 comments:

  1. All the best for your business :)

    ReplyDelete
  2. Hai! Gmbr yg bawah belah kanan tu apa ye? Lip tint ke?

    ReplyDelete
  3. Rara Nasiha : thanks sayang :)

    ReplyDelete
  4. Ninaa : yup,Candy Liptint :)

    intrested : sms/wassap/wechat 017-3454767 :)

    ReplyDelete
  5. bedak kokuryu tu bagus x dik? nak try takut plak....

    ReplyDelete
  6. anisss ! kite skrg dah berbulan pakai sabun beras tu skrg ni nk try aura white pulak. okay x? tak sabar ni nanti leh cantikk macam anis. hihi

    ReplyDelete
  7. O'gosh: bedak arab nih okay kalau sapa2 jenis yg suka makeup light2 je..sbb xyah pkai foundation,pkai dia ja.tp yg jenis suka pkai foundation tebal2 xsesuai la dgn muka kak :) ramai pakai,cantik :)

    ReplyDelete
  8. Cik Nana: sama!anis sejak jumpa sabun beras ni dh xpkai sabun lain.murah pastu best!

    aura white anis dh consume 3bulan :) terbaikk!

    ReplyDelete
  9. t nak try gaklah aura tu..hihi

    ReplyDelete
  10. ahhhh flawless gila muka akak !

    ReplyDelete
  11. miss yui: try jgn x try..xrugi :)

    ReplyDelete
  12. gdsbnga: ahh..betul2 tidak lah seflawless dlm gambo.. ;p

    ReplyDelete
  13. xyah jual laa kak ton...

    ReplyDelete
  14. ein: ipad eh?jual dekat tunang je..haha nnti blh dpt blk ;p

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^