cinta hati

ini si cinta hati kami :)
Nur Aleesya Safiyya
2 tahun
biasa lah,org cakap cucu sulung memang syg lain sikit kan



 suka sangat mandi kolam.tapi takot air..haaa acanoo tuh 


ahli ahli majlis yang ikot rombongan ke kolam ^_^


aleesya call me mama Anis..kalau time amek hati la,selalu panggil Anis ja = ='


aleesya call her mama linda.kalau nak something dia panggil linda cantikk...


aleesya patutnya panggil mak aku UMI ,tapi dulu jaa..skang ni dia pun panggil MAK 
ahli pasukan terbaik kalau bab nak serang orang guna mulut.


kalau bab nk memuji orang no 1..
"anis tantikkkk tangattt...cha nk men ipad anis bole?"
haaa nampak tak,nampak tak pemainan dia = ='


ni semua mak aku punya keja,posing macam ni..macam tu...semua dia ikot.
pantang nampak camera..nak senyum saja 


"aleesya,jangan senyum ! "
haaa dapat pun gambar dia x nampak gusi tu =D 


Dont worry aleesya,even mama dah ada baby Aqeef
cha tetap cinta hati kami yang pertama :))
hug ketat2 !!

(tengok baby aqeef  bulat betol2 muka macam mama dia,kuat mkn pun sama,har har har)

HIDUP ALEESYA ! =D

yang benar ,
mama anis yang comel :)
xoxo 


38 comments:

  1. sgttttttt chomelllll aleesya..pandai bgaya yek dia..heee

    ReplyDelete
  2. hehe..amaboi..pndainye ank buah sis amek hati..hehehehe..comel je...

    ReplyDelete
  3. amboi mama anis..hehehe..comel nye budak tecik ni...geram tgok..:P

    ReplyDelete
  4. amboi2..
    mak sdare ngan anak buah same je suke bergambar.. xlme lg besau mmg menurun mak sedare nye la tu..hihihih

    ReplyDelete
  5. comel! cousin Iyka nama Aleesya Humaira :) amboii haa panggil mama dia linda je. kemainn... hehe :P

    ReplyDelete
  6. Lubly : aah kenan dekat mak2 sedara dia..hihi

    ReplyDelete
  7. Cik Yatt : kannn..bab mengipas no1 tau =D

    ReplyDelete
  8. Jay : aah jay,anis dh ada anak =D

    ReplyDelete
  9. Chikova : tu lahh,jgn melebih dr mak sedara dia suda la =D

    ReplyDelete
  10. iyka zulaikha : heee dia dh tebiasa cmtu..act mama linda tu pun mak sedara dia,bkn mama betol dia :)

    ReplyDelete
  11. comel nya anis budak tuuuuuuuuu!
    geram nak cubit2 pipi dia sampai nangis boleh?
    meh bawak dtg sini. :)

    ReplyDelete
  12. ainraus : nah amek dia,cubit sampai lebam =D

    ReplyDelete
  13. Budak2 sekarang mmg bijak and pandai bergaya kan....haha

    ReplyDelete
  14. O'gosh : tu lah akak...cerdik sgt ni.akal panjang =D

    ReplyDelete
  15. Sally Yatie : comel sangatt =D

    ReplyDelete
  16. waa budak comel ni pandai bodek laa!! mesti ikut mak sedare dier yg sorang ni.. hehe =p

    ReplyDelete
  17. cucu sulung memang sentiasa nombor satu dalam hati kan. comel. :)

    ReplyDelete
  18. BP Boy : ntah ler..kalo comel ikot mak sedara dia la..hikhik

    ReplyDelete
  19. KOtak : sangat comel =D

    ReplyDelete
  20. Hanaahmad : yes!sudah terbukti :)

    ReplyDelete
  21. hamboi kecik2 dh comel.. besar esok mesti cun melecun =)

    ReplyDelete
  22. ramainya sayang dia..dahlah comel..bertuah cinta hati :D

    ReplyDelete
  23. comelnyer.....cucu sulung mmg lain sket layanan yg dia dapat...untung la aleesya....

    muka siap solek tu....anis la yg solekan kan??kan??hehe...lebih kurg sme jek solekan dia ngn anis..

    ReplyDelete
  24. JR : aah sgt cute ^_^

    ReplyDelete
  25. Zakaria Daughter : omeii angatttt =D

    ReplyDelete
  26. Azalia : hihi..cun tu xtau la kan =D

    ReplyDelete
  27. Lisa : tu lahh,betuah dia.jeles nih =D

    ReplyDelete
  28. Shahrazali : hishh cmna blh tau ni anis makeup kan aleesya..hikhik

    ReplyDelete
  29. pi Carnivall x ajak... -__-"

    ReplyDelete
  30. hai mama anis :)
    omeyy nye !

    ReplyDelete
  31. Osu : ajak hg watpa.x best.haha

    ReplyDelete
  32. Atiqaa : hye acik tiqaa ^_^

    ReplyDelete
  33. sbb gaya make up sme....hehe...sme2 comel..

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^