Salam Ramadhan ^_^

assalamualaikum :) salam ramadhan !!


pheww..lama gila kan tak update belog !

alhamdulilah,sabtu lepas family Jeno dah datang merisik,bayangkan aku halfday time tu lari balik rumah  dengan tak tukar baju time keja di sarung kan cincin =_= sadiss betol

see...busy sangat2,banyakkk lagi benda belum settle.date dah dekat... T__T

dengan busy dekat office lagi,nak kena tunggu cuti ahad ja boleh keluar cari barang2 :'(

kadang2 time kerja keluar settle fitting baju semua..penat sangattttt

Tema colour apa ? harharhar...akak O'gosh mesti tampo dahi kalo tengok..
memang macam2 colour ada,dress colour lain,pelamin colour lain,bekas hantaran colour lain
weeee...tak reti la nak match match nihh...maap maap

okay got to go !! wishh me luck sayang2 kuuuu ^__^ doa kan semuanya selamat !!

yang benar,
anis yang tak cukup kakitangan

45 comments:

  1. peluh-peluh x??haha..
    meh sini lebly tlg..nt tgkp pic byk-byk k utk lebly tgk..

    ReplyDelete
  2. ha ah busy kan..musim busy..acik pon busy..btw..taniah Niss..kiss 4u

    ReplyDelete
  3. nak tengok gambar merisik !! *busybody* hehe..

    ReplyDelete
  4. waaaaa hanis dah nak kawen...awwww tahniah!

    ReplyDelete
  5. tak sabar nk tgk anis on ur e-day!

    ReplyDelete
  6. Huhu! xpe2. colourful pon okay :P
    all the best anis!

    reeneeraaid.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. bz bebenor gayanya... buat pelan² ye..

    ReplyDelete
  8. tu baru nak tunang tu..nanti nak kawen lagi penat giler dan macam2 nak buat tau..:) neway..semoge segalenyer dipermudahkan..biler dah setel mesti lega..:)

    ReplyDelete
  9. Lebly : aah..peluh tiak2 abes.haha kalo la lebly ada kan,bole jadi PA anis settle kan suma keja =D

    ReplyDelete
  10. Acik : nnti mai tau..anis xsempat jemput spa lg,nnti anis jemput dayah n fam n macik satu fam :)

    ReplyDelete
  11. Liza : ahakss,nasib baik xda gambo..n mmg x snap pic pun time tuh.buruk beno nk amek pic tu =D nnti e-day byk la gambo :)

    ReplyDelete
  12. Asma : akak..belum kawen lah,baru nk tunang jeee..hihi thank you :)

    ReplyDelete
  13. Hanis MY : sabar..sabar..hihi

    ReplyDelete
  14. Reeneraid : hii kita xpa,takot org2 la cakap2 =D

    ReplyDelete
  15. EJ : hye eka..thank you ^_^

    ReplyDelete
  16. MizzTina : aah busy beno..meh tlg meh =D

    ReplyDelete
  17. Aty_fared : itu la,dulu pkir senang ja..skang bru tau ssh nya mcm mna..huhu btw thank you kak :)

    ReplyDelete
  18. wah.. tahniah ya.. happy for u. awww.. bila turn saya ni?! hahaha

    ReplyDelete
  19. ade org nk betunang
    hehe

    ReplyDelete
  20. mcm tu la kan... ramadhan2 ni nk kawen x ajk... haha

    ReplyDelete
  21. hihihihihi. comel je anis ni kelam kabut. :)

    hari bahagia nanti, jangan kelam kabut cani tauuu. ;)

    ReplyDelete
  22. ms teyn teyn : thankyou dear :) sabo2 nnti turn awak pulak yea ^_^

    ReplyDelete
  23. Zul : hishh,tunang ja la..nnti kawen i jemput u :)

    ReplyDelete
  24. ainraus : heeee,insyallah x kelam kabut nnti..neves sgt tahu =D

    ReplyDelete
  25. kalau kawin nanti mesti lagi tak cukup langkah kaki, tak cukup tangan mengapai ni...hopefully semua berjalan dengan lancar ye

    ReplyDelete
  26. moga Allah permudahkan segala urusan =)

    ReplyDelete
  27. Ann: aah tu la,mesti lagi busy..haihhh bkn senang nk kawen rupanya..hihi

    ReplyDelete
  28. azalia:amin....insyallah :) tima kaseh

    ReplyDelete
  29. jgn lupe jemput geng geng talent and model penang yekk :D

    ReplyDelete
  30. huish.. bz nye die.. jage kesihatan okay.. :)

    ReplyDelete
  31. EJ : insyallah nanti wedding anis jemput semuaaa,tunang ni wat kecik2 je,xbejemput org pun :) wait haa ^_^

    ReplyDelete
  32. E'in :hukhuk..bz sokmo kite ni..hihi insyallah,thank you dear..u too :)

    ReplyDelete
  33. mesti penat kan..dah bulan pose
    tapi kena semangat skt..hehehe

    ReplyDelete
  34. kak nis...! kami sedia membantu..muahahah!

    ReplyDelete
  35. salam ramadhan ye sis.. hehe

    ReplyDelete
  36. tahniah sudah dirisik....
    cmtu la jeno..hehe....
    semoga ke jinjang pelamin ye...

    ReplyDelete
  37. Man : aah..kesana kesini..hukhuk semangat2 !

    ReplyDelete
  38. Yatt : tolong la kalau sudi :)

    ReplyDelete
  39. Aqilah:hye adek...salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  40. Shahrazali:hikhik finally kann..insyallah,doa2 kan yea :)

    ReplyDelete
  41. haha sudi ja... tp narlek utaqa dgn timoq..acano tu..huhu

    ReplyDelete
  42. wish you luck and tahniah..tahniah...happy

    ReplyDelete
  43. Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

    Assalammualaikum wbt dan slm sejahtera....
    menjemput anda ke:
    http://lace-rose-murah.blogspot.com

    1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya

    Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

    Order boleh dibuat terus ke online shop

    Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya

    http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082 atau emel saya:

    nurezqy@gmail.com


    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^