Majlis Bertandang My Sister :)

Hye :)

Tunggu punya tunggu punya tunggu...
gambar majlis resepsi still belum siap..
terpaksa lah update majlis bertandang keesokkan hari nya..
cey terpaksa gitu...sebab takut cerita ni basi walaupun memang dah basi..

Layan aje  lah.....

Majlis dibuat di kampung pihak lelaki iaitu di Alor Setar.
Merah makngah..taknak kalah.

Tengok....manada pengantin yg makan macam tu.Siap bertambah bekali2...
tak senonoh -.- 

Mak bersama besan nyaa...makcik Salmah :)) 

Mak dah kembali macam dulu,suka begambo....aicehhh 

apa kes mak nampak kurus -.- diet diet diet lagii 

okay.Kalau dengan budak ni aku nampak kurus balik.ahak ahak ahak 

Innocent face.Tudung herot tu trademark ye -.-

Kantoiii....gigit tulang ayam!!

Macam biasa,muka-muka wajib tonton.
Budak yang paling kiri tu suka tak menepati tema.
Orang cakap terkejut tu nakkkk jugak senyum! 




till then
xoxo 





16 comments:

  1. alolo...bestnya badan cam anis...xyah kurus dah...cantik macam tu..

    ReplyDelete
  2. berseri sangat linda. tahniah sebab dah bergelar isteri :D

    anis memang kurus....so takyah diet2 dah. hiks. lawa baju anis :D

    ReplyDelete
  3. O'gosh:okay anis besyukur.no diet2..hihi

    ReplyDelete
  4. Asma:kannn..beseri je maknyah tu mekap dia.hikhik

    #pss baju lawo beli dekat tesco jek.cer carii...hihi

    ReplyDelete
  5. waka...waka...mmg merah lah....dan kan...tersenyum plak baca yg tak ikuti tema tu....ahakz

    ReplyDelete
  6. jebateja:aahh..bukan sekali tapi berkali2 dia wat cmtu.mmg nak kena lempang.dush dush dush

    ReplyDelete
  7. perhhhh...pasukan merah bertandang... hehehe... anis semakin kurus ler skrg ni...nmpk dah cengkung..

    mmg jeno suka yg keding2 ek?? hehe...

    pada pandangan shah,,anis kena lg berisi sikit kot utk nmpk lebih mengancam...

    ReplyDelete
  8. shahrazali:amobiii....ckp org keding.haha ni effect gambo je kot,yg betul xda la keding sgt..so so je..hahah

    ReplyDelete
  9. kuruih cam anis tu still lg nak diet?? Huaaaaaa....kalo mak ni berdiri tepi anis, mau nmpk cam anis berdiri tepi tong dram kot! Heh heh heh

    Btw, nmpk manis bila putih kawen ngan merah menyala tu.

    ReplyDelete
  10. Mak Lagenda:besa laa mak..manusia xpenah besyukur.dh kuruih,nakkk lagi kuruih..hikhik :p

    ReplyDelete
  11. auwww merah youuuu! hihi cantekk. aah yela dah kenal dah muka2 geng2 anis. hihi

    ReplyDelete
  12. emmm...btol la kot..effect gambo jek..hehe....

    ReplyDelete
  13. cantik2 belaka... :)

    ReplyDelete
  14. Mila Ahmad:mekasihhh ^_^

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^