fashion addicted :')

susahnya hidup kalau tak kreatip..
nak buat ni tak jadi buat tu melingkup..
haihh la nasib..

aku nih suka berpesyen..tapi tak reti bepesyen..
acanooo..
nakkk sangat buat baju seniri,jahit baju seniri..
tapi nampaknya dah 24tahun aku cuma angan angan taik kucing

Pose leher pendek.hewhew :')
baju baru siap di tempah
okay nak cakap style sama lettew..
trademark ribbon still ada,kelainan dia aku pendekkan sikit baju then lekuk2 kan bawah baju :')

Pose tudung senget.
salah satu sebab aku kurang pakai bawal 
senget memanjang >.<
kalau dekat skolah dulu aku bole pakai shawl dah lama aku pakai 

kain from Indonesia from mom in low to be..
serius kain ni cantik in real

tengok..
betapa suka nya dengan kain ni sampai pose bongkak mendongak kepala
hikhik

pose dalam hati bertanya
"comel tak aii" 
ahaksss

ini di awal majlis..
tiba tiba rimass kemainn pakai shawl nihh
so tepaksa lahh meng ayu kan diri pakai bawal :') 

with Qaisara comelll...rambot mcm katun Jepun :D

Sedih betul aku tengok baju separuh siap nih
aku la punya keja..
teringin sangat nak jahit baju seniri
tapi susahnyaa nak jahit baju tanpa bakat semulajadi T__T
dah sebulan..
paling susah nak jahit baju dekat bahagian leher
paling susah nak jahit kain dekat pinggangnyaa
entah bila aku nk start sambung jahit tak tahu laaa 

wish me luck!! 

33 comments:

  1. baju sangattt cantekk okay ! lekuk2 bawah baju tengah in kan sekarang. cantekk ;)

    ReplyDelete
  2. izma pun blajar jahit baju kurung jugak aritu..
    mula2 mmg susah..
    lama2 rasa best..
    tp x de mase nak menjahit skrg..
    huhu T.T

    ReplyDelete
  3. cik nana : aah,anis pun tgk kt shop on9 skang byk jual baju lekuk2 tros tiru :D

    ReplyDelete
  4. Evagurl : anis jahit makin lama makin ssh je ni..cmnoo..huhu trus malas :D

    ReplyDelete
  5. cantik bajunya..
    inspired by buttonmybutton

    ReplyDelete
  6. azalia : yeah,buttonmybutton :)

    ReplyDelete
  7. yakin2..konfem berjaya nnt

    ReplyDelete
  8. Cantiknya.....nak tempah Baju sama macam tu ble x....anis buatkan plis

    ReplyDelete
  9. faiq : thank youu :)

    ReplyDelete
  10. O'gosh : bole tempah kak..tp dekat tailor lain lah,anis xreti..hikhik

    ReplyDelete
  11. baju akak sangat lawa..tuannye pon ;)

    ReplyDelete
  12. uwaaaaaaaa cantik nya baju anisssss

    ReplyDelete
  13. Cik Yatt : ehh..thank youu :D

    ReplyDelete
  14. Lyaa : hihi..thanks lyaa :)

    ReplyDelete
  15. kretip laa tuu... Salam Aidiladha.. =)

    ReplyDelete
  16. wahhhh...cantek baju!!! ske sgt :)

    ReplyDelete
  17. Jemput mai ghumah 16 Dec 2012 kat GC Town aku nk bg mkn pree..sila oi sila

    ReplyDelete
  18. anis! cantiknya baju! suka2. boleh tiru tak? :D

    ReplyDelete
  19. Cantiknyeee!! muka akk mcm fatin suhana bila tgok sekali pandang kiki :)

    ReplyDelete
  20. cantiknyaaa style macam ni, coraknya pun cun jugak. anyway anis cantik berbawal tau

    ReplyDelete
  21. Pondok Usang : kretip ehh..salam aidiladha too :)

    ReplyDelete
  22. Indah Mulya : hee thank you :)

    ReplyDelete
  23. Osu : apa kes jemput guna blog.nak kad mai antaq depan pintu umah!

    ReplyDelete
  24. Ainraus : anis pun tiru org ain..hee sila tiru balik :D

    ReplyDelete
  25. Amy Shahira : erk,mcm Fatin suhana tros..pengsan ah cmnih! :D

    ReplyDelete
  26. Ann Ishak : eheee..thank you :) anis pun suka bawal :D

    ReplyDelete
  27. gorjesnya dia i loikeee cantik la baju tu dah la kaler biru model plak cun cukup lengkap!

    ReplyDelete
  28. Hanis MY : hikss blushing :D thank you

    ReplyDelete
  29. good luck babe, liik like u hv good taste in fashion

    ReplyDelete
  30. Hasrina : thanks babe ^_^

    ReplyDelete
  31. lg cun pakai bawal dari shawl....

    serius nih...hehe..

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^