Hanis In De House :')

Dah tahun berapa sekarang eh ? Rasa macam dah 10tahun haa tak jenguk belog nih -,-
Alhamdulillah Aniswany masih hidup :)
malas ah nak janji janji akan update belog selalu lahhh...isitqamah lahh..istiqarah laahh..eh!!

Seriusly makin busy dekat ofis nih.Almaklumlah gaji 10ribu... -,-
Lepas tu dah susah nak online dekat office..dekat rumah ada ipad ja.
aku ni kalau nak bekarya nak kena ada screen beso beso..
nak type guna keypad bunyik ketap ketap ketap..
cerewet haa..tu nasib aku tak mintak ada mesin type macam zaman dulu tu -,-
haaa cerewet ke tidak......

Dekat rumah pun bz dengan persiapan wedding aku.
no no no...akak aku dulu.Aku nanti nanti la aku bagitau tarikhnye yea..
tak manis pulak bagitau awal awal....hikhik* gelak sopan kepit kepit
tapi family aku la busy..aku tak punn.......aku tolong tengok je -,-

update ni pun nak say HI to kawan kawan belogesss...
i'olls rendu u'olls tauu....sumpah tak tipu
kawan alam maya nih lagi best dari kawan realiti
haaa nampak tak permainan kipas susah mati di situ
hikss *gelak sambil tutup hidung


saya Hanis Syazwany melaporkan berita tergempar ini .
pssstt...actually gua pergi betapa dekat suatu tempat dirahsiakan.
Sebab tu gua makin sehat lemak sana sini dagu runcing dah hilang muka lebar lonjong double chin sana sini semua baju seluar size 27 ketat ketat benci aku rasa macam nak maki hamun diri sendiri sebab makan banyak sangat tau la bahagia pun .
okay penat cakap panjang panjang nak type.
okay boleh tarik nafas semua jangan nak baca sangat sampai semput.
mueheheheh *buli di alam maya.
adioS

*Gua macam tak pecaya gua akan click button PUBLISH !! 
setelah sekian lama.


17 comments:

  1. apa2 pun, saya suka blouse hanis...cantik

    ReplyDelete
  2. lama kot kita berdua tak update blog kan

    hehehe

    dah makin mendewasa macam kurang feel nak blog yeep

    hmmmm

    ReplyDelete
  3. haha
    anis anis
    tu la bertapa lama sangat
    cer bersih kan lalang sikit
    hahaha
    ckp org,
    org yg komen ni sama
    suka tinggal blog sampai brsawang.
    meh kite tnm kan azam yg xbrapa azm suh rjn sikit update blog.
    meh meh

    ReplyDelete
  4. amboih,gaji 10k no...bole la supply sikit kat akak...haha...

    ReplyDelete
  5. Anna Ishak : tima kaseh dear :)

    ReplyDelete
  6. Anisa : kannn..makin dewasa kita nih.hihi masa utk besosial pn dh xda :p

    ReplyDelete
  7. Lyaa : bukan xmo berazam,tp azam tggal azam je..belog makin dipandang sepi..ceewahh :p

    ReplyDelete
  8. O'gosh : 10k lahh sangat akak uiii....kalo bos baca ni bole tecekik :p

    ReplyDelete
  9. manyaknyewwwww gaji dia.. bak singgit..

    ReplyDelete
  10. Mizztina : kalo gaji 10ribu bkn takat singgit,behinggit2 anis bole kasi cik tina uiii..hahahaa (10ribu lahh sangat..hukhuk)

    ReplyDelete
  11. wow 10 ghibu. bak cni 1 ghibu ;)

    ReplyDelete
  12. feh.. betapa ker?? hahaha

    jom tengok entry saya di Pratonton Pada Suatu Cinta dahulu

    ReplyDelete
  13. Zeri Safeera : nah amek seghibu..ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  14. Nizam : aah..jom la join betapa..kikiki

    ReplyDelete
  15. ingatkan anis pegi honeymun senyap2 lama tak updet. ekeke

    ReplyDelete
  16. cik nana: kalo lahhh betul kan anis hanimunn..hukhuk hanimun kt opis je lah :p

    ReplyDelete
  17. muehehe... awak kawen bile??????????

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^