what a sweet escape

assalammualaikum sayangsss ;')

ingat lagi pasal aku nak stop shoot? okay aku tipu .buat pejanjian dgn diri sendiri sama dgn buat pejanjian dengan syaiton nirrojim .

dengan niat nak tolong kawan baik buat portfolio and of course nak lepas rindu dendam shoot ,

ini lah hasil nya ;')

this is from Ammar Zulkefli

lokasi : Taman Rimba,Alor Setar Kedah 
hujan lebat sangat time kami sampai ,so petang sket baru bole start shoot .

last shoot theme raya tahun lepas .dah start balik kekok sangat kot.erkk 
nak pose pun feel soo awkward ;( 


here are from Hafiz Chelsea

i love this picture. how about you guys ? 
nampak lebih mutured mungkin ?weyy tolong lahh.umo 24 dah kot 

kali ni tak ada MUA yang nak tolong make up,ni la masa nak berdikari makeup sendiri.
bulu mata tak nak kalah Rozita Che Wan .

Ramai dah tegur aku kurus.tapi aku tak penah diet punn.
best? takkk...badan aku dah sekeping macam papan.body tak cantik ;'( 

nampak tak..nampak tak....senyum yg sangat palsuuu
tengah tahan kaki yg sangat sakit..mungkin besi dekat kaki tuu longgar kot.
bertahan dgn knee guard ja..

and this is form Acidcrew Chamakh

nak dapat gambar dari sifu nih banyak2 mmg susa la kan =.=' satu pun cukup rare 

this one from Syahir Sabdin 

eh chaer,satu ja gambar aku ? tak puas hati niii =.='

and last one from Salihin Ismail 

 Qona-Qoni katanya....

cukup untuk kali ni ;')

sampai nanti .xoxo 





42 comments:

  1. Cantiknya..walaupun ada cm kekok sikit, tetap jadi pose tu :)

    ReplyDelete
  2. umo 24??ingatkan 25..hehe

    ReplyDelete
  3. ohhh tidak si cantik manis...

    g taman rimba?? dekat sgt dgn umah ila dah....adehh...lau x,leh kita datink matink..ehhehhe

    ReplyDelete
  4. ooo...mai loqstaq lupa kat aku no....

    ReplyDelete
  5. fuiyohhh....awek cun tu...boleh ceq ngorat tak??hahahaha...tadaqlah..nanti ceq kene pelangkung pulak..hehe..nice photoshoot..bilelah rasenye Jay boleh jadi gandingan photoshoot dgn hang..hehe

    ReplyDelete
  6. lisa : nampak sgt kn kekok =D

    ReplyDelete
  7. hafizin : hahaha...jahatttttt

    ReplyDelete
  8. ila : laaaaaa...dekat uma ila rupanyaaa..kalo tau mmg deting lahhhh =D

    ReplyDelete
  9. mia : ouh,thanks dear ;')

    ReplyDelete
  10. osu : hikhik...mcm hg la dk lupa kt aku time my penang

    ReplyDelete
  11. jay : hahaha bole2 nnti mai penang kita shoot sama2

    ReplyDelete
  12. insyaallah..nanti ceq mai penang..:)

    ReplyDelete
  13. amboi..kemain lagi dia ye...berkawan ngan retis rerupanya akak...huhu

    ReplyDelete
  14. jay : hihi..okay jay

    ReplyDelete
  15. o'gosh : haha..ada2 ja akak ni

    ReplyDelete
  16. cantik. semua pose pon cantik :)

    ReplyDelete
  17. omeiii omeiii nyee sis :D

    ngeee.

    ReplyDelete
  18. utung la klu dpt ngorat awek hot ni.. ;p

    ReplyDelete
  19. iyka : eh..tima kaseh.....

    ReplyDelete
  20. zakaria doter : heeeee thnx omeyyy

    ReplyDelete
  21. zul ; untung laaaa byk awek dk ngorat

    ReplyDelete
  22. aku pi penang hang dok deting plak...huh!

    ReplyDelete
  23. awwww. you look so pretty babe! :)

    ReplyDelete
  24. comelnye..terigin nk pkai skirt..

    ReplyDelete
  25. osu ; hikhik...nk wat gena...

    ReplyDelete
  26. ainraus : thanks dear

    ReplyDelete
  27. fifie : thank you dear ;)

    ReplyDelete
  28. bunga : pakai je la dear....cantik tau

    ReplyDelete
  29. feewittt.. nice.. lokasi kat mana ni?

    ReplyDelete
  30. wawa ; alor setar kedah ;)

    ReplyDelete
  31. jumaat lepas anis ada kuar kat harian metro ker??? sbb tgk model tu mcm anis la...

    ReplyDelete
  32. hehehhe..tu la...ada ka tulis kt fb...mb ila xterbca ka check in ctu..heheh..nti mai lagi noo..;)

    ReplyDelete
  33. ku-cit ; hihi..bukan anis..

    ReplyDelete
  34. iLa ; haaa tu la,okeyh2..nnti ila kawen anis p sana lagi yea..haha

    ReplyDelete
  35. Wow....HENSEM lah hang...tapi tang bulu mata tu..mmg maw kasi lawan Rozita ...ahakz....err...hang ni MODEL ke erk..??

    ReplyDelete
  36. punya bakat semulajadi jadi model. model beg? hehe. cantik. :)

    ReplyDelete
  37. jeBateja ; cek mmg Hensem.hang Lawa..hikhik

    freelance model ja ;')

    ReplyDelete
  38. Hanaahmad ; model bag bidan terjun je..tima kaseh hana ;')

    ReplyDelete
  39. anis ske kuning yeeee..hahaha

    kaler peberet jugak nieh..

    ReplyDelete
  40. Lubly ; aah suka sgt kuning..now pun tgh pakai tudung kuning..hihihi

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^