Kisah Kita Kita :)

ini cerita rakyat Malaysia,ini juga pernah berlaku pada saya saya saya #eh dan anda semua..
kenapa perlu cemburu cemberut atau cem cem seangkatan dengan nya ?
why...hey malaysian im asking youuu..whyyyyy...*sambil tunjal dahi
"eh cemburu kan tanda sayang"...ya ya...cemburu tanda sayang tapi cemburu pun can ruined your relay rite ?okay now u have to choose...nak cemburu or nak stay dalam satu relay tu ? hahh..pilih laa *letak parang atas bahu =,='
cakap senang ahh,tapi dah kalau bf/gf menggatal dengan orang lain nak tengok saja ?
oh kalau kes itu,up to yourself lah..u can go kill or sepak terajang bunuh bakar whats so ever..harhar gelak jahat
now we talking about past.....benda lama..things that cant changed !!i repeat,CANT CHANGED !
dulu ur lover ada crush,scandal ex's bf (mean lebih dari 10) but it doesnt mean diorang still contact,still jumpa,still berkasih sayang...
ya ya...rakyat malaysia memang suka kan kebenaran,tapi kebenaran slalunya menyakitkan..
tak gittew ? heuheu
so kadang2 its better we dont know the truth...believe me,you wont regret...ohmai englishhhh
jangan bagi if your bf/gf cakap..."er sayang,can i have your facebook password ? *manja gentel2 rambot
NO ! said NO ....eh hello,bukan sebab uolls ada scandal or whatso ever kan..
tapi percayalah,CURIOUS about something past sangat lahhhh tinggi...*music seram
dannn...dia akan ada 1 hari masa untuk check all your inbox start dari Mark Zukebek cipta facebook nih
=,=' percayalah
and start pada hari itu ,diorang akan cari 1 masa untuk stalk all your friends yang mencurigakan..
harharhar *gelak jahat
apa muncung2 mulut ? pena buat lettew......

-TAMAT-

hye uolls..lama tak bebelog tiba2 ja kan nak emo emi ema..hikhik
just an opinion lepas geram dekat kawan2 yang memerlukan nasihat doctor chenta..wah gittew
abes takkan nak belog pasal tunang ja...krohhh krohhh
bye :)

*jeno pulang,jadi ber piknik lah kami di batu feringghi di tengah hari buta di atas kejanjian kemelayuan kami yang kononnya nak bangun pukul7..ahaksss  

12 comments:

  1. my sweet hunny bunny..tunangan org xelok emo..dia kene gedik puas2 weiii..harhar gelak jahat..

    ReplyDelete
  2. lebly : kihkih...dah pandai gelak jahat gittew..harhar..makan budakk..hahaha

    ReplyDelete
  3. Cik Puan Izan : thanks for coming :)

    ReplyDelete
  4. akak selalu stalk fb bf akak.. bkn akak mnta passowrd dia atau dia bg, tp akak terrrrrrtau password dia n main bantai login rupenye btl.. ada la lil bit jelly bila tgk inbox dia.. hurmm, cemburu tu perosak hati!!! nk suh dia tkr password, tp kang kantoi lak.. hahaha

    psst, jgn emo², nt ilang seri pengantin..

    ReplyDelete
  5. MizzTina : ahaha terrr tau tu yg xmenahan tu..haha sabo kak sabo.kenyataan itu menyakitkan..so xyah amek tau lah..hihi yea2 xmarah2 pun,geram je..hihi

    ReplyDelete
  6. mmg x elok tau....kang x pasal2 emo sendiri..tapi kalau x tau langsung pun bahaya juga...how la..

    ReplyDelete
  7. O'gosh ; kannn...tapi perasaan nk tau tu tinggi sgt :D pandai2 stalk lah kalo gitu..heuheu

    ReplyDelete
  8. dear, x mo emo2 yer.. senyum selalu..

    salam kenal dari zana.. nice blog.. keep blogging!

    ReplyDelete
  9. haha. rasa macam nak penggal kepala org yg buat post nehh. wakakak.
    seriously tak boleh belahh ayatt.
    lalala

    ReplyDelete
  10. Zana : tengah senyum la ni..hihi

    #hye,thanks for coming :))

    ReplyDelete
  11. Zakaria : oh tidak,hamba x bersalah..*larikkk :D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^