Ultah Ya Habibi :)


surpriseeee !!!

Hepy Birthday Sayang ^_^

okay tak surprise pun kan :( sebab awak jaohhh ...
tak bole celebrate macam tahun lepas. sedih okay
just bole wish thru phone & facebook
hadiah pun tak ada.lagi sedihhhh

tapiiii....kalau besday kite awak kena la bagi hadiah
hikhik gelak sopan sambil pintal pintal rambut ..

HAPPY BIRTHDAY SAYANG
sweet-24
saya doakan awak di panjangkan umur,di murahkan rezeki,di beri kesihatan yg baik :)
semoga hidup awak di berkati dan di rahmati Allah :))

sepanjang ketiadaan awak ::



tengok,saya dudok dalam kereta ja.xda keluar pegi mana-mana.hukhuk 
xda sapa nak bawak saya jalanjalan.sedih tauuuu 


kerja lah kuat-kuat sebab saya tak sabar nak kawen dengan awak.wehuuuuuu
saya tak sabar nak jadi orang terengganu nihh dan di kelilingi oleh gas-gas Petronas.
lompat bintang 10x !!


#jika benar saya adalah sebahagian dari tulang rusuk awak,alhamdulilah
syukur saya ucapkan kepada Allah swt kerana memberikan awak kpd saya :)

#awak mengadu saya jarang puji awak,saya slalu kutuk2 awak,aloloo sedih tau..
tapi kalau awak nak tahu saya slalu puji awak dekat kwn2 saya,family saya
sebab awak baikkkk sangat,caring sangat..bukan jenis saya memuja muji org depan2
tiap2 hari mesti nak say thanks dekat tuhan sebab bagi awak dekat saya :))
sweet tak saya hari ni ?? hikhik okay geli ketiakkk = ='

yang benar ,
anis yg kiut gepren jenon demok :))

33 comments:

  1. awwww. sweet. happy birthday boyfren kesayangan anis!
    kahwin nanti bagitahu ehh? ada rezeki ain nak pegi. :)

    ReplyDelete
  2. Alohhh sweettnyaa... Semoga si jantung hati anis d'murahkan rezeki dan d'pnjangkan umur dan untuk kamu semoga berkekalan.. ^_^

    cik mama follow sini..

    http://pinkpurplemerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ainraus : eh harusss okay anis jemput kwn2 anis yg sweet nih..hihi
    insyallah ain :) thanks

    ReplyDelete
  4. Cik mama : aloloo..thanks yea cik mama..dgn segera anis folo cik mama balik :))

    ReplyDelete
  5. So sweet.....Happy besday kat cik abang Anis tu ye...btw, nama akak yang sebenar,

    Augustina Early Harry Iskandar....

    Caye ke x caye...hehe

    ReplyDelete
  6. heee akan di sampaikan :)

    omg,unik sgt nama tuh tp i loikeee ^^
    parent akak mesti org hebat2 nih sbb letak nama akak sempoi abesss

    ReplyDelete
  7. Hepi bisday kpd si-dia, jgn lupa kirim salam....

    ReplyDelete
  8. diera singgah sini jenguk si cantik manis macam gula :D

    ReplyDelete
  9. JR : insyallah akan sampaikan salam:)

    ReplyDelete
  10. diera : tenkiu comel ulalaa ^_^

    ReplyDelete
  11. Sweetnya kak anis dgn bf kak anis..:) lainkali puji bf face to face..hihi..:)

    ReplyDelete
  12. suwitt je gambar awak :)

    ReplyDelete
  13. awww..kelas ko anis...hahaha...joyah ni entah lah bile nak ada bf ni..opss...sori salah..gf ye...joyah straight tau...hik3...semoga Allah swt merahmati perhubungan anis dan mr gojes tu..hehehe

    ReplyDelete
  14. Afiqazizan : eheheee..x bole nk puji depan,x terkeluar =D btw thanks afiq

    ReplyDelete
  15. PUCAT : eh awak lagi suweeeet ^_^

    ReplyDelete
  16. Jay : alaaa joyah ni..nnti msti joyah dpt bf lg gojes tauuu.sabar je lah yea,doa byk2...anis pun slalu doa yg terbaik utk jay :)

    ReplyDelete
  17. hahaha..bf??joyah straight ok..hik3..thanks anis...Jay pun doakan yang terbaik buat anis dan juga bf anis.:)

    ReplyDelete
  18. Jay : yelah joyah..anis tau.hihihi

    ReplyDelete
  19. gilpren yg paling sweet dlm donia ni hehe.. hepi bday utk en boypren... comel la baju polkadot biru tu...

    ReplyDelete
  20. besday ak 29 june ni..ko kena ingat n wish camni gk ye mak cik..haha adiah sekali

    ReplyDelete
  21. Hanis MY : ohmai...kembang sekejap.hihi thanks ^_^

    ReplyDelete
  22. budak penjara : kalo aku ingt pun aku akan buat2 lupa 29june ni beday ko.harhar gelak jahat

    ReplyDelete
  23. anis lompat bintang?? upload la video.. tringin nak tengok, ade bentok bintang ke tak... haha

    ReplyDelete
  24. BP boy : baik jgn..imagine pun jangan..hahah =D

    ReplyDelete
  25. bf jauh ye?

    insyallah kalau ada jodoh.. cinta akan bersatu bukan takat ke jinjang pelamin malah sampai ke syurga.

    ReplyDelete
  26. sweet2..heee..sdehkan bile besday msing jauh...

    ReplyDelete
  27. selamat hari lahir utk dia....semoga dia kerja kuat2...hehehe....

    nasib baik gmbr2 ketiadaan dia xde gmbr lelaki...hehhe...gurau jek anis..

    ReplyDelete
  28. Azalia : terengganu je pun =D insyallah amin..thanks :)

    ReplyDelete
  29. Cik Yatt : aah sedih sgtttt..hukhuk

    ReplyDelete
  30. Shahrazali : hihihi..manada laki len,setia mampos ni.haha

    ReplyDelete
  31. sweetnya sis ni :D hehe ala kesian x dpt celebrate sesama tapi............kalau dah kahwin boleh leww XD *cecepat kahwin :p*

    ReplyDelete
  32. Elysa : haaa ni ari2 doa nk kawen cepat ni.hihi thanks elysa sofia :)

    ReplyDelete
  33. bgus...contoh yg baik...setia mampos....hahaha....

    x sabar nk tgok korang kawin...haha..

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^