Made In Penang with LOVE Part II

lepas buat entry  MADE IN PENANG WITH LOVE dia tanya aku ,why tak buat entry keluar dengan dia ;'( dia sedey .touching .sabar..sabar...memang nak wat entry tuu,kan dah cakap....
buat satu-2 laa.bru nampak sepesel sket kannnn .. =D kononnnn...

 breakfast duluuuu dekat Mcd ;) almaklum lahh nk bejalan sakan 1 hari
 Kebun Bunga ,WaterFall ..panass kemainnnn 
baru perasan ,dah lama aku tak pakai lens @_@
Rumah Kelahiran P.Ramlee ;') nostalgia gituuu 
ni takda keja nama nyaaa =.='
hewhewhew =D

haaaaa....actually ni satu hari sebelom entry yang lepas..tapi sengaja laa wat entry yg tu duluu...
x abes lagi ni review pasal Penang ;') 
nanti lah pulakkk 
till then ,bye xoxo 

28 comments:

  1. woot.. woot. hehe . untunglah boleh cuci2 mata , hihi =)

    ReplyDelete
  2. ada iras kak nurulbadiah la sis ni :D

    ReplyDelete
  3. syok jenjalan ye hihi..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. style tudong yg cute abes!

    ReplyDelete
  8. bile plak nk disatukan ni..;)

    ReplyDelete
  9. bile plak nk disatukan ni..;)

    ReplyDelete
  10. qlah : hihihi untung sket je...

    ReplyDelete
  11. lisa : wuuu nurulbadiah puteh gebu sgt kot..

    ReplyDelete
  12. zoey zau yah : hihihi syoq sgtt

    ReplyDelete
  13. syeera : hihi tima kaseh....

    ReplyDelete
  14. lia fen : insyallah...try taun ni ;)

    ReplyDelete
  15. hehehee...lepas ni dah xboleh dah nak sayang2 lagi..hahaha.dah ada yg sayang betul2...:P...bagai merpati dua sejoli gambar hang..:)

    ReplyDelete
  16. CIK YATT ; TIMA KASEH DAER ^_^

    ReplyDelete
  17. JAY ; HIKHIK...BOLE,SYG SBAGAI KAWAN ;')

    ReplyDelete
  18. Ceq mmg sayang kat hang sebagai kawan..hehe..kalau hang single boleh sayang lebih2..ni hang dah berpunya..sayang sebagai kawanlah yang eloknye..:P

    ReplyDelete
  19. heheh. najok2 plak cik abg dy.
    so suweet. haha

    ReplyDelete
  20. lame nye x pegi penang...
    rindu!

    http://www.larazstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. JAY ; HIHIHI OKAY LA TUUU =D

    ReplyDelete
  22. ZAKARIA DOTER ; HIHI KANN ,MAJOK2 PLAK ..HUHU

    ReplyDelete
  23. LARAZ-STYLE ; NANTI MAI LA BECUTI KT PENANG..BESTTT X TIPU =D

    ReplyDelete
  24. buleh x kalo aku nak komen kat sini??? hewhewhew.... (pelik gila bunyi gelak lagu tu) =_="

    ReplyDelete
  25. osu ; kalo aku x bg pn hg komen gak kannnnn..hewhewhew

    ReplyDelete
  26. i love penang.. suka jalan-jalan kat sana.. :)

    ReplyDelete
  27. wawa ; i loveeeee penang too .nnti mai roger2 la anis =D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^