dont worry,anis sihat ^_^

assalammualaikum :')

janji hanya tinggal janji..memang tak boleh nak istiqamah update belog secara tertib.
apatah lagi secara jamak atau berjemaah.heuheu

aku tak busy,well biasa lah hidup sebagai isteri memang lah macam ni kan.
eh,belum kawen.heuheu lagi

so ,entry di update kali ni just to say hye kawan kawan ^__^
takda story nak di kongsi even banyak ja hal yang jadi lately nih
tapi,its okay..simpan and share ja dengan tuhan :') kan rasa lagi lega
segan/malu nak share something personal sekarang..
wahh anis ada perasaan malu gittew :D

tapi.............kalau gambar,baaaanyaakkkk nak di kongsi
ahh macam tak kenal gua kan

aku makin teruk ja posing kalau nak begambo =,='
kena sumpahan nenek kebayan ke apa ni !!

itu bukan muka garang tapi muka melawan takdir
eh tak tak..muka melawan cahaya matahari :D 
location : Jusco Perda
im wearing batwing from Nichi
cantik tapi bapak besar :'(
kurus sangat keeeeee

kannn..dah cakap muka melawan cahaya matahari aku teruk beno =,='
i should wearing rayban di siang hari
location : rooftop Queensbay Mall 
see betapa gelapnya awan kat belakang tu...then nampak Jambatan Penang 
cantik view dari atas :)
im wearing batwing from Hania Twin :') love the colour 

misi utama Sunday Morning...
melawat kakak Jeno yang baru dapat baby girl..
boleh snap picture macam ni jew sebab aku tak pandai dukung baby..hukhuk 
Jeno tak balik,tapi aku pegi jugak umah dia..
orang cakap,xdapat tengok orang,tengok bumbung pun jadi la kan..
hikhik 


okay done.sudahhh sudahh..jangan nak rendu aku sangat...
bye. hugs sikit xoxo 






24 comments:

  1. takpe, org kurus2 kecik molek, memang amat molek pakai batwing sebab nampak cantik besar cket dr biasa. haaa tak gitew anis ? hihi

    ReplyDelete
  2. apsal mood ber'batwing' je....meh makan burger besaq mau ka.....mari laaaa...

    ReplyDelete
  3. arghhh, baju you yang first tu. cantik okey? :)

    ReplyDelete
  4. cik nana : betol2..tp kalo beso sgt rasa xselesa plak :)

    ReplyDelete
  5. Yayanmums : hye awak :)

    ReplyDelete
  6. O'gosh : suka sgt ngn batwing kak :D jom akak lanja crabby patty :D

    ReplyDelete
  7. rara : kannn..i love tribal,tp beso sgt plak..huuu

    ReplyDelete
  8. cantik baju.org semestinya cantik

    ReplyDelete
  9. anis memang sentiasa gojes!

    ReplyDelete
  10. Hasrina : ouh tima kaseh daun keladi :D

    ReplyDelete
  11. Hanis MY : ouch,thank you :)

    ReplyDelete
  12. haip si selim melim ni
    mcm kite la
    janji nk uupdate blog hari hri
    tp tinggal janji
    heheh

    ReplyDelete
  13. bile nak amek gmbr same2 ngan e'in nie.. huhu

    ReplyDelete
  14. klu x blatih angkat... nnt dpt anak sapa yg nk angkat..?? haha

    ReplyDelete
  15. haha rajin gile you posing posing babe. i kalo posing posing takde sape nak amik gambar i. hahaha sadis!

    ReplyDelete
  16. Ezan Idma : ahh awok pun comell :)

    ReplyDelete
  17. Lyaa : kannnn..susah beno nak istiqamah :D

    ReplyDelete
  18. E'in : nanti turun penang kita posing2 sama2 :D

    ReplyDelete
  19. Zulhilmi : anak sniri xpe,nnti otomatik pandai dukung :D

    ReplyDelete
  20. Asfira : itu ja i boleh wat...posing syoq sniri...hiks :D

    ReplyDelete
  21. azalia : aah..baju2 kt nichi cantik2 :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^