Kerengga Bersama Pak Usop

Barang siapa yang membesar tahun 90'an mesti pena tengok rancangan ni kan
alaa yang lukis-lukis dengan pak usop tuuu...
"kerengge bersame pak usop!!!....." hahh gittew semangat

tak tahu pun takpa...sebab bukan aku nak cita pasal tu punn..
ngeh ngeh ngeh ...gelak kepit2

hey ladies ,lets talk about body :))
apa shape body korang ? selim ? or bengkak2 sana sini ?
kalau selim huntung laaaaaa =,='
aku pulak yang aku dah eksperimen kan badan aku macam kerengge
which is aku tak suka  tak suka... tak suka..

kalau zaman Saloma dulu mungkin yalaa org gila2 body shape macam tu kann
tapi skang lagi kurus lagi besttt...
but what to do,keturunan badan sebegini..beza pinggang dan pinggul begitu ketara sekali
jangan bayangkan :) aku dietlahhh semacam mana punn...pinggang 24 pinggul 3??????
so aku dah putus asa mengecilkan bahagian itu :'(

aku jeles dengan orang yang pinggul kecik >.<
aku jeles dengan orang yang pinggul dan pinggang sekata >.<
uwwaaaaaaa :"(((

p/s :
entry ini bukan merungut dan mengeluh dgn apa yang Tuhan dah bagi,just pillow talk with you girls :p
sharing is caring rite.....

p/s :
tepaksa menggunakan bahasa "pinggul" kerana ini belog "U" tontonan umum :p sopannya!!

p/s :
any idea untuk problemo ini ? share ahh sikit



hye..ai Saloma...eh body jew...hikss 




27 comments:

  1. Waaa dan..body kamu cantik mcm kerengga :)

    ReplyDelete
  2. laaaa...lawa la lagu tu....akak ni kesian....10 kilos away from my dream weight....dahtu pinggul langsung xle mengecil ni camno....pakai apa pun rasa nak bebai ja tau dak...

    ReplyDelete
  3. ingatkan cite usop sontorian.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Macam kerengga..? mmg stail zaman dulu aaa....now follow mcm belalang plak....errr...mcm ne mcm belalang erk...??...ahakz

    ReplyDelete
  5. aishh..kite nk mcm dye, dye nk mcm kite pulak..hehe..btw, terima seadanya

    ReplyDelete
  6. aku tgh imagine tang gelak kepit2 tu??? apa yang dikepit???hahahaha

    ReplyDelete
  7. xpenah tgk pun kartun tu..hurmmm

    anis, xpela..trima apa adanya.. :)

    ReplyDelete
  8. takpe..jgn kurus sgt..nnti tak cantek tau..biar berisi sket..sedap mata memandang..sebab dulu i penah kurus like lidi pastu semua bising kenape i kurus n tak cukup makan ke..sampaila tahun ni i masuk hospital sebb demm denggi.. lepas dr tu i makan byk sgt..so skrg bdn da berisi..semua komen cantek..so maintain bdn mcm ni je..i think bdan u mcm ni cantek =)

    ReplyDelete
  9. awak dah cukup selim dah anis....kak asma pun tak selim macam anis tau...kehkeh. jangan lah diet sangat...rugi tau kalo tak makan makanan yang sedap2 kat dunia nih,, kihkih

    ReplyDelete
  10. Anisa : body awak pun apa kurangnya :))

    ReplyDelete
  11. O'gosh:belum kawen ni lah try nk kecikkan :p nnti dh kawen,mmg dh tau2 membesar bagai johan :p heee

    ReplyDelete
  12. pondok usang : cita usop sontorian lagi bestttt...haha

    ReplyDelete
  13. jabateja : belalang?jenuh laaa nk ikot.haha

    ReplyDelete
  14. zaty : eheeeee...jeles ngn org yg body cantik nih :p

    ReplyDelete
  15. osu: hg menikah dh kan?toksah dk imagine sgt.haha

    ReplyDelete
  16. mizztina: tu bkn cita katun cik tina..hihi yea2 tima seadanya,syukur alhamdulilah :))

    ReplyDelete
  17. iza: keding sgt pun xcantik kan,tp i nih kecik xsekata,bawah beso atas kecik..hihi kalo bdan maintain atas bawah mmg perfect lah :))

    ReplyDelete
  18. asma: akak...anis lh plg ssh nk diet,diet time peyed je sbb xda selera mkn :p body akak dh cantik la skang,very the pasha..haha

    ReplyDelete
  19. tapi aku dok imagine lagi ni...kahkahkahkah

    ReplyDelete
  20. body kak nis comey dah la...xyah kuruih2....xomey t... ^_^

    ReplyDelete
  21. lempanggg sis neh lelajuuuuu sampai pinggul dia mengecil. ekeke :P


    salomaa cunn. awww. titeww jeleshh

    ReplyDelete
  22. nak ngorat saloma ni la :)


    saya dah update :)

    ReplyDelete
  23. bdn waniey dh okay laa tu dear... cantik! xmcm ein... slim river... xde shape... kesian~

    ReplyDelete
  24. Alaaa, cik F tak tahu menahu lah pulak... ewah saloma!!!!! hehehe cantik gitewwww :P

    ReplyDelete
  25. ok pee anis punya body.....nyumm nyumm tau...haha....gurau..

    tak kisahla cmne pun....asalkan jeno puas hati nnti kn...hehehe..berhias kan hanya untuk (bakal) suami ye tak....

    ReplyDelete
  26. anis, dah lawa sangat dah shape tuuuu ! takpun tunggu kawen je nanti. salu org dah kawen body lain sikit. haaaa tak lame je lagi tu. hihi

    ReplyDelete
  27. badan macam ni da lawa la kak anis...:)
    nice figure tau..kang kecik sgt tak jadi hour glass figure..:)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^