Peah E-day :)

setahun sudah berlalu......

lama benar tak hupdate entry..takda alasan pun.sejujurnya aku malas :)
kasi orang rendu sikit......

bulan 12 tahun lepas..adalah bulan tunang nikah kawen..
berebut2 haaa nak kawen lahh tunang lahh nikah lahh..
aku jugakkk yg habis duit...beli baju lahhh,beli tudung lahh..
taknak kalah kata kannn..

PEAH E-DAY :)

finally our beloved Peah bertunang jua...
segala onak duri ranjau ditempuhi..
ada jugak org mau kat dia..
hahahahahah
drama sikit takkan tak boleh..
sorry Peah Cantik ..
serius...kali serius gilaaaa...serius okay
makeup dia cantikkkk sangat..
flawless sangat,tangkap gambar tak payah edit punn
ahhh jato hati dengan hasil tangan maknyah tu..awww kerlassss

Barisan tunang2 orang...cewahhh..
besar dah kita semua kannnn...hikss 
hopefully tahun 2013 status kita semua berubah jadi
isteri orang :p in shaa Allah :')

Alhamdulillah....officially engaged :) 

Transfer darah manis aku dekat Peah sikit..
kongsi darah manis gittew..ahakss 

ini adalah sebab2 kenapa nak beli baju baru tudung baru..
boleh lahh ber camwhore secara beradab dirumah orang :p 

teman sejati bukan teman pengganti :)

with makndak gebu..jauh travel haa mai Penang nii :) 


Penat tauuu jahit bunga sendirik..
aku dah la tak kretip...bedal je lahhhh
skirt mintak mak tolong jahit...
siap.... :) 



Alhamdulillah,majlis selesai dengan jayanya..
kami semua doakan hubungan kekal hingga ke jinjang pelamin..
in shaa Allah ada jodoh hingga ke akhir hayat..
banyak dugaan time bertunang,tapi lain orang lain dugaan nyaa
sabar sabar sabar..tu yang penting :')
barakallah..semoga Allah memberkati hubungan kalian sahabat :) 









29 comments:

  1. first time tgk Anis pakai kaler yang slow...comel...anyway, baju tu sangat cantik okeh...bole mintak tempah kot..haha

    ReplyDelete
  2. wanyyyyyyyyyyyyyyyyy...mana beli baju tu?? cantik sgt.. jeles ni..jeles ni.. bgtau tau beli mana

    ReplyDelete
  3. kak nis jahit baju tu sendiri??? hohmai..terer!! boleh tempah...haha!

    ReplyDelete
  4. O'gosh : hihi..yeke anis xpena pakai wana slow :p aah cantik sgt,sbb bkn anis yg jahit..beli dekat butik je :p

    ReplyDelete
  5. sweetnye baju anis...rasa macam nak kunyah2..huhu. terer k jahit bunga tuh. kalo hakak, jangankan bunga, butang baju pon belom tentu! uwaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak asma : jahit bunga je akak...dekat luar cantik,dekat dlm sapa tahu...hiks

      Delete
  6. MizzTina : akakkkkkkk...beli bju dkt butik muslimah jer kt penang ni haaa (sunway carnival)..mmg kain dia selesa sgt :)
    tp skang nk beli lagi dah habis.hukhuk

    ReplyDelete
  7. Yatt : jgn tertipu pless...bunga sahaja jahit sniri :p baju beli siap dahhh..huhu

    ReplyDelete
  8. sedeynya..sob..sob..tp siyes cntik..wany pakai, tambah cntik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mizztina jgn sedey2..byk lagi baju cantik ada jual..hehe

      Delete
  9. Nice combo biru n pink :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hasrina tQ..mix n match je :)

      Delete
  10. chantik baju =)
    simple yet really sweet

    ReplyDelete
  11. IsyaALLAH...walaupun banyak dugaan...korang...korang...n korang....akan tabah menghadapinya....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. jabateja tQ in shaa Allah amin....... :))

      Delete
  12. haha cis...kay nak diam sat :| pastu nak gelak hahahha :D

    ReplyDelete
  13. selamat menjadi tunang org... hehe... sume2 tu cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ein : selamat selamat...hihihi tQ

      Delete
  14. mak jemah pakai pink gitewwwww
    so cantik oke

    ReplyDelete
    Replies
    1. lyaa : auwwww....hihi tQ :)

      Delete
  15. ehhh.. chop2.. xkan semua tunang org kot.. ad yg tertambat sorang ni.. ahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. zul : harap maaf no yg anda dial tidak dpt dihubungi :p

      Delete
  16. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saifudin :) barakallah.... :)

      Delete
  17. tudung awak sangat lawa! :D

    ReplyDelete
  18. lama tak singgah blog anis.. hehe.. btw anis cantik dgn baju tue.. :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^