Linda Anis Cha Meow ^_^

assalammualaikum :)


ini kisah 3 sekeluarga.
Linda ,Cha, Anis 


bawa Cha jalan2 Tasik semalam
Girls only..no Boys allowed =D 


Cha atau lebih di kenali dengan NanoNano #_#


Dah banyak2 entry lately ni,mesti semua dah tau feberet colour aku
Yellowwwww !!


alaaa..pose nak tunjuk cincin tunang dia..lalalalalaa~


Cha dengan Meow tidak dapat di pisahkan lagi #__#


Batwing + Palazzo + no more heels colour2 =D 


mesti semua budget cute kalau dapat pegang Meow @__@


macam mana nak snap pic Cha kalau dia asyik wat marathon T__T


orang kalau tengah bahagia memang kuat makan erk ? = ='


orang kalau tengah rindu dekat boyfriend memang cmni erk ? = ='


aloloooo sopan nyeeeeee =D larikkkkkk !!

yang benar ,
anis yang di landa demam kuning @__@








39 comments:

  1. suma mata cantik2 :)

    comelnya meowww!!! mcm betul

    ReplyDelete
  2. huuumang aih besor nyer mata :D

    ReplyDelete
  3. alolorr, rindu encik boyfren ehh? hihi :)

    ReplyDelete
  4. hai kak kuning , erk..

    ReplyDelete
  5. lawo nye kuningg tuu.
    untung laaa klau kulit cerah apaki ape pun nampak ok..xde la nmpak kuam jee..............

    ReplyDelete
  6. fya zainal : aah suma mata pelesu,comel la..haha

    ReplyDelete
  7. pocket : fake eyes..beso ler...hikhik

    ReplyDelete
  8. rara nasiha : aah,rendu sgtttt..huhu

    ReplyDelete
  9. aqilah : hai adek kuning =D

    ReplyDelete
  10. chika : giler kau nokk..anis kulit cerah?hihi anis kulit gelap laaa..berani cuba.itu penting :)

    ReplyDelete
  11. yunk..pinjam semua koleksi yellowish anis kt lebly..adorable sgt..

    ReplyDelete
  12. nice pic.......sume nice...xde yg x nice..hehehe....

    gmbr paling best,,gmbr no 2,,,sbb ada nmpk lambang Man Utd kt seat belt tu...hehehe...

    ReplyDelete
  13. Bila Cha besar pasti wajahnya akan se ayu Linda dan Anis...

    ReplyDelete
  14. kuat betol anis begambar kn..lia bli kamera penuh ngan pic org jek..pic sndiri xde..;(

    ReplyDelete
  15. Lubly : boleeeee..meh alamat nak pos =D

    ReplyDelete
  16. Shahrazali : yesss..manchester tuh aksesori keta anis...hikhik

    ReplyDelete
  17. JR : hihi...hope dia laaagi ayu :)

    ReplyDelete
  18. Lia : eh harusss..anis beli camera tuh mmg bajet utk diri sniri je..haha

    ReplyDelete
  19. set dekat AF-C la cek oi....
    kalo set dekat AF-S or AF-A mmg gambaq blur la... =_='
    (semua kemera DSLR NIKON ada function ni...)

    ReplyDelete
  20. Osu : nak wat cmna,aku xpandai amek gambaq mcm hang =='

    ReplyDelete
  21. u look so pretty dear..(^_^)

    ReplyDelete
  22. peeeeewwwwittttttt!!!!!
    tak sangka ceq,hang nampak anggun+ayu..hahaha..untung ceq dapat kawan dgn hang...kih3.gambar last tu yg sopannn sgt..larikkkk..:P

    ReplyDelete
  23. Sweet Honesty : ouh thank you dear :)

    ReplyDelete
  24. Jay : peewittt balikkk..hihi kembang cek =D

    ReplyDelete
  25. Sanntikk laa dia in yellow.. Cik mama pun skg dah terkenan ngan yellow tau.. ^_~

    ReplyDelete
  26. aku bagi kelaih pree tu....
    take noted please...

    ReplyDelete
  27. lupa plak....

    meeooowwwww meeeowww meow!

    ReplyDelete
  28. cantik comel ayu jelita! suka semua gambar anis!

    ReplyDelete
  29. mata 2 2 besak..hee..

    ReplyDelete
  30. Elysa : aloloo..tima kaseh lysa :)

    ReplyDelete
  31. Cik Mama : kannn..yellowish sgt cantikk..hihi

    ReplyDelete
  32. Osu : okayyy thank you :)nnti aku snap gambaq aku try wat mcm hg ajaq

    ReplyDelete
  33. ainraus : ceceyhh..kembang setalam dh ni..haha thank you dear :)

    ReplyDelete
  34. Cik Yatt : hihih pakai lens,nmpk beso la =D

    ReplyDelete
  35. lamanya tak lepak sana...tengok gambar neh teringat kl..heheh

    tambah2 tgk si gojes neh..ehhehe

    ReplyDelete
  36. cantikkk!
    boleh jadi model contact lens nii.
    hehe
    :D

    ReplyDelete
  37. iLa : hihihi..ila lg gojes.tQ :)

    ReplyDelete
  38. chemay : hihihi..bole eh?xde org mintak jadik model punn..hihi

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^