Kenduri at Lake Garden :)

TORA datang lagiiii !

aku try buat entry cuma dengan menulis.tanpa gambar..di ulang tanpa gambar!
sah sah bukan style aku kan.sapa-sapa yang betul betul follow aku mesti tau
entry aku cuma penuh gambar jaaa.itu ja modal aku :)

aku mampu bertahan dengan 2 entry ja tanpa gambar.tu pun resah gelisah =D

nahhh...TORA datang lagii dengan beribu ribu lemon gambar aku attend kenduri staff di Taiping :)


perlu kah gambar sebesar bapak di letak di awal entry ?
sangat tak patut *geleng2 kepala kecewa = ='


tahniah paktam n wife :)
even dia branch Taiping kami branch Penang tapi kami tetap closed :)


melukut di tepi gantang pelamin je mampuu >.< 


seronok plus beronok ronok dapat pegi Lake Garden :)
cantik sungguh !!sampai tamak nak snap gambar merata-rata =D 


semua angle pun harus lah kannn ..long shot zoom shot semua ada.haha


tangga punn ??? =,='


anyonyonyoo....tenyum tampai tak nampak mata >.< 


outfit for the day :) maaf pic sedikit blurr..
baju tempah sekali dengan baju time kakak aku betunang haritu 
bila dah siap emak cakap "style ni lagi?" =,='
okay last design baju macam ni..
sapa sapa yang no idea nak design baju raya macam mana..try la wat cmnih.
cantikkkk !! :) 


p/s : nak fikir baju raya or baju tunang nihh??hmmm malasnya nak prepare ;( 




45 comments:

  1. anis..np anis lawa sgt ekkkk..??

    ReplyDelete
  2. CUN.sbb org yg pakai tu cunnnnnn

    ReplyDelete
  3. phewittt cantek seh bajuuu. penah wat baju camni tapi reben tu ikat kat depan tp ad org ckp mcm bju mgandung. -.-''

    ReplyDelete
  4. cantiknya baju awak..hehe :P

    ReplyDelete
  5. Hasrina : thank you :)

    ReplyDelete
  6. Lubly : guna la sabun cap kapak.pasti lawa..hahahaa =D

    ReplyDelete
  7. Lyaa : thank you si cantik :)

    ReplyDelete
  8. Cik Nana : aahh,nak try ikat depan tp mcm pelik n x selesa =D

    ReplyDelete
  9. Pieka : cantik lagi awak punya :) thank you syggg

    ReplyDelete
  10. lalink, nk copy pict last tu voley?? nk buat cth utk baju raya ke apa ke.. cantik sgt!!! mcm buttonmybuttons punye design..

    ReplyDelete
  11. Cantiknya baju kak anis..:)

    ReplyDelete
  12. Cantiknya baju kak anis..:)

    ReplyDelete
  13. MizzTina : bole sygg :) amek la

    ReplyDelete
  14. Afiq : hye fiq...lama xnampak :)

    ReplyDelete
  15. lawa lah anis. baju awak mcm drpd ribbon my ribbon. butik femes tuh. actually, kite pon ade satu bju camni. gimme5!

    ReplyDelete
  16. ms teyn teyn : eh ada jgak? okay kita geng ;) gimme 5 papp!!!!

    ReplyDelete
  17. cantiknya....akak jeles tgk style tudung silang ituh...banyak kali try x jadi pun...jeles....baju anis pun comey

    ReplyDelete
  18. O'gosh : agak ssh la kak nk bg center tuh.tp try byk2 kali okay la :) rajin2 tgk tuto kt utube kak :)

    ReplyDelete
  19. cantiknya kaknis! org dah mmg cantik pakai ape pun cntik :) reben dekat pinggang tu mmg dijahit sekali atau kaknis lilit cmtu je?

    ReplyDelete
  20. Nurul Chempaka : thank you ;)

    ReplyDelete
  21. Elysa : ouch thank you ;) reben tu asing dear,lilit sniri ;)

    ReplyDelete
  22. Cik Yatt : thank you ;)

    ReplyDelete
  23. cantik your make up dgn baju...:)

    ReplyDelete
  24. comel baju :) bleh buat idea tuk adek² nye baju raye neh

    ReplyDelete
  25. teenager : thank you ;)

    ReplyDelete
  26. Snow Angel : buat2 jgn x buat...hehe

    ReplyDelete
  27. suka baju kurung awak tu...design lebih kurang button my buttons :)

    ReplyDelete
  28. anis! ain nak buat baju raya camni. tapi semua dah tanak amik tempahan.
    nangis ahh cani! :'(

    ReplyDelete
  29. Liza Razak : mmg inspirasi dari buttonmybutton :)

    ReplyDelete
  30. Ainraus : nak raya dah ainn....mmg suma org xnak amek tempahan.anis pun kena bli yg dh siap.huu

    ReplyDelete
  31. cantik bju.. mcm style button punyer..
    bdn gemok cm lya ni x sesuai buat fesyen cm gitu ;(

    ReplyDelete
  32. aty_fared : hee tima kaseh :)

    ReplyDelete
  33. baju purple tuuuuu,nak ngorat :D

    ReplyDelete
  34. onie : meh la ngorat..ai single lagi..haha

    ReplyDelete
  35. Anis cantiklaa baju ni, fesyen apa eq.?? cam nak try suh mak buatlaa.. hehehe

    ReplyDelete
  36. Cik Mama : baju kurung moden ja :) just tambah reben =D

    ReplyDelete
  37. Design baju kita samaaaa. hee. btw anis sangat comel mekap pun pandai*jeles.

    ReplyDelete
  38. fifie : ouh really sama?okay geng =D

    ReplyDelete
  39. siyez kte suke gle baju awak
    wiwiwiwi mau tempah gini gak la
    tanx for the idea yeahh..

    ReplyDelete
  40. nazirah : heee tempah jgn x tempah ^_^

    ReplyDelete
  41. LIKE your dress and si pemakai pun cantekk :))

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^