begini lah ia tercipta :')


assalammualaikum gegurl n boboy :') hahahaha 

bila sampai hari Jumaat yang mulia ni..aku memang suka mengimbas memori tatkala tiada keja begini :D 
tiada kerja?ada ada....its lunch time so godek godek jumpa gambar2 lama :) 

aku start blogging tahun 2009 kalau tak silap,tapi ni belog ke2 selepas "Melody Hatiku" hamboii nama kemainnnn..hukhuk rindu :'(

macam yang aku selalu cakap,aku kan tak kreatip..merapu ja lebihh..header belog selalu tukar2..
ni yang aku kumpul sepanjang pembabitan aku dalam dunia bloggers..ayat retis kemainnnn..haha
tapi tak semua la sebab 2011 aku baru bertudung,so yang tak bertudung i keep as my own memory :) 

-
-
-
-
-
-
noob sangat.haha tak sangka aku pandai guna photoshop even edit cikai cmnih sebab sekarang aku langsung LUPA camna nak guna photoshop :D eceyhh bajet comeii.




euwww..pinky sangat nihhh..haha camna la aku yang ganas nih tetiba jadi gegurl suweet suweet nih..
ohh ridikeles betol...tapi comel kan..hikhik time ni pandai lagi guna photoshop nihh..tepuk tangan untuk diri sendiri..pap pap pap :) 




wahhh ini time zaman kegemilangan sebagai model tak cukup inchi..hahaha
bajet YUNA ah time nii...dengan gitar nyaaa...camera...hewhewhew
simple but nice.bagi aku la..






tengokkk....betapa GANAS nya aku.header hitam beb...hahahaha
takda gambar punnnn...words semata mata..
RARE lah sangat..hikhik 




ini dah habis takda modal laa,,,tukar background colour je..
kalau aku rasa macam suci murni sikit aku tukar la ke putih...hikhik



okay ini yang agak latest la kann...aku tak edit pun
curik yang photographer wat portfolio jaa...jadi laaa kan :) 



aku crop,aku resize aku wat header.pemalas nauzubillah.....hikhik 


haaa...aku suka sangat gambar ni.entah kenapa usah kau tanya....
aku crop,aku resize,aku masukkan watermark,okay rajin sikit kannn... :) 

Tadaaaaaaaa...the latest one...hikhik 
bertahun2 aku guna aniswany sampai ada yang cakap tu nama betul aku :D
my real name HANIS SYAZWANY ye adek2 abang2 akak2..nice to meet you :) 

family panggil anis,kwn2 panggil anis..
masuk skolah menengah ramainyaaa nama Hanis,panggil sorang 10 org yang toleh..
then teacher tu cakap i will call u wany ..
orang panggil wany aku tak penah toleh,tak biasa lahh nama tu..but lama2 terbiasalahh
aku pantang org panggil aku Hanis dulu,macam susah nak sebut..ANIS ANIS ANIS!! marah ni.
name tag sekolah cikgu buat HANIS.aku sorok cakap hilang :) aku buat sniri name tag aniswany
so since skolah menengah aku dah guna nickname ni.
tapi sejak dah keja ni bos bos selalu sebut Hanis..macam best plak dengar..hikhik
so itulah history tentang macam mana terciptanyaa ANISWANY :D 

40 comments:

  1. kite start folo HANIS mase header ke 2 tu. eh hai HANIS ! hehe. eh nama aniswany tu jadi retis nanti boleh guna tau. hihi

    *pelakon yg nama dia 'airis yasmin' muka dia iras2 anis. cer anis gugel..

    ReplyDelete
  2. Wah! cantik header baru Anis. Hurmmm... Akak ingatkan dulu nama Anis memang aniswany. Hehe. Begitu rupanya.

    ReplyDelete
  3. dah tahu mcmana nama tu boleh terjadi..hahaha

    ReplyDelete
  4. lawa header terbaru.. national geographic gitu..he

    ReplyDelete
  5. aah la anis..muke anis sme lah mcm airis tu.ala2 retiss gituuu..hehe

    ReplyDelete
  6. Cik Nana : yeke?lama dh la nana folo kite kalo cmtu..hihi thank u :)

    hye nana...nice to meet u :D

    airis?aduiii...xsama kot.hihi

    ReplyDelete
  7. Fizanolie : hihi..kalo la betol nama aniswany,xda maksud kot nama tu..hihi nama nk geleme je akak :D

    ReplyDelete
  8. Jay : haaa akhirnya hang tau jugak jay..hahaha

    ReplyDelete
  9. Cik Yatt : hahaha...saja gataii letak national geografi tu :D

    ReplyDelete
  10. zaty : alaaa..airis xgeleme laa..nanak mcm shila amzah.hahaha

    ReplyDelete
  11. huntung la dapat masuk national geographic...haha! yatt start follow kak nis msa header ke 4 dari atas...hewhew..lamabt gila.. =.=!

    ReplyDelete
  12. aku pun x pasti aku follow hg ka dak??hahaha

    ReplyDelete
  13. oh kite pon ingt nama anis anis wani kt tgk mcm unik je.huhuh eh kt serupa la!kt pon bru je tukar header ngee

    ReplyDelete
  14. lama tak baca bebelan cik kak ni... muachh3!! :* heheehe singgah mai tang sini sat.

    ReplyDelete
  15. babe, i rasa header you yg skang menunjukkan yg you ni dah matured and independent. i sukeeee!

    ReplyDelete
  16. header yg masa zmn kegimalangan tu rock sikit..hehe

    ReplyDelete
  17. yatt : hahaha huntung sgt kauuu..dh mcm geng2 binatang liaq plak msk national geografi..ahahah

    ReplyDelete
  18. osu: berani hang...p folo kaihh

    ReplyDelete
  19. bella: unik eh..hihi mcm nama org india pun ada..nnti kita tgk header awak eh bella :)

    ReplyDelete
  20. fatyn:kannnn..lama la xmai cni,ingt dh lupa kt kita..hikhik

    ReplyDelete
  21. asfira:umo dah 24 ni..mmg kena matured dh kot,sblm ni mcm budak2 xckup umo ja..hihi

    ReplyDelete
  22. faiq:rock eh..dah tua ni xleh nk rock2 dah..hihihi

    ReplyDelete
  23. ok , kita nak panggil kaka hanis ke kak manis ? hehe :P

    ReplyDelete
  24. aku panggil hang bed hang x mention ponggg!!tacing tau.hiks,p

    ReplyDelete
  25. Anis ni mmg pandai la pose.....header sume comel2 je

    ReplyDelete
  26. Aqilah: panggil akak manis pun bole..arkk tecekik gula.hahah

    ReplyDelete
  27. Biera : hah!! lupaaaaaa dekat nama BED yg 1 nii...nama plg geleme i pena dpt..hahah

    ReplyDelete
  28. O'gosh : pandai sikit je kak..tu je mampu.hihi

    ReplyDelete
  29. nama aniswany tu sgt nama retiss dan model ok, but i loike nama kita sama Hanis... hikhik

    ReplyDelete
  30. Hanis : haha retiss la sgt kan :D yeayy nama sama..hanis means berani kan :)

    ReplyDelete
  31. anis minat main gitar ker???ada 2 header gmbr gitar...

    cantik2 gak anis punya header....mgkin sbb orangnye mmg cantik kan...hehehe...

    pada sy,,,muka anis ni lebih sesuai dgn nama "wany"....sesuai nama "wany" dgn perwatakan anis...

    ReplyDelete
  32. shahrazali : xleh la u..hidup dikelilingi dgn org nama wany.hihi bff wani,cousin wany..acanoo :D

    ReplyDelete
  33. leh wat kan header blog ein? hehehe..


    kite nak panggil awak, awek leh? ;p

    ReplyDelete
  34. ohemmgeee...anis nak wat header sniri pun sampai migrain..hihi

    hye awek comel..hihi

    ReplyDelete
  35. ohh. itu nama sebenar si cantik manis ni. hihihihi. ain tak ingat ain start follow blog ni header ke 2 ke 3.

    ReplyDelete
  36. ainraus:aah..itu ler nama kite..hihi ain lama dh folo anis,folower tegar ni :D thank youuu

    ReplyDelete
  37. emmmmmmm....pandangan jek tu,,

    nama anis pun ok pe...lme2 bertambah manis....

    ReplyDelete
  38. Yang gambar banyak-2 then ada gitar tu cantik! Simple je :D

    ReplyDelete
  39. lame gak follow cerite anis nih..cumer kekadang2 terlambat..kekadang bace jer..tak tinggal jejak..yang penting..semakin lame anis tetap maintain cantik dan gojes...:)

    ReplyDelete
  40. Huhuhu.. Mati2 ingat aniswany tu nama betul..

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^