Emak :')

orang 1st yang aku rasa paling cantik dalam hidup aku ialah emak aku :')
dulu kecik2 selalu nak bandingkan diri dengan emak ..macam langit dengan bumi.
emak cantik,putih,kadang gebu pink2,kadang kuning langsat :D
hidung mak mancung..badan selim molek...
kalau jalan dengan kami adik beradik,orang cakap mak kakak kami :)

sekarang emak dah 40-an.well,even emak nampak awet muda..
masalah kulit mesti lah ada kan..jeragat paling ketara.
aku yang suuukaa sangat beli macam2 produk ni ,mesti nak beli dekat emak jugak .
tapi yala,umur kami beza kan,takut x sesuai pulak kalau beli produk sebarangan.

macam2 produk emak dah try,jeragat tetap tak hilang.makin banyak.kesian emak..
so sekarang,aku dengan emak maintain pakai mask saja ..SHISEIDO & DAISO
best okay,tegang ja kulit :')

boleh mintak pendapat korang tak ?product apa yang berkesan untuk masalah jeragat ?

kerjasama anda amat lah anis hargai.... :D tolong ya sayang2 ku sekalian...cakap geng...kena la tolong geng..yea dak ?

ini lah emak yang di gembar gembur kan...hikhik :D 




28 comments:

  1. MizzTina : xda product nk syorkan ke cik tina :D

    ReplyDelete
  2. mak pandai camwhoringg..
    weeeee

    ReplyDelete
  3. Lyaa : aaaaa..dia suka sgt :D

    ReplyDelete
  4. memang mak awak cantiklah... ^__^

    kalau akak nak syorkan pakai aura maya... akak pakai mmg hilang jeragat. beli dgn adik ipar jer...

    ReplyDelete
  5. Cik Puan Izan :berkesan eh aura maya tu?nak kena bgtau mak nih..
    thanks akak ^_^

    ReplyDelete
  6. cunnya mak anis......pandai posing plak tu....akak pun xtau nak pakai apa kalau untuk jeragat...sebab semua benda akak tonyoh ngan bio oil je...hehe

    ReplyDelete
  7. mak borek. anak rintik.. :)

    ReplyDelete
  8. O'gosh : bio oil je?anis pena pakai utk parut,tp xberkesan la..hukhuk

    ReplyDelete
  9. E'in : hee awet muda kot :D

    ReplyDelete
  10. comelness_zaty : hikhik :D

    ReplyDelete
  11. so sweeet! i pun sayang mama i. :) masalah jeragat? i think you pegi jumpe doctor pakar kulit. insyaallah ade ubatnye.

    ReplyDelete
  12. Gojes kalian anak beranak

    ReplyDelete
  13. Ezan Idma : hye ezan :D

    ReplyDelete
  14. Lyana Myra : thanks singgah :)

    ReplyDelete
  15. Asfira : kannn..jumpa pakar kan senang :) thanks yea..

    ReplyDelete
  16. Hanis MY : thank you :)

    ReplyDelete
  17. aura maya bagussss jugakkk sebab byk dah tgk testi yang kulit jeragat pakai lepastu jeragat nye hilanggg. cantekkkk. tapi tak tau la depends kt skin jugak kan.

    tapi mak kite ada mslh jeragat jugak, tgk beliau skrg pakai safi rania gold pun okayyy ! ;)

    ReplyDelete
  18. Dear, suggest mak makan supplement. Kene start daripada dalaman, baru la terpancar ke muka.:) Selain kulit cantik, kesihatan dalaman pun insyaallah terjaga.Akak gunakan produk kesihatan Shaklee, mendpt pengiktirafan kementerian kesihatan Malaysia lagi, yang paling penting Halal. :) Contact akak ye, kalau nak tahu lebih lanjut. yayansmum@gmail.com / Facebook siti ayu zuati

    ReplyDelete
  19. mak kite pakai produk shadira, berkesan ntuk jeragat.. skang muka encix mak lagi flawless dr anak =)

    ReplyDelete
  20. cik nana : eh ramai plak yg ckp aura maya ni bagus eh..nk kena cari ni.. :)
    tapi safi rania mak anis dh try,x jalan punn..kena cri yg lain la :)

    ReplyDelete
  21. Yayansmum : thank you sis,nnti anis try tgk2 product tu yea :)

    ReplyDelete
  22. Suci : yeke bekesan ? nak kena suruh mak try jugak ahh :) thanksss

    ReplyDelete
  23. sama cantik anak beranak. :)

    ReplyDelete
  24. ainraus : tima kaseh :))

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^