the manis moment i ever had

Sudah besiap sedia nak ambik cuti few days untuk wedding my beloved cousin kt KL
tapi my family macam tak jadi ja sebab nak attend banyak sgt kenduris on that day 13th March 
tak kan nak naek bus ? T__T  kalo x pegi dia cakap takmo kawen.ceh very the propa minah tu =.='

but surprising la mama jeno ajak pegi KL sebab ada besday party anak buah dia 
ouh dengan segan silu..hukhuk tumpang lalu lajuu ja nak ikut even tahu emak and abah 
will become a bad monster nak halang aku dari ikut sebab we have no ikatan lagi .tsk tsk

dengan gigih aku buat keras kepala and pujuk sedaya upaya then emak and abah berjaya 
di kalahkan.hikhik even wed cousin aku lambat lagi and aku just boleh amik cuti 2days ja
aku pun call lah then bagitahu aku nak pegi awal dari majlis tu and she's okay janji aku dtg katanya ;')























birthday boy aidan and aryan.the cutest twin ;') kenapa comel sangat? eee geram tahu!
berebut nak main ngan ipad aku.hah tunjuk sangat..tak bagi main jerit jerit sekuat hati.haha 


tolong buat goodie bag pun kira tolong jugak kan....cute2 je goodie bag tu >.<
muffin ?erghh makan sampai pejam2 mata penoh nikmat..hikhik over .




Hepi 2nd besday Aidan & Aryan ;')
May Allah bless both of you ..

Kami just lepak dekat party tu untuk separuh masa pertama saja.ceyy macam men bola.
lepas tu terus bejimba satu KL sampai m.a.l.a.m. hewhew hikhik kihkihkih




sedih.cousin call tak dapat jumpa sebab ada kematian opah dia dekat Pangkor.sobs sobs..
sampai ati kauuu penat aku datang jauh jauh jauh jauh .fine.








time kaseh budak demok lanje kite makan dekat The Ship Bukit Bintang.
hikhik.eh tapi budak demok yang abes kan semua steak tu kan...demok demokkk...

On the way balik mama jeno ajak singgah Cameron Highland..eh auntie,macam tahu2 isi hati kite..
hikhik...tapi panas sangat...pastu buah buah and all the sayur mahal mahal.nak yang murah saja








okay tamat sudah 3 hari journey with jeno.the manis moment i ever had.
jeno,mama awak sangat baik.baik pun tak macam mama awak.hikhik
and all your family member sangat sweet.
3 words for you 
Heart 
you 
;')

38 comments:

  1. satu entry je untuk 3 hari..haha

    ReplyDelete
  2. Hafizin ; haaa tu pun naseb ada mood ja nk post,ikotkan malas x post dah..huhu

    ReplyDelete
  3. dah lama sy tak pakai tudung bawal :)

    ReplyDelete
  4. ReeneRaaid ; cuba la pakai balik,mesti nampak cantik ;)

    ReplyDelete
  5. bestnya keluar dgn mama ehem ehem ;)

    ReplyDelete
  6. lisa : hihihi best best best

    ReplyDelete
  7. santeknye santeknye santeknyee santeknyee santekknyeeeee!!
    suke mustard ekh?

    ReplyDelete
  8. suka tgk outfit awak :)

    ReplyDelete
  9. comelnyer twin tu....

    baju belang kuning hitam tu cantik ler....boleh buat baju penyokong pasukan bola sepak Malaysia tau..

    ReplyDelete
  10. chikova ; comel nyeee chikova..comel comel plus sweet sweet..haha

    #suka sangatttt

    ReplyDelete
  11. Liza ; kita pun suka tgk outfit dia =D

    ReplyDelete
  12. shahrazali ; aah kan,nnti nk tgk bola bole pinjam baju i ..hahaha

    ReplyDelete
  13. nape x habaq nak mai pavi ngan klcc..kalu x, bole jumpa kiss-kiss-muah-muah sat....anyway, lawa la palazzo tu...mana beli....(gatal nak terai pakai walaupun ku tahu badan gadang macam tong)

    ReplyDelete
  14. O'gosh ; laa cek lupa nk habaq.manatau uma akak dkt situu =D

    #palazzo tu dekat uptown byk kak..huhu org beso pun elok pakai

    ReplyDelete
  15. lama akak x naik cameron highland... :)

    ReplyDelete
  16. sweater aku mana daaaa????

    ReplyDelete
  17. nape tak bg taw dtg KL..law tak boleh jumpa. heeee

    ReplyDelete
  18. dela ; heee skang asyk panas n ujan je cameron tu..nk soping pun xbest

    ReplyDelete
  19. osu ; tokey kedai tu ckp abes stock..hikhik

    ReplyDelete
  20. mia adriana ; alaaa lupa nk wat pengumuman..hihi...kalo x bole deting2 kannn =D

    ReplyDelete
  21. syoknya dia berjimba2 ehh..

    ReplyDelete
  22. ku-cit : syoq......ehehehehe

    ReplyDelete
  23. Mak aih..jlan sakan no..hehehe...xajak ceq pun..

    ReplyDelete
  24. azalia ; eh..thanks dear ;)

    ReplyDelete
  25. jay ; nak ajak dh hang..tp cek lupaaa..haha

    ReplyDelete
  26. nice...
    bestla dapat jalan2 ye,,,
    have a nice day

    ReplyDelete
  27. fid's ; have a nice day too ;')

    ReplyDelete
  28. WHOAH.CANTIKNYA AWAK.SUKA TENGOK :D

    ReplyDelete
  29. izyan ; ehh..malu saya tau..tima kaseh ;)

    ReplyDelete
  30. mmg the sweet moment tu . bestnyeee.. mst da jadi rapatkan... cantik la awak.. suke wane kuning ek ?

    ReplyDelete
  31. nazirah : heee xdalah rapat sgt2..anis ni pendiam skit..wuwuuu

    #skang tgh addict ngn kuning..auwmmm

    ReplyDelete
  32. cantik ar ko pakai kunin..aku kalau pakai kunin macam 'kelin' jer aku rase..huhu

    ReplyDelete
  33. aty_fared ; ahahaa..apsal plak kelin..try dulu.kompom cantikk =D

    ReplyDelete
  34. sweet..heee :)

    mmg sakan berjalan ni..ngeee

    ReplyDelete
  35. hitam kuning sgt cantik. :)

    ReplyDelete
  36. Juliet_Ira ; heee sekali sekalaa..hihi

    ReplyDelete
  37. Wawa Tasliman ; mcm bee ...hihi

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^