Episode 2 : Kenangan Sekolah Menengah :)

atas permintaan tak berapa ramai orang ..ini sambungan kisah lalu :)


Form 1 parent hantar pegi sekolah agama.jaoh sikit pada rumah.nanges2 takmo masuk T_T
sorang2 takda kawan,tongkat dagu mengenang naseb dalam class.sekolah agama perempuan,
so no men no cry la.haha

Form 2 start budak2 laki masuk sekolah agama.tak ramai,10 orang cmtu ja.
bayangkan budak2 perempuan yg xpenah tgk laki betahun2 jadi macam mana kan.
nasib aku geng dengan budak baik2.sopan santun semua.sekali dengan aku tersopan.tumpang lalu
tapiiiii..aku normal lagi la,aku minat sorang senior,tapi minat je la.nak berharap jauh sekali
aku dh la kecik,pakai tudung nampak biji mata ngn gigi ja.jangan cuba2 nak imagine muka aku.haha
dapat tengok dia keluar class pun dh cukup happy.lalu tepi dia dupdapdupdap..haa tudiaa gataiii
padahal dia perasan aku lalu pun tidak.mesti dia ingat lembaga hitam je lalu.
hakk sedeyyyy T___T

Form 3 gigih blajar untuk PMR sebab emak cakap kalo dpt byk A bole pindah sekolah biasa.
aku yang punya la anti ngn tudung labuh ni dulu,gigih study hafal sirah surah hadis tasawuf segala jadah punya nak keluar dari sekolah agama.finally result okay.yeayy! ;'( yeay yg which is sekarang aku menyesal dan teramat menyesal sebab tak stay kat sekolah agama tu.rendu nak pakai tudung labuh macam tu !__!
mesti aku tak macam ni skang...

Form 4 tukar sekolah biasa depan rumah ja.baru aku kenal dunia luar.sebab dulu time skolah agama,keluar pagi balik duduk rumah diam sebab kawan2 semua jauh.orang peewit2 aku takot.aku rasa mat2 rempit dulu semua jahat.tambah2 yang naik RXZ tu.haha kecut perot...
ceyyyy dah ada bf time nih.tu pun sebab kwn2 yg kenen2 kan.wahhh dpt gangster skolah doe.bangga lah kan dulu.haihhh malu ingat balik.aku patut pilih imam2 muda kt skolah agama dulu = ='
tapi takot nk dating sbb abah slalu warning.jumpa dengan laki,siap!!!haa sampai gitu.
dekat sekolah pun tak betego,dia malu aku pun malu.budak kelas pun tak tau..haa sampai cmtu.

Form 5 dah tak kawan dengan budak tu,ntah sebab macam takda perasaan ja kat dia.haha
tapi still ada pengganti.hewhewhew *malu nak cita
tapi x keluar dating jugak.aku cakap tggu abes SPM baru bole dating.abah pesan.
then byk kali jugak lah aku jumpa bf aku dating ngn pompuan lain.haha
tak pa laaaa..dia pun manusia normal.aku bole wat rilek jee..
tapi geram gak la,dalam kepala otak ni tak sabar nk abes skolah nk tgk dunia luar.nak tinggal bf aku tu nk cari laki banyak2.hahahaha duluuuuuuuuuuuuuuu..tapi takkkkk angan2 ja tu.hihihi

dah cukup2 ! x bole cita banyak2 dah sebab nanti kantoi macam2 plak kan...hikhik

-TAMAT-

yang benar ,
anis yang sudah dewasa ;')

28 comments:

  1. haha..big girl dont cry..

    sweet memory la!

    ReplyDelete
  2. nak aku sambung crita lepaih sekolah menengah ni dak???hahahhaa

    ReplyDelete
  3. Lebly : alaa cry cry laaa~heeee

    ReplyDelete
  4. Osu : hahaha try ar sambung!lempaq naya....

    ReplyDelete
  5. amboi..membuka pekong di kepala nampaknya...nanti cik abang geram plak..hehe

    ReplyDelete
  6. Timr skolah la byk kenangan kan. Alhamdulillah akhirnya jmp bf skrg ni dah nk tng da pun

    ReplyDelete
  7. O'gosh : hihihi..duluuuuuu.cita dulu kak..skang dh lain =D

    ReplyDelete
  8. Hanis MY : itu laa,pengalaman kecik2 duluuu.. =D

    ReplyDelete
  9. hee wah sekolah agama jgk ek
    samela ngan cci dlu hee.. :)

    ReplyDelete
  10. ahaks..kemain gatai noo.. sama la dgn akak..akak dl tetiap kali naik tingkatan, admire dgn lelaki yg lain.. tp paling admire dgn sorang sebab pandai azan n pandai jd imam.. suara kemain lunak.. fuhhh..

    ReplyDelete
  11. Nazirah : hee ahh skola agama dulu :)

    ReplyDelete
  12. MizzTina : dulu je gatal..skang x gatal dah..haha =D

    ReplyDelete
  13. haha kelakar la u babe. tyme sekolah pun i tak bercinta. start masuk U baru bercinta. eh kolotnyeee.

    ReplyDelete
  14. Asfira : eh xpa,becinta time skolah mmg x bagos pun..hihi

    ReplyDelete
  15. larat ka nak lempaq aku yang meow-meow ni...hahahaha

    ReplyDelete
  16. 'anti ngan tudung labuh' ayat die..... hahaha

    ReplyDelete
  17. Osu : meow tak meow...nak 1000 daya..hahah

    ReplyDelete
  18. E'in : huuu tu duluuuu ^_^

    ReplyDelete
  19. cett kate becinte ngan ganster skolah tp dye pom malu2 pe cer?? hahaha...
    sambung g patt!!!

    ReplyDelete
  20. skang ni kekadang bila ingat pangai mengong masa sekolah malu jek... hheee.... tapi pengalaman tu yg jadi pedoman kita skang kan?

    ReplyDelete
  21. Chika : eh serius dia pemalu,tp jahat gila..haa dlm hati ada taman woo..hahah dah2.xda sambung dah.tamat cita =D

    ReplyDelete
  22. msredcheesecake : heee tp pikir blk,bek jahat dulu dari baik jaa nnti dh tua bru tingin nk jd jahat..haaa acano tuh =D

    ReplyDelete
  23. 1000 daya tu sama dengan 1000 Newton ka??? ka lagu mana???

    ReplyDelete
  24. sis! alaaa. ain terpikir nak wat entry camni gak. tapi maluuuuuuu~
    sampai harini tak buat.

    ReplyDelete
  25. salam ... hai aniswany hehe.. my bloglist ! best ar cerita walau pon panjang tp hati ku laju je nak baca.. xboring.. teruskan ye ^^ hehe




    alhamd.. skg da besar .. da matang la kan.. good kawen cpt.. =P

    ReplyDelete
  26. Osu : haaa...cerdik gak hg nuh.ingtkan spm lingkup..hewhew

    ReplyDelete
  27. ainraus : xyah malu2,confirm ramai nak baca..hehe wat laaa

    ReplyDelete
  28. Erra Kyra : hyeeeee..teharu erra visit anis..hehe thanks ^_^

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^