si tenang


perasan tak post aku sekarang dah takda ayat gado?perasan tak? *kasi angguk kapla satu kali
perasan tak aku makin hari makin ayu macam dalam gambo tu *kasi penampar kiri kanan =,='
tak tak..bukan keayuan aku yang aku nak cerita hari ni walaupun aku memang semakin ayu #eh
tapi betol la..ayu sangat..kihkihkih

tenang sangat bila dah tak gado ngan orang,sakit hati dgn orang,dendam ngn orang..haaa
ni maksudnya kita makin matang bukak kurungan TUA tutup kurungan =,='
no no no...bukan tua ,tapi matang :)

tapi aku heran plus pelik sangat dengan orang yang suka cari pasal,suka bawak gosip,canang cita merata rata dari utara ke selatan,selatan ke utara...what for ?eh hello....she use to be your good friend...we all use to be your good friend..takkan kawan sendiri pun nak tikam...lepas dah jadi camni baru semua orang nak cakap
"ouhh no wonder dia takda kawan rapat" means tak ada BFF ..haaa see semua orang dah benci. FOC ja dapat musuh =,='

tak cakap lah aku ni baik,mungkin ada jugak terlepas cakap terlaser tergosip..tersakit kan hati..tapi sumpah aku xda niat..to my musuh2 lama...eh datang stalker belog kite lagi ke ? HAI....sehat ? how's life ?dah lama i x jenguk uoll...ahaksss thank you la slalu jenguk kite...hikhik =,='

okay2..sekali lagi....
tak cakap lah aku ni baik..tapi aku nasihatkan lah..better kau berubah sebelum SEMUA orang tau perangai BAIK kau tu :) aku nasihat cara elok ni,sebab kesian dekat kau :) see dah banyak aku senyum ni.. :))
senyum lagi .. :))

please berubah :) #mohon terasa sebakul dua

yang ikhlas ,
anis ampun maaf dan memaafkan :)

32 comments:

  1. eh, betul apa makin cantik ;)

    ReplyDelete
  2. yes, anis makin ayu gitewwww... *nk gegula sbb puji*


    biar la dia tu.. jgn dilayan sgt

    ReplyDelete
  3. seriously..bile tgk awak pakai dress panjang n tudung bawal nampak so ayu sgt..=)

    ReplyDelete
  4. LelakiSemalam : no laa..tegas je :D

    ReplyDelete
  5. Rara : auwww thank u :) you lagi cantik ^_^

    ReplyDelete
  6. Cik Puan Izan : tima kaseh...alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  7. MizzTina : mekaseh..bak address nk pos gula2..hikhik

    ReplyDelete
  8. Iza vs Cici : aloloo..thank you..kembang kite :D

    ReplyDelete
  9. seri perantinn..lalala~

    ala..org mcm nieh humban jerk dkt sg. klang sbelah rmh lebly jerk yunk..kui3

    ReplyDelete
  10. pretty...
    blogwalking..singgah blog akak cantik.. :)

    ReplyDelete
  11. ayu lah ;)

    Salam perkenalan anis.

    ReplyDelete
  12. Lebly : hikhik..org mcm ni la slalu kita jumpa kembong kt sungai klang kan..haha tggu sat nnti anis humban dia :D

    ReplyDelete
  13. Syafiqah : adek cantik...thanks for coming :))

    ReplyDelete
  14. comeliness_zaty : thanks for coming dak comel ^_^

    ReplyDelete
  15. posing di shopping complex mana ni..hehehe..yea, tak mau gaduh-gaduh..

    ReplyDelete
  16. Cantiknyaaa gmbr...

    *orang cantik yang cool = awesome*

    ReplyDelete
  17. Buat apa nak bermusuh kalau berbaik itu yang Islam suka.


    Terus kumpul sahabat ok! ;)




    *Tak sampai hati nak tampar kiri dan kanan hahah.

    ReplyDelete
  18. ok..C.U.N !! cantiknya gambar..:)

    ReplyDelete
  19. haaa. tahu kenapa? sebab kita dah kedepan dari dia. sbb tu dia jeles. sabar je wak.

    ReplyDelete
  20. Hye mak cik anggun.
    sempena dah matang ni
    nak pggl mak cik boleh
    hehehe

    biar kan mereka cr gdh.
    dpt pahala free
    hehe

    ReplyDelete
  21. MamaEma : posing dekat sunway carnival je :D no gado2,peace ^_^v

    ReplyDelete
  22. CikMai : auwww..tima kaseh,cik mai pun cantik :))

    ReplyDelete
  23. Yousof : yeahhh,setujuuuu ^_^V peace

    ReplyDelete
  24. chot : ahakss..tima kaseh si comel :)

    ReplyDelete
  25. Cik Jannah : hmm ntah apa masalah dia,no idea sebab apa dia berperangai mcm tu ..peace ^_^v

    ReplyDelete
  26. Lyaa : ahakss..macik pun boleee :D

    peace ^_^v

    ReplyDelete
  27. ampa tu bgosip gak kn2... hahahaha

    ReplyDelete
  28. ehem2.. akak cantik.. hehehe.. betul betul.. dh xmo gaduh2.. wat sakit pale, sakit hati.. kan?

    ReplyDelete
  29. zul : manada...xpena gosip pun okayy.haha

    ReplyDelete
  30. E'in: haha yela adek cantik...hihihi

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^