Normal Life...Normal Activity

sabtu kenduri

ahad kenduri 

sabtu kenduri lagi

ahad kenduri lagi

sabtu dating

ahad dating

eh ?? 

hujung minggu aku dihabiskan dengan attend kenduri kawan2
Dulu aku tak pernah suka pergi kenduri kawan2
Tak reti nak bersosial secara random :p #merepek
kawan aku sorang je.dari darjah 3 sampai sekarang 18tahun :p #25 lahhh 
lepas tu orang cakap nanti kenduri kita sapa pun taknak datang :'( 
so.........apa saja kenduri,jemput lahhhh..jemputttttt....
gua pasti sampai !! 


Kita mulakan dengan kenduri kawen adik boyfriend kawan aku.Haaa tengok,padahal aku bukan kenal pun sapa pengantin.Muka pun aku tak pernah tengok.Muahaha Makan free...apa ada hal beb..ngeh3



Ini dekat rumah orang sakit,after kenduriss pergi melawat orang sakit pulak..
Tengok, majlis-majlis amal pun aku buat.
Ambik gambar sendiri bukti melawat orang sakit.Wajah orang sakit tak patut kita tunjuk.
Harap Maklum.

Lepas kenduriss singgah Mcd.Wajib .
Dekat rumah kenduri makan malu-malu sopan sopan.
Very tak kenyang tauu....ahaks 
First Time yang tengah tu tak control ayu...
muahahaha

Gambar dekat rumah kenduri satu pun tak ambik.
Malu sebab tak kenal pengantin.mihmihmih #gelak kepit


baaaanyakkkk lagi kendurisssss..
nak update satu satu 
wait haaaa :p 



14 comments:

  1. nt mai kenduri akak lak ye.. :P

    xpela, amik berkat dtg kenduri kwn².. nt kenduri awk, ramai yg dtg..

    ReplyDelete
  2. akak tunggu kenduri anis ja...haha

    ReplyDelete
  3. MizzTina:dh nak kenduri ke??alaa tak tggu anis pun :p jgn lupa pos kad tau!!!

    ReplyDelete
  4. Ogosh:kenduri anis nnti mai penang skali lg tau akak ! hihi

    ReplyDelete
  5. hehe :D sy dulu pon xsuke nk g kduri2 ni. tp sejak kwn2 dah ramai kawen ni, jd suke plak sbab 2 je d only chance nk jumpe kwn2 lame :)

    ReplyDelete
  6. asyik pegi kenduri orang jer... awak pulak bila nak jemput teman datang kenduri kahwin awak... :)

    ReplyDelete
  7. cuti sek stndard lah kenduri merate2 kenn...ehehheeh mkn free jelah tiap weekend erk..

    ReplyDelete
  8. Zeri Safeera:kannnn..same here,kwn2 yg dh 10taun xjmpa pn blh jmpa balik ^_^

    ReplyDelete
  9. Izni Hafiz:sabar...nnti sampai masa semua kwn belog anis jemput :)

    ReplyDelete
  10. Lia Fen:betul...sampai 1ari tu 2 3 kenduri kena pegi :) rindu lia!!

    ReplyDelete
  11. and now ngah cuti sekolah.. lg laaaaaaaa asek mkn mkn dan mkn... hahah

    ReplyDelete
  12. ein:tau takpaaaa...tp xpa,free punya pasal...hihih

    ReplyDelete
  13. Wahh kenduri saja . Makn free hehe btw knduri sis bila plak ? Hee :p

    ReplyDelete
  14. Pykaa Pdott:majlis kite ondaway..sabar :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^