Bunga bunga Cinta :')

hamboii..tajuk hentry kemainnn...

kadang2 marah jugak,kenapa Penang kecik sangat =,='
pi mai pi mai..tang tu ja la tempat bedetingg...hukhuk..
nak deting holiday jauh2 kena tunggu kawen..
belum kawen tak syoQ ah kann..muehee

Lepas tu kann...kau imagine la kau ada dekat Perth,Australia..haa kau ade?? 


Jangan lama2 dekat Perth,kita kembali ke Kebun Bunga,Penang :")

Orang tua2 cakap kalau duduk dekat tangga nanti org xdatang masuk minang..
aku dah betunang,kira cincai la ehh....

Waterfall sekarang dah xbest kalau nak mandi,air sikit sangat..
bebudak tak cukup humor bole la kot :D 

Uncle yang sangat suweet...volunteer nak snap gambar kami 
sebelum pusing2 naik keta kuda akutipu.
cuma x suweet peha aku nampak drumstick sangattt =,='

kalau imagine ada dekat Perth.imagine lah jugak monyet2 nih Kangaroo..
muehehe..banyaknyeee kawan2 Jeno kt sini..
lompat2 suka tengok Jeno datang melawat kawan lama.hikhik

Tengokkk....suka sangat jumpa sedara mara plak...
tu ramai2 tu sedara dia laa...muehehehee


AMARAN.jangan bagi makan dekat monyet nanti Pak Guard gigit .
eh? 



Plan awalnya nak ke Bukit Bendera..
seriusly tempat tu ja la yang kami tak pernah deting lagi..
tapi tengok line orang berator boleh migrain..
orang2 yang kurang kesabaran macam aku
better jangan p hari minggu :")
sekian berita hari ini,
bye.






30 comments:

  1. hahaha..pandai monyet tu buat amaran ye.. :P

    ReplyDelete
  2. mana ade drumstick la anis..oke jek :)
    waaa kasut n henbeg one set eh? very the vogue. eh? ahkak ni mcm pengkritik fesyen pulok. kehkeh

    anis cepatla kawen...best bole jenjalan merata mak ayah xrisau (waaa nganjeng ke hape ni?) hihihihi :p

    ReplyDelete
  3. you always adorable and gorgeous!

    ReplyDelete
  4. MizzTina: kann..pandai sangat monyet2 nih.hihihi

    ReplyDelete
  5. Akak Asma : hihi..1 set,nasib baju ngn suar xleopard :D

    alaaaaaaa...lmbat lg nk kawen,tlg doa kasi cepat2 sket eh :D

    ReplyDelete
  6. Anisa : thanks nis :)

    ReplyDelete
  7. untung la jeno blh jmpa sedara mara die kan
    hahahahaha

    ReplyDelete
  8. Lyaa : aah untung sangat..hahaha

    ReplyDelete
  9. macam best lah pulak anis penang tu! hihihihihihi.

    ReplyDelete
  10. wah best nye dedating..hihi..haha..untng la perth..hihi

    ReplyDelete
  11. haha..ini bkn berdating ni..ni photoshoot da:)

    ReplyDelete
  12. ainraus: serius best! hihi

    ReplyDelete
  13. cik yatt:aah..mampu pegi perth je..hahaha

    ReplyDelete
  14. faiq:haipp..gambo deting mna bole tunjuk kt umum,tunjuk gambo sensorang je la :D

    ReplyDelete
  15. Wah! Best nyer Anis pergi jenjalan siap photoshot lagi. Hehe... Cepat2 lah kawin Anis. Tak sabar nak tengok gambar kawin Anis :)

    ReplyDelete
  16. Fiza: anis lagi xsabar nk kawen kak...tp apakan daya,belum tiba masa dn waktu :p

    ReplyDelete
  17. siap ada patung amaran lg ek...cantik plak tu patungnyer...hehe...

    setuju dgn anis,,,nk jalan2 jauh biar lepas kawin...dah lepas kawin,,bleh tido sme2 ngn pasangan...baru best..haha..selain tu..jimatkan duit hotel,,x pyh bayar 2 bilik kn..

    ReplyDelete
  18. kt JB pun same yunk... dh xtahu nk pegi mane... huhu

    ReplyDelete
  19. Ezan: auwwwmmm..hihi

    ReplyDelete
  20. Shahrazali:hahahaha..betol2,sep sikit duit hotel :p

    ReplyDelete
  21. Ei'n:aaaaaa..jom tukar negeri :p

    ReplyDelete
  22. hai anis cantekk ! betul lah nampak monyet tu feeling kanggaru kat perth. ekekeke

    ReplyDelete
  23. muke macam model. cantek je..^^
    dtg la putrajaya. byk ag tmpat2 utk photoshoot.hee

    ReplyDelete
  24. Cantik vieww! Modelnya pun cantik :D

    ReplyDelete
  25. eerr..pekenan kat baju anis..

    ReplyDelete
  26. Cik Nana:kannnn..terasa diriku dekat perth..hahaha

    ReplyDelete
  27. comeliness:aaaa dh betaunn xpg putrajaya..hukhuk nnti pg sana amek gambo byk2 :p

    ReplyDelete
  28. Bidadari Besi:hihihi..tima kaseh :p

    ReplyDelete
  29. Aty_Fared: hihi baju mix n match je :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^