Solemnization : Aku terima Nikahnya :')

Jangan nak happy sangat....
bukan gua yang menikah haa....kakak gua punya mejelis actually
tiba tiba ter feeling gangster -,- maap maap

Mejelis akad nikah di buat kecil kecilan kat rumah :)
Alhamdulillah semua berjalan lancar .
Hari sabtu ni 23 February 2013 jemput la datang majlis resepsi
jemput jemput ayam je sebab bukan majlis kawen aku lagi :p


haaa nampak tak..konon nak bagi seperaisss siapa pengantin nye..
seperaiss tak uollss.....

Okay kita bagi jarak jauh blur blur sikit....nak kasi lagi suspen...
over tak aii....



Haaa..dah nampak sipi sipi tuu....sebelah penanten tu bulu mata taknak kalah tauu..
berat mata iolls tauu nak tengok tok kadi -.- 


Finally they live happily ever after......kuang kuang kuang....
seronok kau kaknon dapat kawen..deknon je belum nihh..sabo je lahhh 


Kalau takda muka muka nih tak sah la mejelis tuu...
Over..nyampah aku tengok muka sendiri -,- 




Ini pulak dari handphone reramai yang di bluetooth/wassap/instagram secara beperingkat
aku memang suka main main edit gambar senirik pastu tiba tiba muka terflawless...
whoaaa...eksaited sensorang *T___T kesian ngn diri senirik  



#Tengok gua berjaya update belog 2 kali dalam 1 minggu.
tepuk tangan untuk diri seniri
pap !! pap !! pap !! 

#Gambar banyak ni je aku dapat haa....nanti mejelis resepsi Sabtu nih aku update lagi ye.
macam atas pemintaan ramai plak T__T 

#To My Dearest Sister
May Allah bless you
surround you with blessings
and bring you both together in virtue and prosperity.
Barak Allahu Lakuma :')













20 comments:

  1. Merah mak ngah uooooolllllss

    tahniah pd penanten
    tunggu si merah mak ngh pulak oke

    ReplyDelete
  2. uii dik non anis pun berseri2 macam perantin dah. bila langsung nye turn anis ni? hihi tak sabar tau iolls. :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Buat kakak yer Anis. Anis bila lagi :). Hehe

    ReplyDelete
  4. cantikkkkk
    ah


    bila bila bila nak kawen tahh

    ReplyDelete
  5. pengantin n adik pengantin cantik..

    tu bunga tgn kain felt eh?

    ReplyDelete
  6. Lyaa : hihi tggu laa..kelamaan lagik >.<

    ReplyDelete
  7. Cik Yatt : tima kaceh yatt :))

    ReplyDelete
  8. cik nana : uppss..nnti anis jemput cik nana ye..lagi bebebeberapa bulan.haha

    ReplyDelete
  9. Fiza: akak....nnti anis pasti confirm jemput akak ye.lambat lagik >.<

    ReplyDelete
  10. syafiq : hihi..bila tahh nak kawen kann :p

    ReplyDelete
  11. Mizztina : hehe..bunga tangan tu kain apa tah,anis pn xpasti cik tina :)

    ReplyDelete
  12. comel lah awak ni..mekap cantik sgt !

    ReplyDelete
  13. wah..tuan blog ni pun macam ada bau2 bakal pengantin dah.haha.kalau baju sama, takleh nak beza mn pengantin mana bukan pengantin.hikhikhik.

    ReplyDelete
  14. Liza Razak : tima kaseh..awak laaagi comel :))

    ReplyDelete
  15. Ima : dah ada bau eh..catering blom masak lagi tu..heheh inshaallah akan kawen jugak :))

    ReplyDelete
  16. chantek =) tahniah to kakak awak..

    ReplyDelete
  17. cantik :) bila pulak nak jejak langkah kakak? hehe

    ReplyDelete
  18. tahniah kak nonn oi
    slmt pengantin baru
    tunggu deknon tu pulakk ye.
    hehee

    ReplyDelete
  19. cantiknyeeee... selamat pengantin baru kakak...

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^