ini pentingnya camera kedua :)

assalammualaikum :)

sambungan kisah E-day my kakak :) please kalau bosan buat2 tak bosan jugak =D

dayang-dayang senandung seperti biasa :)
our tema hitam + pink :) 


kami dua orang ja yang sempat tempah baju.itu pun satu hari sebelum baru siap.
baju besar ;'( nak alter pun ofcoz tak sempat kan... 


jenO pun balik setelah sekian lama tak balik penang.hukhuk 


instagram picture dari handphone Husna :) 


Ops,alang2 dah upah photographer apa salahnya gambar kami di snap sekali :) 


flower girl..baju pink kasut hijau :) eeee sukaaaaa sgtt tahu ! 
shawl pun nak colour block jugak tapi last minit dapat baju,so takda idea nak letak colour apa ;'( 
terpaksa la pakai yg match2 jew..sgt tak best ! 
okay last cerita pasal ni.
bangun!! aku dah habis cerita ! 

yang benar ,
anis yang makin takda idea nak update entry T__T 

36 comments:

  1. anissssssssssssssssssssss yg senget tp gorjes..rindu sama kamu?

    **adakah pyakit lebly bjgkt kt anis??kui3

    ReplyDelete
  2. Lubly : arghhhh tidakkkk!!anis dh jato chentaaaa sama lebly...toink toink toink

    ReplyDelete
  3. Anisa : tima kaseh nis :)

    ReplyDelete
  4. akak nih mmg suke bergambar eh? byk gambar dlm blog nih ^.^

    anyway, thanks singgah blog kita ;)

    ReplyDelete
  5. AmyZana : aah suka sgt.tu ja yg mampu..hihih okay welcome dear :) thanks jgak singgah sini ^_^

    ReplyDelete
  6. untung lerrr jeno dye pun balik same.. dpt lepas rinduu :)

    ReplyDelete
  7. Warghhh baju itu cantikk me loikeee =P

    ReplyDelete
  8. CHANTIK JUGAK TEMA HITAM PINK NIE..
    NAIK WARNA DLM GAMBAR

    ReplyDelete
  9. suka baju awak tu..comel !!

    ReplyDelete
  10. Chikova : ahaha aah untung sgt lah.

    ReplyDelete
  11. Sarah : thank you,me pun like..hihi

    ReplyDelete
  12. Azalia : aah..tema last minit :)

    ReplyDelete
  13. Liza : teheee thank you :)

    ReplyDelete
  14. anis cantiknya pink hitam suka sgt2 even bella tak suka pink tp gabungan tu awww menawan :)

    ReplyDelete
  15. Kak anis nampak sangat cantik..pink mix hijau..gabungan yang baik..:)

    ReplyDelete
  16. cantiknya anis.. nak tips..:D

    ReplyDelete
  17. Bella : kann...anis pun xbekenan pink sgt..hihi dh tema,ikot kan aje =)

    ReplyDelete
  18. Afiq : heee pandai fiq bab2 fesyen ni kan...tima kaseh fiq :)

    ReplyDelete
  19. Pieka : ahahaa..mengada tau pieka nih..manada tips la =D gambo edit,tu cantik :)

    ReplyDelete
  20. cantiknya kaknis!! gambar last tu lawa posing :)

    ReplyDelete
  21. suke dtg blog ni . bnyk pic yg comel2 utk cuci mate . huhuhu

    ReplyDelete
  22. anis sentiasa cantik! suka buat ain jeles tauuuuu!

    ReplyDelete
  23. adoiyai..kih3..ceq igt dah habis dah..rupernye ada lagi sambungan..hehe..ceq suka tgok gmabar no 3 dan no 5 tu..:P...gambar last tu yg ohmai???nice kasut hijau..hehe

    ReplyDelete
  24. Elysa : thank you lisa :))

    ReplyDelete
  25. Mishter : haha cuci la mata sampai clear =D

    ReplyDelete
  26. Ainraus : alooo..tamo jeles2 =D

    ReplyDelete
  27. Jay : hihihi...yela,xde idea kena wat sambungan je lahh..hihih

    ReplyDelete
  28. lawa kaler baju tu..pink hitam..suka sgt..nnt nk tiru la fesyen ne..hikhikk

    ReplyDelete
  29. mana awk beli baju tu?? so naisss

    ReplyDelete
  30. Sweet : hihih..tiruu jgn x tiru =D saya pun tiru org je..hihi

    ReplyDelete
  31. Mizz Tina : kain beli sniri,pastu tempah wat design sniri :)

    ReplyDelete
  32. anis.. ribbon ikat perot tu main taram guna kain lebih ke mmg satu set dgn baju?? style la!!

    ReplyDelete
  33. ye....mmg guna kain lebih pun.haha tapi mmg jait dulu lah reben tu..bkn men lilit je.. =D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^