pengakuan bertulis dari aniswany :)

berdiri nya entry ini di sini adalah untuk membuat satu pengakuan.
bahawasanya saya HANIS SYAZWANY LAZIM pemegang ic bernombor
88112307**** belum bertunang atau berkahwin buat masa terdekat ini :)

hadirnya entry yang lepas..adalah pencarian lokasi shoot tunang untuk KAKAK saya.
dengan ini saya ingin menegaskan kepada yg komen2 di bawah yang sudah tersalah paham itu
jangan lah salah paham yea..hikhik tapi kalau lah betul kan..
ngeh ngeh lompat bintang satu tahun tak benti ^^


berbekal kan Nikon dan Canon dan zero bout setting kami teruskan activity :)
yaa lagak gaya penuh gigih nak shoot kawan2..serius itu perlu !
dan..penting nya camera yang lain untuk shoot the making off for that day :)


im a Nikon user :) 
dah dekat 2 tahun aku guna Nikon nih,tapi please..jangan tanya pasal setting =D 


tak tahu aku apa motif dia nak shoot dekat penjuru tiang tu.haishh dah mcm macik2 jual kerepek kan ?


betapa lenguh nya kaki aku duduk macam ni T___T memang aku buang kasut terus lepas tu 



bila aku dah start shoot orang,seriusly aku dah takda mood nak posing.tak puas hati selagi tak dapat the picture of the day =D


dari kiri : asmida ex opismate yg tengah sambung study 
2 dari kiri : husna ex classmate kwn2 aku ni.1st time hangout dgn dia.kulit dia ya Allah...flawless gila!!
3 dari kiri : ntah tak kenal.next !
4 dari kiri : Ruby opismate.tengok pipi n muka dia.kesan accident hari tu.dengan dia la aku accident hari tu.
dah lama,tapi kesan lebam and parut still x hilang.darah beku kata doctor.


ni je la kawan2 yg aku ada...hukhuk 


best kan bila snap ramai2 then ter cut kepala yg lain..pastu muka kita sebapak besar ? harharhar


instagram picture ! 


ini la my baby blue :) 1st time snap pic dengan keta aku sejak2 beli dh bekurun.hukhuk
nampak sangat aku busy keja T___T

yela..yelaaa...aku tau bosan asyik cita pasal ni ja...dh 2 entry masuk gambar yg sama jaa..
okay,next entry tak cita dah. *duduk dalam lemari nanges diam2 

yang benar ,
anis si kecik molek 



60 comments:

  1. yeloowwwisshhh...0hsem!haha

    ReplyDelete
  2. ooo..ingatkan anis yg nak bertunang...hihi

    ReplyDelete
  3. sama laa kite. Nikon user jugak :) I pon pakai snap je. setting2 ni habuk pon tak tahu. huhu!

    ReplyDelete
  4. haha syukur la ape yg ade..
    wlupon muker kiter gedabak mcm gajah, at least still ade kepale..
    sian husna tu ilang kepale..
    asmida lak nmpk baju dier ciput jek.. hahahah

    ReplyDelete
  5. suke tngok pic2 akak..shantek :)

    ReplyDelete
  6. biler ar aku nak dapat pakai jeans ngan wedges balik...adeeeyy..cun ar wedges ko..:)

    ReplyDelete
  7. wah wah...muka hang besaq sgt..tekejut ceq nengok..haha..gurau ja..kawan2 hang tu ada yg single mingle lagi tak??ahaks..gatai sgt ceq ni..aiyoo...nice entry n nice photoshoot..teringin pulak nak photoshoot dgn hang..:)

    ReplyDelete
  8. mana orang yang nak bertunangnya.... xmai sekali ka tgk tempat?

    ReplyDelete
  9. semuanya cantik-cantik belaka! :D

    ReplyDelete
  10. Lubly : awww,i love yellowishhh.hikhik

    ReplyDelete
  11. Sweet Honesty : kalau lah betul kan =D

    ReplyDelete
  12. ReeneRaid : aah kan,janji gambar tu elok =D

    ReplyDelete
  13. BP Boy : ewahhh,hafal abes nama2 kwn2 kite yea..hikhik

    ReplyDelete
  14. Cik Yatt : tima kaseh yatt :))

    ReplyDelete
  15. Aty_fared : sabo sabo...nnti confirm bole pkai balik =D

    ReplyDelete
  16. Jay : fyi jay...3org semua still single...serius x tipu..hihihi

    ReplyDelete
  17. hahaha..kim salam kat yg baju biru tu..sape name dia ek??husna ke??:P

    ReplyDelete
  18. O'gosh : org betunang sibuk keja..huu

    ReplyDelete
  19. Fae Jamal : tima kaseh :)

    ReplyDelete
  20. Ms TeynTeyn : ouch,thank you dear :)

    ReplyDelete
  21. waaaa.. leh tlg ajar shoot ni.. hehe

    ReplyDelete
  22. mmg tema kuning ye sume?
    chantik

    ReplyDelete
  23. salam kenal awok..hehehe

    ReplyDelete
  24. omeii omeii omeiii!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ahh!! geramnyaaa.

    ReplyDelete
  25. Ejulz :) saya pun x pandai,mcm mana nk ajar =D

    ReplyDelete
  26. Azalia HjSalleh : x bejanji pun nk kelihatan kuning =D

    ReplyDelete
  27. Man : hye :) salam kenal

    ReplyDelete
  28. Zakaria Daughter : tenkiu tenkiu tenkiu =D

    ReplyDelete
  29. beg awak sanagt cool and cantik..:D

    ReplyDelete
  30. kemain lg bepossing...

    ReplyDelete
  31. awat aku rasa mcm ketinggalan ja dgn acara perkahwinan 2!dem!

    ReplyDelete
  32. besar nye mata dyer . hampir jtuh cnta tgk mata dyer ni . hehehe

    pic of the day yg ohsem . cantik2 belaka

    ReplyDelete
  33. kak anis... heheh .

    suka sangat buat qlah pengsan .

    lama tak jengah sini . xD

    ReplyDelete
  34. anis. amik la gambar ain pulak. kehkehkehkeh.

    ReplyDelete
  35. wah,ade ciri2 photographer terbaik la.hehehe.

    ReplyDelete
  36. wuwuwu..dh lama mengidam dslr.. blm kesampaian lagik..


    psst, xnk shoot i ke?? hahaha

    ReplyDelete
  37. nak jugak bgtau..same besday la... i 88112323****..hohoh

    ReplyDelete
  38. teenager : hihi thank you :)

    ReplyDelete
  39. Lia : eh harus laaa =D

    ReplyDelete
  40. Osu : hang dh jadi org keyelllll

    ReplyDelete
  41. Mishter Izwan : hihihih oh no no =D

    ReplyDelete
  42. Aqilah : kannn dh lama qilah x dtg pengsan kt sini..hihihi

    ReplyDelete
  43. ainraus : bolehhhh sgt.meh sini :)

    ReplyDelete
  44. Fad : hihih posing je pandai =D

    ReplyDelete
  45. MizzTina : boleh2..meh sini,set time ngn date je =D

    ReplyDelete
  46. beriketenanganpadaikan : waaa kita kembar eh =D

    ReplyDelete
  47. x cantik mcm i?hmm tiba2 jd mcm kecelaruan jantina..hahaha

    ReplyDelete
  48. kecelaruan tu confusion kan?..bile dikupas satu-satu, owh sungguh indah plot nyer...haha...eh walewaleweyyy...

    ReplyDelete
  49. yess kecelaruan=kekeliruan dan kekonpiusan...haha adoiii

    ReplyDelete
  50. oooo...husna nama dia..hehe...

    ReplyDelete
  51. eh pe mende yg awk dok lilit dikpala awk tue...emm err..opss sorry..

    ReplyDelete
  52. errr...SER emban kat Keyell ka?? meooowwwww meeowwww....

    ReplyDelete
  53. Osu : dakk.. SERR tu hang !

    ReplyDelete
  54. ok2...aku la SEr...hg Gorgeous...(muntah)

    ReplyDelete
  55. Haha...trtggu2 cik anis plak bila kn..x brubh gaua tu...

    ReplyDelete
  56. al-amin: amboiiii...sampai wat acc punya nk komen.hahaha

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^