Happy Bornday To Me :)

23 November 2012 :)


hepy belated besday to me..

sing !!

Allah selamatkan Hanis...
Allah selamatkan Hanis..
Allah selamatkan Hanis Syazwany
Allah selamatkan Hanissssss
teng teng teng...

tiup lilinnn......make a wish :)

ya Allah ,
syukur kepada Mu aku masih diberi umur yang panjang,
kesihatan yang baik,
rezeki yang Kau kurniakan..
berkatilah hidup ku,
berkatilah hidup Emak yang melahirkan aku,
berkatilah hidup Abah yang bersusah payah mencari rezeki membesarkan aku..
jauhkan lah kami sekeluarga sebarang malapetaka dan juga bala bencana
jauhkan lah kami dari azab api neraka dan juga seksa kubur
amin...

Age just a number :') cewahhh..time besday sendirik tibatiba age just a number..
belum tua okay..akak baru 24y/o *hukhuk batuk orang tua
Nothing can make me happy
bila tepat pukul12 malam semua orang2 yang aku sayang sms call wish my besday
teharuuu okayy :")) menanges air mata darah haku.
and semua bagi hadiah yg sama iaitu KASIH SAYANG yang tak terhingga =,='
pricelesss sangat tauuuu *kena balik dekat aku

Red Velvet sooooo sedap :) 

p/s : Jeno not here on my birthday :"( 

32 comments:

  1. Selamat harijadi Anis. Akak doakan moga Anis sentiasa bahagia di sisi orang tersayang.

    ReplyDelete
  2. HB anis ! Alhamdulillah semoga panjang umo murah rezeki. takmao sedih2 okay !

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday Anis....jangan sedih2..kalau dia x bole datang...anis pergi la sana...

    ReplyDelete
  4. happy besday si cantek manisss. moga panjang umur murah rezeki sentiasa.. :)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday kak ANIS :)

    ReplyDelete
  6. epi besday anis.. 24 xla tua sgt, akak 27 dh.. haaaa, sape lg tua?? hehe.. semoga diberi kebahagiaan dunia n akhirat..

    ReplyDelete
  7. Fizanolie : tQ akak :) aminnn

    ReplyDelete
  8. Cik Nana : tQ nana :)) aminnn

    ReplyDelete
  9. O'gosh:tQ akak...huu nk pg sana tu la yg ssh tu :(

    ReplyDelete
  10. Asma : tQ akak cantik :) aminnn

    ReplyDelete
  11. Bidadari besi : tQ dear :))

    ReplyDelete
  12. MizzTina : eh yeke,tgk mizztina mcm 21 je..hihi

    ReplyDelete
  13. x pernah cube red velvet cake ni.
    sedap tak??acaner rase die eh?

    ReplyDelete
  14. happy belated besday anis
    lambat sgt dh wish ni
    hehe

    ReplyDelete
  15. PUCAT : sedap sangattt..krim dia pun mcm mkn eskerem je..hihi

    ReplyDelete
  16. Lya : tQ lyaa..xpa selagi belum abes bulan Nov bole wish lagi la :p

    ReplyDelete
  17. birthday hg 23 hb ka????
    hari aku nikah tu...hehehe

    pa2 pun selamat hari tua dan semoga panjang umoq...cepat2 nikah oiiii....syok woooooo

    ReplyDelete
  18. Osu: boooo..cewi menikah xabeh g..hahaha xpala aku bg hg jln dulu,hg kan dah TUA..hahahaha

    ReplyDelete
  19. hahaha....mai knuri 16hb ni oii...kalau xpi aku pi bagi PD tu jadi padang jarak padang terkukur..hahaha

    ReplyDelete
  20. xdak kad wangi sampai kt umah aku punnn..cmna aku nk p...............nak kad jugak nak kad jugak =='

    ReplyDelete
  21. hepi belated besday dear..semoge Allah merahmati hidup kamu di dunia hingga akhirat..aminn..:)

    ReplyDelete
  22. Aty_Fared: thank you akak :)) aminnnn

    ReplyDelete
  23. selamat hari jadi...selamat hari jadi...selamat hari jadi aniswany...
    selamat hari jadi......

    smoga panjang umo,,murah rezeki,,dan bahgia dsamping orang tersayang...

    smoga cepat kahwin ngn jeno...hehe..

    muda setahun dari sy..hehe..

    ReplyDelete
  24. Happy Birthday naa anis <3

    ReplyDelete
  25. shahrazali:tima kasehhhhh..
    aminnn doakan kami cepat sampai jodoh :)) ooo 25 rupanyaa..hihi

    ReplyDelete
  26. Cik F :thank youuu :)

    ReplyDelete
  27. happy belated birthday =)

    ReplyDelete
  28. aku dah PM "kad wangi" kat FB kot???

    ReplyDelete
  29. azalia : thanks dear :)

    ReplyDelete
  30. osu: xbau apa punnnnn

    ReplyDelete
  31. mungkin idung hang tesumbat barangkali..hahaha

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^