Picnic hari tu ~ Batu Feringghi !

errr...takda apa nak cakap kot.errr...nak upload gambar je kot.
sudah anis,sudahhh..semua dah meluat dengan errr tu.

okay fine ! =.='

family aku semua kat Langkawi.tapi akuu....fine!aku buat holiday sendiri.
mengikut jadual yang sudah di tetapkan,kami berangan nak picnic pukul 8.00am.
but as usual,kami akan picnic atas katil dahulu.errghh.pukul10.00am baru nak bukak mata.
itu lah janji melayu.hikhik.

seat belt tuuu....seat belt....
anda mampu mengubahnya.
kemana lagi kalo bukan Batu Feringghi,Penang.

nak masak bagai lagi,mau tak pukul 12.00 baru nak gerak.
ada orang picnic tengah panas terik ?? ada.kami laaa.
macam biasa lah fouvorite kami spaghetti & pizza .auwmmm 

aku memang tak pandai belakon bab makan.fake gila.
jangan sampai aku upload gamba budak tu makan.HARHAR.gelak jahat.

aku di bawah payung emas.hoii takmo la aku.
nasib baik bawak payung beso.ikotkan aku nk bawak payung pasar malam.
teduh la sikit..hewhew.

hikhik.gambo ni takda caption.maluu.
next!!

memang best amek gamba sniri pastu upload.

dah habis bejemur mengalahkan mat saleh kat pantai tu.maka balik lah kami terus menuju ke....
kemana lagi kalo bukan Straits Quay..

 buat muka serius memang aku teror.konon cantik lahh cmtu.

 dah lama tak photoshoot,rendu lah haihh.
 ni memang saja nak tunjuk cover ipad baru.pink gittew.....


tima kaseh jenO.happy sangat2..sangat2 pun tak happy macam aku.hoii paham tak happy !!

sampai nanti.
xoxo ;')


60 comments:

  1. macam model tau.cantik :)

    ReplyDelete
  2. Liza Razak ; ouh,kembang cmnih.hihi tQ

    ReplyDelete
  3. seriously,kamu memang cantik :)

    ReplyDelete
  4. spagheti tu..hoho

    ReplyDelete
  5. mau xhepi nye dah pegy bercuti dgn buah aty, awww :ppp

    ReplyDelete
  6. set pukul 8 pagi, tp perginya jam 12 tengahari. hehe ;D Cantik la kaknis :)

    ReplyDelete
  7. try laa msk modelling :)

    ReplyDelete
  8. cantik la...pizza tu home made ka...kelas anak dara...hawhawhaw

    ReplyDelete
  9. starzieti ; tima kaseh ;)

    ReplyDelete
  10. Anisa ; alhamdulilah,nis pun cantik ;)

    ReplyDelete
  11. H.J ; ouh,sedap tauu..hihi

    ReplyDelete
  12. chikova ; hewhew..ahhh best giler.haha

    ReplyDelete
  13. lisa ; hihi..tu laa,mmg kami slalu cmtu =D

    ReplyDelete
  14. ReeneRaid ; eh.xmo..jeno xsuka anis pose2 kt org lain..hihi

    ReplyDelete
  15. O'gosh ; pizza beli yg instant kt tesco,spaghetti ja msk sniri..hikhik

    ReplyDelete
  16. satu jek nak cakap ; ANIS GOJESSS. eh nape linda dah lama xupdate belog? die busy eh?

    ReplyDelete
  17. Asma Azuani ; haha.akak asma laaaagi gojessss.

    #kak linda dh mmg lama xberbelog,dia dh xbkak lgsg dh ;)

    ReplyDelete
  18. hahaha..berpayung ye...kih2...nak buat mcm tu jugalah dgn kekasih hati...my mum..hahaha

    ReplyDelete
  19. seronoknye die bepicnic...

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Jay ; buat cmtu dgn mak lebih afdhal,dpt pahala..huhu

    ReplyDelete
  22. lia fen ; hihi sonok sgtt

    ReplyDelete
  23. the puffy clouds ; hihi i love bag,insyallah anis visit blog =)

    ReplyDelete
  24. Zoey ; eh,model pendek bole la =D

    ReplyDelete
  25. bestnya picnic....

    ReplyDelete
  26. aww lawanya dia. hehe memang seronok klo berkelah sambil makan2 skali :)

    ReplyDelete
  27. ku-cit ; aah best sgt =D

    ReplyDelete
  28. Rtp Farra ; hee thanks btw.mmg sonok sgt...hihikhik

    ReplyDelete
  29. Den nak tanya ni...apsal WIFE den pun tak suka payung EMAS....apsal erk...erk...erk....ahakz....

    Tgk gambo hang tu...den dok bayang...SAYANG hang pun tiru gaya yg mcm hang....terutama kat dinding tu...ahakz....auwww......ahakz....

    ReplyDelete
  30. huiyooo...beznya dpt picnic!

    ReplyDelete
  31. jeBateja ; haaa cer tanya pompuan mna yg suka payung emas.hukhuk

    #hihi lawak la hg ni....hahahaah

    ReplyDelete
  32. Ezad Amir ; hihihi...best sangatttt

    ReplyDelete
  33. wahhhhh bestttnye pegi picnic.. mak dara dah lama tak balik penang huhuhuhu

    ReplyDelete
  34. wahhhhh bestttnye pegi picnic.. mak dara dah lama tak balik penang huhuhuhu

    ReplyDelete
  35. sweet nye ngn bf ..sonok picnic erk dye..

    ReplyDelete
  36. alaaa yeke. dah la twitter pun die jarang bukak kan..rindu kt die...

    ReplyDelete
  37. Mak Dara ; best sgtt..hihi eh mai la blk penang.nnti kita jumpa.hihi

    ReplyDelete
  38. Asma ; aah la kak..dia tu berpesbuk je keje =D

    ReplyDelete
  39. Asma ; aah la kak..dia tu berpesbuk je keje =D

    ReplyDelete
  40. uuuu...
    wat sendiri spageti ngan piza?
    cam x caya jerk:p

    ReplyDelete
  41. shark ; tolong lah pecaya ;)

    ReplyDelete
  42. wah besttnyee dpt dating2 camni pn da rsa sgt perfect n best kan.. jeleshh hee.. spageti tu nmpk shedap la nak shikit ngeee

    ReplyDelete
  43. wawa ; love it too =D

    ReplyDelete
  44. nazirah ; aahh..best sgt dpt piknik ngn buah ati..hihi mai la uma,nnti anis msk spaghetti =D

    ReplyDelete
  45. part
    anda manpu mengubahnya

    sgt funny okey syg!!

    dH LA COMEL..

    argggg

    ReplyDelete
  46. OMG !! pengsan *_*

    nurul badiah lai komen entry whooo =D

    hikhik tenkiu sayanggg <3

    ReplyDelete
  47. cantikkkk.....

    love ur style yunk....;)

    ReplyDelete
  48. ila ; hihi tima kaseh deary ;')

    ReplyDelete
  49. Muka tenung kamera yang first tu kacak! ;D

    Orang kacak memang best la amek gambar sendiri selalu..


    "sangat2 pun tak happy macam aku" tu maksudnya kau happy di tahap tertinggi.. heheh

    ReplyDelete
  50. YOUsoF ; aku kacak?ouh kau hebat! =D

    ya,bagos la ada yg paham tahap kehepian aku =D hikhik

    ReplyDelete
  51. payung emas?
    haha.jangan lah payung emas.
    tak sgp b'madu -,-'

    sangat sweettt.
    cecepat kawen.

    lalala

    ReplyDelete
  52. nak picnic dgn yang tersayang jugak! jeles lah macam ni.

    ReplyDelete
  53. suka tengok style2 n fashion awak..:DDD
    awesome.>:D

    ReplyDelete
  54. zakaria daughter ; hihi ai lagi la x sanggup =D insyallah doa kan kami ;)

    ReplyDelete
  55. ainraus ;alaaa jgn ah jeles..huihui

    ReplyDelete
  56. teenager ; hihi..tima kaseh ;)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^