Alhamdulillah :)

hye uolls :)

minggu ni minggu paling seteresss gua >.<
seteress berlawan nak dapatkan dewan
plan last minit memang aku tak suka
tapi nak salahkan sapa...cari salah orang pun tak guna :/

mr.fiancee dah cakap,jangan seteress...
rilek2 sudah..tapi aku nih tak suka belawan sbb aku takut kalah

tapi..........kita kena ingat
bahagian kita tu ada...
Allah dah atur elok dekat atas sana..kita cuma perlu sabar n berdoa :)
alhamdulillah..terima kasih ya Allah :))


okay dah boleh cari barang-barang lain pulak !!


GO ANIS GO !! 

hye gua Anis.

16 comments:

  1. anis jangan stress2 tau...tengok akak ni akak banyak stress jerawat pun banyak.....sobs.

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya dipermudahkan yer...=D

    ReplyDelete
  3. bila nk berlangsung ni anis??xbgtau sahabat hang ni ek..

    ReplyDelete
  4. Asma: akak...anis x seteres pun jerawat dh byk.bek anis steres,ada jgk sbb nek jerawat nih.hihihi

    ReplyDelete
  5. nini: in sha Allah...amin :)

    ReplyDelete
  6. Jay: byk masa lg jay,nnti dh dekat anis kabo dkt jay yea...sabo yea....hihi

    ReplyDelete
  7. MizzTina: sabo je lah yg mampu :)

    ReplyDelete
  8. alaaa....kalau dewan penuh...ko pakai le terowong kat mana2...hah kan gempak...org dah buat atas keretapi...atas kapal..ko buat dlm terowong.....terowong karak pun ok aku rasa....ahakz....ahakz

    ReplyDelete
  9. Carlos:cool...dont worry :p

    ReplyDelete
  10. Jebateja:untung lah diorg blh wat kt atas kapal..kite ni biase2 jek....tak mampu..ahaksss

    ReplyDelete
  11. sabar banyak2...buat slow...and satu2...jangan kelam kabut....

    ReplyDelete
  12. O'gosh:baik akak.... :)

    ReplyDelete
  13. bile majlis???????

    ReplyDelete
  14. ein:lagi 7bulan...hihi cer kira

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^